Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG FH2U2HDM1N (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
LG FH2U2HDM1N med 6 Motion-teknik och Direct Drive för tystare drift. Tvättmaskinen har inbyggd torktumlare och en kapacitet på 7 kg. Den här modellen har stöd för uppladdning av nya tvättprogram via NFC, rengöringsfunktionen Tub Clean som håller tvättmaskinen fräsch och Smart Diagnosis visar en hälsostatus via en ansluten mobilapp. LG FH2U2HDM1N har måtten 600 × 850 × 440 mm och väger 64 kg. Stäng
LG FH2U2HDM1N med 6 Motion-teknik och Direct Drive för tystare drift. Tvättmaskinen har inbyggd torktumlare och en kapacitet på 7 kg. Den här modellen har stöd för uppladdning av ... Läs mer
Jämför pris på alla LG Tvättmaskiner (81)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  --plus--
  Rent och fint blir det

  Kombinerad tvätt och tork så man kan köra båda i samma program

  Minst djupa maskin med kombinerad tork och tvätt i en.

  --Minus--

  Program med kombinerad tvätt och tork tar mycket lång tid, lite underkläder och strumpor med tvätt och tork tar cirka 4 timmar. Känns långt.

  Maskinen står ostadigt och skakar ofta på vissa varvtal som är lägre (benen är korrekt justerade)

  Förstår fortfarande inte hur jag kör ett rent torktumlingsprogram
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Tvättar bra men torkar sämre
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Förstår kritiken mot den här maskinen. Att ett sådant här användargränssnitt kommit igenom kvalitetskontrollen är ett mysterium.
  Här är mina plus/minus:

  + Smidigt format, som är lätt att installera. Jag har rätt gott om plats, men vill ändå inte ha en maskin som tar onödig plats.
  + Billig

  - Centrifugering max 1200 varv gör att tvätten är blötare än många andra maskiner när den kommer ur.
  - Ofta är tvätten inte torr efter torktumling, så man får hänga tvätten ändå.
  - 12 tvättprogram! Några kan jag förstå, men kom igen. Det finns en motor som snurrar, hur många sätt kan den snurra på egentligen...
  - Enbart torkning beskrivs inte i manualen. Problemet är att programindikatorn ljuger när maskinen startas, då den visar "Bomull". Egentligen är inget program valt och enbart torkning kan startas. För att välja Bomull på riktigt måste programväljaren roteras åt något håll och då aktiveras tvättdelen. Fantastiskt ologiskt!
  - Vibrationer. Min lyckas behålla sin position, men försöker hoppa betänkligt då den centrifugerar.

  Summa summarum: Den duger (för mig), men det är ju ingen maskin jag rekommenderar till bekanta direkt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Funkar perfekt.
  Rekommenderas starkt. De människor som klagat på att maskinen skulle vara svår att förstå, har nog oxå problem att förstå en modernare mikrovågsugn.
  Har haft maskinen i 2 månader nu.
  Behövde knappt läsa instruktionerna och körde igång första tvätt/tork programmet 10 minuter efter installation. Kläderna kom ut rena och torra. Sedan dess har den varit igång 1-2 ggr i veckan och funkar hur bra som helst.
  Liten och smidig och tar inte mkt plats i badrummet.
  Att den hoppar och flyttar på sig har jag inte upplevt.
  Den står precis där den stod när den monterades av hantverkarna. Har inte rört sig en millimeter förutom när jag själv städat badrummet och flyttat på den för att städa bakom/under maskinen.
  Perfekt tvättmaskin för vardaglig tvätt (kläder, underkläder, handdukar/dukar osv).
  Skulle inte slänga in grövre tvätt som mattor osv.
  Heller inte sängkläder och diverse större tvättar.
  Själv har jag en tvättstuga för sådant (bor i lägenhet).
  Ni som söker en smidig, billig och bra tvättmaskin, för att tvätta/torka diverse kläder man inte orkar boka en hel tvättstuga på flera veckor innan man egentligen behöver kläderna, så är den här maskinen perfekt.
  Ni småbarns familjer och stortvättare bör kika på en mer avancerad variant.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Maskindjupet som möjliggör installation i små badrum, fantastiskt för oss med barn i lägenhet som behöver tvätta ofta.

  + Quick 30 programmet tar 38 min på 40 grader, och en full maskin blir ren - Toppen!

  - Barnlåset låser bara touchdisplayen och barn kan stänga av maskinen mitt under tvätt med ett tryck på on/off-knappen - vad tänkte man här?

  - Torkfunktionen fungerar skulle jag säga enbart med små plagg som enkelt flyger runt i trumman.
  Strumpor, underkläder och annat smått funkar fint med 75% fylld trumma.

