Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SteelSeries Rival 300

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SteelSeries Möss & pekdon (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  3 mån sedan
  Sensorn är bra konstig. Är det nåt damm eller skit på musmattan så börjar pekaren frysa och hacka. Måste sampla ett väldigt litet område? Bra för den som har kliniskt rent hemma således!
 • Acceptabel
  6 mån sedan
  haft den i ca 2 år nu och gummit har börjat släppa på sidorna. För övrigt har den funkat bra!
 • Dålig
  8 mån sedan
  Hade en "Rival Fnatic Team" som helt enkelt verkar vara en Rival 300 med ett annat namn. Efter ~2 år slutade vänster musknapp registrera titt som tätt så musen blev tyvärr oanvändbar.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  + Bästa datormusen jag haft!
  + Enkel
  + Inget krångel! Allt funkar alltid, hela tiden!
  +Stabil mjukvara aldrig buggat.

  - Gummit slits ner ganska snabbt ner till plasten bakom, där man har tummen, dock inget som jag bryr mig om.

  Första optiska musen jag har skaffat. Bara haft Laser och gammal kulmus innan.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Den hänger sig nån gång per dag om inte fler gånger, sjukt frustrerande när man spelar.

  Testat flera möss på flera datorer och problemet kvarstår. Värdelöst.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra mus fast sämre kvalitet än jag är van vid. Gummit där man har tummen är för mjukt så det blir ganska snabbt en grop som bara blir större och större. Efter 2 år började scrollhjulet krångla ganska mycket också. Men så länge den fungerar är det en riktigt bra mus.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  När musen fungerar är det utan tvekan en bra mus, inget snack om saken. Tyvärr har jag ägt två stycken sådana här inom loppet av 2-3 år och bägge mössen har efter ungefär ett års användning fått problem med scrollhjulet. När man sitter och scrollar uppåt så registreras det då och då som scroll nedåt. Det sker inte så ofta men det är otroligt frustrerande.

  Synd på en annars bra mus.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lätt värt 599kr. Bra passform och sensor.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lagom stor. Mycket bra sensor för pengarna.

  EDIT: Nytt firmware fixade problemet.
  "Tappar kontakten så att man måste byta usb port för att den skall starta igen. Lagom kul då man är mitt inne i ett MP spel. Fixas detta så ökar betygen till en 8a."
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Initialt känns den väldigt bra, haft en 3.0 med ett defekt scrollhjul ett tag nu och denna kändes bäst i mina relativt stora händer vs Logitech, Razer och Asus.
  Lite besviken på Webhallen, 299 igår och 390 idag...förväntade mig rea hela veckan men icke och något kompispris vart det inte heller trots att man är trogen kund. aja bara bita i det sura äpplet, känns värt trots 100kr mer.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft musen i cirka ett halvår och gummit vid tummen är helt bortasliten ner till hårdplasten och scrollknappen fungerar inte längre. Om det inte var för det hade det varit en väldigt bra mus för pengarna!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Avsedd för mindre händer än deathadder chroma då den är smalare, personligen föredrar jag deathaddern då jag har svårt att claw-grippa denna. Riktigt bra mus, rimlig liftoff distance osv, spinner inte ut på de underlag jag kört (turtle beach drift xl samt steelseries qck+), helt okej känsla i knapparna även om jag föredrar logitech's "mekaniska" klick. Kabeln är mjuk och inte i vägen, enda nackdelen är att katterna tycker om att tugga på den...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdatering efter 8 månader:
  Musen är funktionsmässigt 100% fungerande som om den vore ny förutom en sak jag kommer till lite senare.

  Jag har inte behövt byta glidez utan den glider på bra ändå. Det som har hänt efter 8 månader är dock att gummit speciellt vid höger tumme är slitet så att det är helt blankt på de värsta stället. Nu tycker inte jag att det gör överdrivet mycket, men det är såklart att det känns, speciellt om man tänker på det.. Jag har för mig att det fanns en revision av musen som skulle ha bättre gummi för att motverkar just detta, och jag såg till att fixa den nyare varianten som alltså bara sköt upp problemet lite.

  Jag anser att min mus inte är använd på något överdrivet sätt, eller på fel sätt. Den är alltså normalanvänd och har nu tappat grepp-funktionaliteten avsevärt (skulle bedöma 75% av grepp funktionaliteten. Även om det är en förbrukningsprodukt så ska det vara inom vissa ramar. Ska se om det går att få på garantin.

  ---

  Utmärkt mus!

