Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose SoundTouch 20 III

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Mobilhögtalare (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Vad ska man säga annat än toppen? Lätt att komma igång med. Bara starta appen och connecta över BT så är man igång och högtalaren laddar ner senaste uppdateringen.

  Högtalare och högtalare förresten? Med Oled-display, sex snabbvalsknappar för radiokanaler/musiklistor och en fjärrkontroll så är det här motsvarigheten till en kompaktstereo.

  Ljudet är bra, mycket bättre än många av konkurrenterna. Inte HiFi-ljud men sådär bra som det kan bli med en liten låda och flera småelement. Man kan med fördel sänka basen om man placerar den i en hylla eller ett hörn. Jag har inte tänkt använda den för någon multiroom-lösning än så länge. Kanske om vi köper en till, man blir ju sugen på den mindre ST10 till köket.

  Knappar känns bra och den andas en viss kvalitet överhuvudtaget. Köpte den vita som smälter in bra i rummet.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  One of the minority speakers which sounds good just out of the box, without any EQ adjustemens. Perfect for my kitchen. Finally.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har en Soundtouch 10 i köket och en 20 i vardagsrummet och jag tycker det är väldigt bra högtalare för en bra peng. Var för sig fungerar de klockrent med spotify appen men det går även at köra "multiroom" via soundtouch appen. Måste säga att sedan jag köpte 20an för snart 3 år sedan har det gått väldigt snabbt på appfronten. Från att vara väldigt dålig och endast ha stöd för radio till fullt stöd för det mesta (spotify mm) och en mkt snygg och bra UX så är den idag toppen! Enda bristen och det som göra att jag inte ger en 10 är att systemet ibland hänger sig i multiroom, då tar det lite tid att starta om allt och para högtalarna mm.

  Fungerar både med Bluetooth och Wifi.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ljudbilden lämnar en hel del att önska, mellanregistret känns väldigt tomt och djupbasen mycket överdriven.
  Kräver stora rum (minst 20kvm) för att inte dränka sig själv.
  Passar bra som partyhögtalare. Mindre bra som bakgrundsljud vid matlagning.
  Stort plus för blåtandsanslutning vilket gör den enkel att ta med till sommarstugan eller annan tillfällig plats.
  Första installation för WiFi tar ca 5min vilket kändes som något var fel emellanåt, gjort det fyra-fem gånger eftersom den testats i lite olika hem. Och sen sänkt basstyrkan.
  Annars endast styrt via Spotify eller blåtand.
  Snabbknappar är en stort plus då vi har lite radiostationer när inte Spotify känns aktuellt. Fjärrkontrollen lika så då den använts för att byta låt under pågående diskning, så den är definitivt vattentålig.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  En extremt smidig maskin med bra ljud. Tillhörande appen funkar klockrent och är lätt att använda.
  Styrkan är ljudet och de 6 fysiska knapparna på som man kan välja vilken radiostation/spotify playlist som ska vara på. Använder knappt appen nu när vi ställt i de kanaler vi lydsnar på.

  Var tvungen att sänka basen en aning, samt lämna lite distans från väggen. Då basutblåset sitter på baksidan. Så blev det rätt bullrigt i låtar som hade sämre ljudkvalité.

  Bluetooth är jätteenkelt också. Har man väl parat ihop mobilen och soundtouch en gång. Så slår man bara på Bluetooth på telefonen och går in på youtube t ex. och kollar något skoj.

  Har ej testat multiroom funktion då vi endast äger en modul.