  Vuxenkläder och lakan är bara att hänga på torkställningen direkt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kört 2 tvättar och kört lite från varje tvätt i separat torktumlarprogram. Enkel att förstå, förstår inte hur den andre här som gav amskinen 1 stjärna inte klarar det. "På" knappen->"Dry" knappen (en gång för funktionen, sen en gång för 30min, en gång till för 60 min, en gång till för 120min) när man valt vad man vill ha tryck "Start", skitenkelt.
  Tyst maskin, bra tork funktion, varken snabbare eller långsammare än någon annan maskin jag haft. Det finns givetvis, som vanligt, en del olika program, snabbaste är 28min tror jag, det längsta runt 4h.
  Hittils under min första dag kan jag inte klaga på något, en maskin för 5k(cuber Monday pris) som klarar allt den lovar galant hittills.
  Om min uppfattning ändras ändras betyget. Det skall tilläggas att formatet är bra. Den är inte så mycket grundare men det märks väl när den står på plats
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte denna för att den hade hög ranking här på prisjakt och var kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

  - Dåligt att den inte kommer med svensk programtavla och att den svenska som skall klistras över är dåligt översatt.

  - Mycket svårtolkat hur man startar endast torktumling. Fick kontakta support tillslut.

  - Det började läcka ut massa vatten ur doseringsfacket, vilket vi aldrig använt då vi kör med flytande tvättmedel.

  - Maskinen upplevs vara dåligt avvibrerad då den skakar väldigt mycket vid centrifugerna och flyttar sig flera centimeter. Har justerat fötterna flera gånger för att se till att den står stabilt och i våg. LG skickade andra fötter som skulle hjälpa men gjorde inte det minsta skillnad. Förklaringen från LG var att man inte bör installera denna maskin i ett hus med träbjälklag. Borde inte det vara något att ha med i produktbeskrivningen i så fall!
  Vi hade en vanlig tvättmaskin innan denna av något okänt fabrikat med samma varvtal på centrifugering och den var tyst. Denna LG maskin gör så hela huset skakar.

  - Ett vanlig tvättprogram utan torktumling tar 4-5 timmar. Det känns orimligt långt.
  Med torktumling kan det ta 8 timmar för en maskin!

  - Den behöver avklalkas väldigt ofta.

  - Den ger ofta felmeddelanden innan centrifugering och vägrar sedan centrifugera för att den skakar för mycket. Jag måste då öppna luckan och plocka ut sjöblöt tvätt för att centrifugera en mindre mängd tvätt. Nu pratar vi t.ex. 2x påslakan och örngott och den strejkar.

  + Den är inte fulldjup vilket är praktiskt om man inte har så stor plats för den.

  + Det går att få tvätten helt torr med torktumlingen.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte denna på grund av dess popularitet/bra betyg här på prisjakt. Tyvärr motsvarade maskinen inte mina förväntningar. Jag har följande anmärkningar:

  - Jag har aldrig lyckats endast torktumla. Tvätten har i förekommande fall kommit ut våtare än var den var från början.

  - En standard tvätt/tork tar 4 timmar att jämföra med min gamla tvättmaskin som tog 1 timme och min gamla torktumlare som tog 1 timme. Alltså dubbelt så lång tid med denna maskin! Min kompis har berättat att han brukar köra kortprogrammet Wash + Dry 60 min, men då går det inte att välja tvättemperatur på min maskin, utan man får finna sig i att tvätta i 20 grader och vem vill göra det? Sedan har man missat att översätta detta till svenska, alla andra alternativ är översatta.

  - Indikatorn på programväljaren hamnar mellan två program ju längre ner man kommer på de olika alternativen, vilket gör att det kan vara svårt att veta vilket program man valt.

  - Idag började maskinen att läcka vatten. Jag har spårat detta till kopplingen på slangen av vattentillförsel. Packningen ser hel och fin ut. Ser inte heller någon spricka i plasten. Slangen är ordentligt fastskruvad. Läckaget är därför ett mysterium för mig. Eventuellt kommer läckaget inifrån och följer med slangen ut, så att det ser ut som om det är kopplingen som är otät?

  - Då jag återstartat ett kombinerat tvätt-/torkprogram pga av avbrott, se nedan, har tiden varierat mellan 5-6 timmar. Jag förstår inte varför tiden ökar så mycket (från normalt 4 timmar). Är det kanske för att tvätten är våt och väger mer? Ytterligare ett mysterium med denna maskin.

  - Efter kanske fem tvättar/torkningar vill den nu inte alls längre. Antingen hänger den upp sig med att fylla på vatten eller stoppar den med felkoden IE, alternativt 1E. Enligt manualen är detta på grund av restriktioner på inkommande vattenledning, vilket inte stämmer. Jag kan inte se att det skulle vara några problem med vattentillförseln. För att eliminera eventuella fel har jag skruvat av vattenslangen och inspekterat silarna/filterna. Det fanns inget skit överhuvudtaget i dessa.