  Efter att min Steelseries Ikari dog så fick jag låna brorsans Steelseries Rival tillfälligt och efter någon timmes användande var jag helsåld! Blev att gå till Kjell och köpa en på direkten. Det är en riktigt skön mus med bra respons och exakt rätt motstånd på knapptryckningar enligt mig. Även byggkvaliteten känns topp. Jag har testat/recenserat ~25 möss genom åren - en del dåliga men också många bra. Denna tillhör utan tvekan den absoluta toppen av det sistnämnda!

  Väldigt simpel och stilren design som passar bredvid ditt LED-belysta chassi likaväl som på kontoret och allt däremellan. Simpel verkar vara ett ledord för Rival 300 för även mjukvaran är mycket lättanvänd, användarvänlig och straight forward. Steelseries har inte grötat till det som det tyvärr ofta blir med gaming-produkter numera. Via mjukvaran kan du enkelt stänga av belysningen om du är som jag och inte vill ha massa saker som lyser, blinkar och stör vid spelande eller arbete.

  Vill du ha ljus vid loggan och skrollhjulet (det är på från fabrik) så har du stora möjligheter att anpassa dessa individuellt efter ditt tycke och smak. Fast sken, pulserande sken eller pulserande som byter färg samt hastighet på pulserandet är så enkelt att ändra så din mormor skulle kunna ställa in det! Och det gäller även resterande inställningar i mjukvaran som Hz, DPI/CPI och så vidare.

  I Rival 300 sitter den optiska sensorn Pixart PMW3310, och den gör sitt jobb till perfektion. Den är exakt och klarar av alla musmattor utan några problem. När det kommer till precision tycker jag inte att det går att bli bättre. Om någon klagar på det så är det nog snarare "skit bakom spakarna" som man säger.

  Jag har använt den i över ett halvår nu och den visar inga tecken på att kasta in handduken. Om det finns en sak med denna musen som jag tycker är ett minus så är det skrollhjulet. Det är ytterst lite, men jag får känslan av att det kan ha blivit aningen svampigare sedan köp. Vi pratar här en ytterst liten förändring tillsammans med mycket användande, här känns det skönt med två års garanti dock. Men jag tycker att det är nog för att dra bort en stjärna då jag inte upplever den som helt 100% perfekt.

  Slutsats: Steelseries Rival 300 är en perfekt mus för alla högerhänta! Du kan ha den på kontoret eller LAN. Spela datorspel på hög nivå där alla snabba rörelser måste avläsas korrekt eller för någon som bara vill ha en skön, stilren och snygg mus för surfande och arbete för ett väldigt rimligt pris! Rekommenderas starkt!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdatering 11 månader senare: Nu sönder. 4:e Steelseries-musen som gått sönder för mig inom loppet av 1 år. Fruktansvärt dåligt att de inte håller kvalitén. Den enda anledningen till att jag öht. har en är för att de fortsatte byta ut mina trasiga möss när de gick sönder, så jag hade en lång rad av hela Steelseries-möss.

  Kräver stora händer, tyvärr. Fick den i utbyte mot en Rival 100 som affären inte kunde byta ut (ingen i lager). Vill nu ha Rival 100 igen.....

  Har normalstora händer, och lutar normalt botten av handen på musmattan. Det går inte riktigt på den här, då den egentligen är så stor att man ska vila hela handen på den.

  Allt annat är okej, men jag ger den 3 minus för dels handen, och dels att Steelseries möss gått sönder 3 gånger för mig på väldigt kort tid nu. Kör dom fortfarande för att jag får nya....
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har i alla tider spelat med en trenolla (microsoft intellimouse explorer 3.0) men köpte den första versionen av den här musen för ca 2 år sedan och blir väldigt imponerad dock höll den bara i ett år innan sladden började glappa. Har nu haft denna i ett år och trivs hur bra som helst men om även denna börjar glappa så ska jag se mig om efter alternativ, min trenolla höll i 6år+.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Älskar den här musen! Jag köpte den för 2 år sedan, då den inte hade 300 i namnet, men musen är densammma.

  +Sensorn, PWM3310 är exakt, mäter små rörelser och upp till 6500 cpi, perfekt för FPS! Helt fri utan acceleration!

  +Formen är helt perfekt och skön för högerhänta.

  +Tyvärr inga Omrom-switchar, men de är Steelseries egna och de är sjukt bra ändå!

  +Sidoknapparna är bra för googlande och man kan såklart omprogrammera de i mjukvaran Steelseries Engine 3

  +En knapp som byter mellan två olika cpi-lägen

  +Gummimaterialet (ifall du väljer svarta versionen) är bra. Man glider inte runt med handen.

