Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

BeSafe iZi Modular RF i-Size

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla BeSafe Bilbarnstolar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kanske smidigaste stolen på marknaden? Visst den här stolen är klart i den övre prisklassen men om du har en bil som är certifierad för i-Size så kan det inte bli mer smidigt än såhär! Stolen tar extremt lite plats oavsett vilken vinkel du sätter stolen i. Till skillnad mot många andra bilbarnstolar kommer den här stolen inte närmre framförvarande ryggstöd då man fäller lutningen. Det beror på hur lutningen skapas i "vaggan". På så sätt kan du fälla stolen eller göra den mer upprätt under färd utan att behöva ändra framförvarande stols ryggstöd.
  Stolen ser liten ut och den har otroligt små yttermått samtidigt som innermåtten för barnet är riktigt rymligt. Småbarnsinlägg finns med och man kan verkligen börja i tidig ålder med dessa inlägg. Vårt barn satt bättre i den här stolen strax innan 6 månaders ålder än i babyskyddet, vikt runt 7kg vid tidpunkten.
  Barnet sitter perfekt i stolen och väldigt stabilt med det rejäla nackskyddet som enkelt går att justera i höjd. Skillnaden mot många andra stolar är att detta nackskydd är rejälare och utgör en del av stolens skydd. Höjer du nackskyddet så kommer nackskyddet ovanför stolen. Andra stolar har istället mindre nackskydd och istället en rejäl hög kant på stolen som går hela vägen upp. Att man har ett rejält nackstöd istället för hög kant på stolen gör att man sparar väldigt mycket plats i bilen!
  Den här stolen kan man utan problem sitta direkt jämte i baksätet. Inga hårda detaljer som sticker ut och stör medpassagerare.
  Installationen kan inte bli enklare än med i-Size isofix, tog ca 30 sekunder. Klicka i stolen, spänn ut fotplattan till önskat läge och se till att benstödet fixeras. Allt med synliga färgdetaljer som blir gröna samt ett pipande ljud som indikerar om stolen sitter fel. Att ta ur stolen går något fortare.
  Att jag inte ger den full pott beror på priset. Antingen kunde BeSafe pressat priset på isofixfästet eller själva stolen men ca 2500kr för ett isofixfäste är dyrt. Men kom ihåg att det finns ingen smidigare i-Size stol så vill man ha enkelheten och smidigheten är det en perfekt stol! Nämnde jag att det är en av de säkraste stolarna på marknaden?