  Det som är positivt då:

  + Ingen vattenbehållare att tömma vid torktumling, vattnet går ut genom samma avloppsslang som är för tvätten.

  + Inget luddfilter att rengöra.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte den förra veckan och är helnöjd. Den tar så mycket mindre plats än min gamla maskin samt är så tyst. Det är en fröjd att tvätta nu. Gillar skarpt den stora luckan som gör det enkelt att lägga i samt ta ut tvätt.

  Man kan ladda ner program och föra över från telefonen, har tagit ner ett extra tork program just nu men hur enkelt som helst att byta ut tar bara några sekunder.

  Vill du ha en kompakt, snygg och tyst maskin så köp.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte den igår för 5500kr på media. En så länge är jag grymt nöjd med denna. Då vi har en bebis så är den perfekt i våran lilla lägenhet. Tar inte mycket plats. Låter inte mycket. Den är grymt snygg också.

  - har inte fått den att fungera med mobilen en

  Men den får fullpott ????
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft denna maskin i cirka 6 månader nu och är väldigt nöjda. Har inget speciellt att anmärka på utan den gör helt enkelt det den ska (i vårt fall både tvätta och torka utan att ta upp allt för mycket plats i badrummet). Vi har inte märkt av att maskinen rör på sig som tidigare recensioner nämner.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft denna sedan augusti 2016. Bra tyst maskin och rör sig inte vid centrifugering. Däremot startar inte centrifugering om trumman är ojämnt packad och tillräckligt full - läs: pösig jacka eller liknande.

  Kan rekommendera denna.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft maskinen i ca 3 månader och inte haft något problem med den. Då jag har begränsat med utrymme i badrummet så passade djupet på denna utmärkt. Jag har tidigare tittat på andra maskiner så som Candy och Hoover men kvalitén på dem verkar inte vara så bra, vad jag har kunnat läsa mig till.

  Inga problem med appen i min android-telefon (Nexus 5X) men dels så använder den bluetooth och dels så finns det inte så mycket att göra i den vilket gjort att jag inte använder den alls. Hade varit roligt om man fått ett meddelande när tvätten var klar alternativt kunnat starta maskinen via app:en men då krävs wifi, vilket inte maskinen hanterar.

  Hyggligt tyst och rör inte på sig alls, som någon annan nämnde. Om man dock missar att plocka bort skruvarna på baksidan som håller saker på plats under transport så kan jag tänka mig att den flyttar en hel del på sig, om den nu är möjlig att köra alls med dem på plats.

  Vanlig 230v stick-kontakt på maskinen så de med 3-fas-uttag i badrummet får göra något åt saken, exempelvis koppla in på en fas (Läs: "Ringa elektriker" om man inte har koll).

  Ett mindre minus var att de vid tillverkningen verkar ha tappat en skruv som sticker ut mellan två plåtar på undersidan av maskinen. Känns lite halvdant men påverkar ingenting.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En fantastisk maskin! Har använt den nu i några dagar och finns inget som helst att klaga på. Den är otrolig på alla sätt!

  +Utmärkt tvätt och tork resultat
  +Tystgående både under tvätt, centrifugering och tork
  +Minimal vibration och står stabilt
  +Förhållandevis nätt och passar bra i ett litet badrum
  +Smartphone app med mängder av funktioner

  -Att den inte blev en del av familjen tidigare
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Maskinen fungerar otroligt bra. Väldigt tyst och smidigt format.
  Den är dock lite lätt (förmodligen pga storleken) vilket gör att den inte står helt still när centrifugen kör, men några meter flyttar den sig inte.

  I det stora hela ett riktigt bra köp om du har ett mindre badrum eller tvättstuga!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Perfekt tvätt/tork

  Tar hela 7kg tvätt trots sitt slimmade format, 4kg för torkning.

  Låg ljudnivå.

  Våran maskin flyttar sig inte nånting under en tvätt.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Plus : Snygg, tyst, tvättar & torkar, litet format, den är smalare än vanliga tvättmaskiner, remlös.

  Minus : För oss ett stort minus, är att maskinen flyttar på sig hela tiden, spelar ingen roll om man justerar fötter med vattenpass, vi har även försökt med extra gummifötter som ska hjälpa, men den flyttar på sig vad än vi gör, dan gamla maskinen stod still i 10 år på samma ställe, men denna flyttar på sig ibland flera meter under en tvätt.

  Tillverkaren är oförstående, och skyller på vårat golv (plastmatta på betongplatta)
  Och säger åt oss att lägga en träskiva på golvet.
  Personligen tror jag det är maskinens mindre djup som är problemet!