  +16,8 miljoner färger som kan ändras vid scollhjulet och märket. Färgerna kan få still eller "breathing"-effekt

  Och till det negativa

  -Mushjulet är lite svagt, bra när man bläddrar sidor men inte lika bra in-game för b-hopping

  -Gummimaterialet för tummen går lätt sönder, har hört att det är fixat på nyare modeller men är ej säker.Men det fungerar att köra ändå.

  -Ingen version för vänsterhänta

  Slutsats:

  Rekommenderas starkt! Är du högerhänt är den perfekt, den väger 103 gram! Alltså lagom för FPS, men den funkar till allt! MMO, MOBA, allt du kan komma på!
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  slutar skjuta när den själv vill, typ mitt i en spray i cs så måste man trycka på skjutknappen igen. synd för annars är den skön
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gör det den ska och ligger skönt i handen.
  kört med Deathadder sedan lansering men tycker nog rival känns bättre.

  rekomenderas
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt okej mus. Har inbyggt minne för färgkoderna vid scrollbaren samt loggan vilka kan konfigueras var för sig. Kräver alltså inte mjukvaran för att hålla de satta färgerna, bara för att ställa in.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte den svarta versionen för 250 kr på Elgiganten.
  Positivt:
  Bra sensor.
  Bra storlek (från person till person)
  Lättviktig (till skillnad från min gamla deathadder).
  Billig.

  Negativt:
  Kasst scrollhjul (hoppar utan att man snuddar den).
  Vissa buggar med medföljande programvaran (musen kraschar vid uppdatering av firmware etc, måste ryckas ut o börja om).

  Slutsats: för 250 är det en nobrainer, men för 500kr så finns det bättre möss (se zowie ec2, deathadder chroma och g502)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt bra mus för under 300 kr.
  Känns stabil och ligger bra under en mellanstor hand
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag bytte från Razer Deathadder 2013 till denna då Razern började glappa.

  Precis när jag fått hem den upplevde jag den som lite udda i formen. Precis som om man går tillbaka till gamla klassikern Microsoft IE 3.0 så känns den liksom lite lång i handflatan jämfört med Deathaddern. Den lägger sig mer tydligt intill den del av handen som ligger mot musmattan, åtminstone för mig.

  Efter att ha använt den i några dagar försvann denna känsla av att formen avvek till det negativa, och jag trivdes väldigt bra med den efter det. Mönstret vid tummen är riktigt bra och ger fin friktion trots lite handsvettningar. Vänster- och högerklick däremot är väldigt mycket glattare och blir ännu mer blankslitna med tiden. Det är ett klart minus.

  Ett annat minus är att den inte har cord-kabel, utan vanlig kabel. Dock kan jag inte uttrycka mig kring huruvida den håller bättre eller sämre än en i cord.

  7/10 - klart godkänd!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra precision, skön form och verkar vara bra kvalite.

  MEN, betyget är pga att den stängs av hela tiden, och måste kopplas ur och in för att fungera igen.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kört med deathadder chroma innan denna
  Rival 300 gunmetal grey.
  Skönare för mig som kör palmgrip och gillar en smalare gaming mus som påminner mig iaf om mx518.
  Då är min hand 19 cm lång och 9.5 cm bred.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Rival 300 [Gunmetal gray] kommer uppdatera.

  20,5x10cm är min hand enligt RJNs mätnings metod och jag använder ett palm grepp.
  Den passar bra på längden med önskar ibland att den var lite högre eller att den hade ett stöd på vänstersidan. Ring- och lillfinger nuddar ibland musmattan.

  Knapparna är ganska svampiga mot botten på de premiera knapparna. Känns inte så roliga att klicka på men aldrig tänkt på det när jag spelat. Den främre sidoknappen behöver lite mer kraft att trycka in (varierar mellan exemplar) än den bakre men jag använder sällan den knappen ändå.

  Musen verkar glida med ett litet skrapljud mot mattan men acceptabelt.

  Mushjulet knorrar en del men har tydligen steg. Och tillsammans med skrapljudet från mus fötterna så är detta ingen tyst mus.

  Ljuseffekterna är okej, den röda färgen är inte lika färgstark som den röda färgen på min Asus Gladius och båda har problemet av att hela loggan där back är inte jämt upplyst. Andra färger som ljusgrönt och ljusblått ser fantastiska ut däremot (på rival:n).

  Kabeln är av plast och upplevs mer flexibel än den tygklädda kabeln på min Gladius.

  Mjukvaran är enkel att använda och har inte stött på några buggar än.

  !UPPDATERING! Mushjulet har nu börjat gnissla en del, ska reklamera (sänker betyg med 1 stjärna för tillfället).

