Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Linksys WRT1900ACS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Linksys Routrar (51)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  2 veckor med denna routern nu. Måste säga att jag är enormt nöjd!grym hastighet både på 2 GHz och 5 GHz bandet. Bra räckvidd på det trådlösa. Kör routern i ett tvåvåningshus och har full(!) täckning i hela huset och inga som helst störningar i hastigheter på bredbandet, får 100/10 Mbit enligt TPTest.

  Användarvänligt grässsnitt och App till både iOS och Android. Mkt smidigt när man vill se vilka som ör uppkopplade, dela ut gäståtkomst etc.

  Kan inte annat än rekommendera denna routern. En riktig arbetshäst!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den har några år på nacken, och börjar bli lite svår att hitta i alla butiker, men den är fortfarande lika snabb som Linksys nyare 3200-Routrar, då deras snabbaste nätverk är så framtidssäkrat att det just nu bara går att koppla ihop med en till Linksys-Router (vilket i och för sig kan vara bra om man bor i ett ordentligt stort hus).

  Ännu snabbare blir den med WRT installerat, och man kan dessutom ha VPN i routern så man skyddar sitt allt mer uppkopplade hem. Prova att lägga till en router i din Smart-TV så får du se hur bra det går. Det finns hur många inställningsmöjligheter som helst för den som gillar sådant, men se upp om du inte vet vad du gör, för du kan få en blå pappersvikt annars.

  Designmässigt är den - blå - och det antingen hatar man eller älskar för att den är så retroblå. Ett plus är att man kan slå av indikationslamporna på framsidan, då det kan bli mer än ordentligt störande om man har den i sov- eller vardagsrum.

  När det gäller signalstyrka så sparkar den utan problem hål i de tjocka öststatsbetongväggarna jag har i min lägenhet, och man kan dessutom öka signalstyrkan (var försiktig) om man har WRT.

  En av de förmodligen mest prisvärda routrarna just nu, i synnerhet om man som jag köpte ett aldrig använt demoex för 799.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Funkar kanon, vi är 5 i hushållet som streamar olika saker samtidigt och det funkar klockrent. 2 våningshus, router står gömd under trappan. Haft den drygt ett år och har aldrig behövt starta om den, aldrig tappat Wi-Fi.
 • Usel
  2 år sedan
  Sämsta skitrouter jag har ägt! Originalmjukvaran fungerade aldrig för mig, ständiga alla möjliga problem. Slängde in DD-WRT då började den uppföra sig ganska hyfsat, men efter ett par år så bootade den plötsligt upp med original firmware igen. Nu åker skiten ut!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra räckvidd och hastighet. Ser ut som en gigantisk leksak ifrån 80-talet och är relativt stor för att vara en router. Köpte den för stödet för andra firmwares och rekommenderar inte den ifall man tänkt behålla original FW. Funktionerna är begränsade med gammalt gränssnitt.
  Installationen gick hyfsat även om jag fick resetta två gånger och de vill tvinga på en ett konto kopplat till Linksys.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag vet inte om jag är den enda med det här problemet, men för mig så gick den trådlösa uppkopplingen aldrig snabbare än 54 MBit/s, oberoende av om jag körde via 5 GHz eller 2.4 GHz.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabb och stabil! Flashade om till LEDE och sen dess har allt varit perfekt. Den bara går och går i månader. Det enda som tar ner uptime är uppgradering av LEDE eller strömavbrott. Bra OpenVPN-prestanda också tack vare snabb cpu!
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra räckvidd
  Enkel att komma igång med
  Mycket snabb på båda banden

  Uppdatering: Efter drygt ett år så har denna router börjat leva sitt eget liv. Till synes slumpmässigt stänger den av sig och startar om. Sker flera gånger per dygn.
  Har senaste F/W installerad.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte denna för att den har bra stöd för dd-wrt, flashade den första dagen och har fungerat underbart sedan dess, har massa mer stöd än original.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Klockren,har haft den ca 1 år nu och det finns inget dåligt att säga om den.
  Bra täckning, bra funktion.
  Kan spärra ungarnas internet från jobbet om jag vill via appen.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  haft den i 8 månader nu, aldrig krånglat alltid funkat än så läge. bra app och lätt att installera, sjukt snygg enligt mig och bilder gör den inte rättvisa