  !UPDATERING! Fick den reklamerad på webhallen, det nya exemplaret gnisslar inte (än) och den främre sidoknappen är mycket lättare att trycka in.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra mus om du gillar intelmouse 3.0, det som är dåligt är att gummit på sidorna vittrar sönder väldigt lätt
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket skön mus (skönare än Logitech MX Performance och liknande höga möss) som fungerar perfekt även på Mac (OSX 10) med Steelseries egna program som körs tyst i bakgrunden och har många fininställningar.
  OBS! Det går att helt stänga av det "häftiga" ljuset på musen. Men man kan också helt fritt ändra färg på ljuset på både rullhjulet och framsidan!

  Jag köpte till SteelSeries QcK Mini Musmatta som jag rekommenderar varmt! Har tidigare haft den "vanliga" storleken på denna men Mini är minst lika stor som en gammal traditionell musmatta och är mindre i vägen.

  (Hade tidigare problem med ofrivilliga dubbeklick med samtliga Logitechmöss på Mac men efter 2 månaders användande har Steelseries aldrig krånglat! Äntligen kan jag flytta filer och jobba i Photoshop/Logic Pro utan krångel :D)

  499 kr är den definitivt värd, det märker du i kvalitén!

  Samanfattningsvis skulle jag säga att detta är den bästa trådade (ingen fördröjning eller krångel med batterier) musen till Mac (och PC?)
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter ca 10 år gav min Logitech G5 upp ;( Bästa musen jag ägt! Har haft svårt att hitta en ersättare men rival 300 är värdig!

  Har spelat CS sedan 1.2 och nöter CS:GO dagligen. Har stora labbar och kör semi klo grepp när jag rifflar. När jag awpar kloar jag något mer. Musen är perfekt för FPS, recensionen nedan lär har varit en måndagsexemplar.

  Personligt minus
  Är att tumknapparna är något känsliga, vilket var svårt att vänja sig vid, men börjar få kläm på det nu.

  Minus
  Musens ljus i spel ändras mot vanlig inställning, verkar vara nåt bugg med mjukvaran.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vet inte var jag ska börja riktigt. Jag är en sådan person som köper ny utrustning väldigt ofta och har därför använt väldigt många möss innan denna.

  Denna mus sägs vara bra till FPS-spel, som oftast är spel med snabba rörelser, vilket är något som denna musen inte pallar. Snabba rörelser åt höger eller vänster resulterar ofta i att siktet dras snabbt längst ner i mitten av skärmen och man står då i spelet och tittar rakt ner i marken. Har förlorat många dueller i bl a CS pga detta.

  Ett annat problem som också uppstår ofta är att scrollen sakta snurrar av sig själv, vilket gör att ibland så aktiveras scrollen av sig själv. Jag använder scrollen som hopp-knapp i många spel och detta gör då att jag ovilligt hoppar lite då och då utan att jag själv använder knappen.

  Detta gör att jag inte kommer att använda denna mus något mer, och det åker genast in i förrådet bland annat skräp.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  musen ligger riktigt bra under handen
  Slits relativt snabbt
  Bra precision
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Märkte en stor skillnad på denna och Mionix Naos 7000 när jag körde lite CS:GO. Den reagerar bättre, mycket skönare att hålla i och längden är perfekt för mina händer eftersom jag kör palm grip.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ända sen den första Rival dök upp på marknaden har jag varit sugen på att köpa, men jag har tyckt att priset varit lite för högt.
  För ett tag sen hittade jag Rival 300 till ett riktigt bra pris, 329kr och kände att nu var läge att köpa.
  Jag hade mycket höga förväntningar på denna mus då jag gått nästa två år och funderat och varit och provat i butik åtskilliga gånger, den satt verkligen som en smäck i handen.
  Men när man sen fick hem den och provade så blev det ett fullständigt antiklimax. Musen kändes alldeles för lätt. Hal var den också och det kändes som om ryggen på musen var alldeles för låg så man inte kunde hålla musen i handflatan.
  Det slutade med kramp i handen efter en timmes spelande.
  Gav musen ett par chanser till innan jag beställde något nytt. Vill passa på att tacka Komplett.se för sitt generösa öppet köp som gjorde att jag hade chans att prova tre möss till innan jag ångrade mitt köp och skickade tillbaka till komplett.

  Men vad tyckte jag annars om musen?

  Tyst användande. Det är den tystaste och minst knarrande musen av de jag hann prova (Corsair Sabre, Logitech G402 och Logitech G502) vilket borgar för en bra kvalitet.
  Snygg är den också, på ett väldigt sobert sätt. Inte alls flashig som de flesta gaming-möss och det uppskattas verkligen. Ljuseffekterna går att trolla lite med, ganska kul.
  Hade mått bra av ett viktsystem så man kunde fått upp vikten då den är alldeles för lätt för min smak. 20-30 gram till hade känts lagom.

  Det är mycket synd att den inte alls passade min hand, för jag hade verkligen sett fram emot denna produkt och tycker fortfarande att den är ett toppval. Men inte för mig.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det är inte mycket en basic mus behöver kunna göra för att vara ok, och då menar jag endast ok. Men SteelSeries Rival 300 klarar inte detta, hur jag än gör med (drivrutiner/firmware) till den så slutar den att fungera nästan varje gång man ompositionerar musen när man lyfter den i ett par sekunder. Helt oacceptabelt.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Musen sitter perfekt för mig, har handskstorlek 9 (för ref)

  Hittar inga direkta fel än, ägt den i några dagar. Jag märkte en betydande precisionsskillnad mellan denna och min gamla g500 på samma cpl/dpi, till fördel för Rival 300...
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  den kanske har fps, men inte samma handgrepp som g500 logitech.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  musen är perfekt formad för ens hand i jämförelse till Steelseries kinzu och sensei raw. Sidoknapparna är både perfekt placerade och är tillräckligt hårda för att man inte ska råka klicka när man bara nuddar knapparna lite lätt.

  Vad som var häftigt och väldigt annorlunda i jämförelse med alla andra mös som jag tidigare haft är att man kan med denna se med hjälp av färgen på logoan eller vid scrollens led lampor hur mycket pengar och HP(liv) man har i spel som exempelvis CS:GO där rött är lågt och grönt är högt.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket nöjd! Bra grepp och "lagom" många knappar. Snabb och exakt avläsning. Går att anpassa väldigt mycket.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Min gamla trotjänare mx518 (logitech) skulle ersättas och valet föll efter lite forskande på denna. Jag har stora händer (strlk9) och denna är lagom för mig.

  Det här en mus du vilar hela handflatan på och det passar mig utmärkt.
  Materialvalet utanpå musen är väldigt skönt för handen. Lite gummiaktig yta. Inte blank plast som på mx518 vilket gör musen kladdig efter ett tag. Så tummen upp för det.
  Knapparna känns gedigna och tummknapparna på vänstersidan sitter bra till. Mushjulet har tydliga klick så man behöver aldrig tveka på om scrollern "tagit rätt" :)

  Pluggade in musen och tog hem den senaste mjukvaran från steelseries. Väl igång med den så uppdaterade den musens firmware. Tydliga instruktioner där :)
  Lite snitsigt att man kan ställa färgerna på loggan i bakkant av musen samt mushjulet. Man kan färgmatcha med ev. övrig datorutrustning man har :P
  Finns funktion för spel där färger kan simulera hälsa eller pengar i olika spel men man har ju handen på musen så man ser ju inte det i alla fall. Kul gimmick antar jag.

  Det har hänt två gånger nu att musen helt plötsligt sluta fungera. Den lyser som den ska men pekaren rör sig inte. Jag fick dra ur usb-sladden och sätta tillbaks och då fungerade den igen. Ena gången hände det när jag ställde in i mjukvaran. Andra gången i ett spel. Min dator är nästan ny och har fungerat klanderfritt med den gamla musen.
  Så det känns lite sådär faktiskt. Har haft pc sedan -98 och har aldrig varit med om att en mus plötsligt slutat fungera, bara sådär :(

  Men den är skön att använda och när den fungerar ;) så gör den det utan problem. Den känns precis och följsam.
  Jag ger musen 6 stjärnor för att den strejkade två gånger helt omotiverat, annars hade den fått 8-9 stjärnor.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Passar folk med stora händer och som gillar palm grip, har en lite för bred röv dock och mus knapparna är lite för tröga
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Jag använder den här musen 6 månader nu och jag kan säga att SteelSeries Rival 300 är en fantastisk spelmus. Mycket bekvämt grepp. Men priset är lite för högt.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Jag har använt den här musen i 3 år och jag hade inga tekniska problem med det. Den passar perfekt. Priset är kanske lite till högt så 4/5
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  plus:
  + Exakta möss, bra för spel som kräver hög noggrannhet, såsom CS. Passe god beständighet mot substratet.
  + Bra programvara för att ändra DPI-inställningar och färg. Bekväm att inställningarna lagras på musen sig och inte på datorn.
  minus:
  -Kan ha varit mer bekväm.
  -Mycket lätt att av misstag rulla hjulet.