Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPad Mini 4 16GB

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple iPad Mini (4th Generation). 7 produkter i generationen. 3 föregångare och 1 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Surfplattor (158)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har haft den i cirka 1 dag så kan inte säga så mycket men väldigt snabb, liten och behändig, bra batteritid vad jag har märkt, inget strul alls, var först att köpa den på Siba i Sverige. Rekommenderar att köpa från Siba. Beställde i måndags kom dan efter så snabb leverans. Har i guld, riktigt snygg och snyggt inpackad. Rekommenderar att köpa denna :)

  Uppdatering 7 april 2015: Denna har hållit extremt bra och har fortfarande bra batteritid. Den har bra kamera för att vara en iPad. Den har 2GB ram vilket gör den väldigt snabb och den är liten och lätt. Den är väldigt behändig och bra och att resa med. Den har bra högtalare och går snabbt att ladda. Den är sjukt snabb på internet och youtube mm. Köpte 16GB och räcker bra för mig. Det är dock dåligt att skalen till denna är svindyra. Kan inte annat än rekommendera denna!

  Uppdatering 28 juni 2017: Still amazing. Har inte blivit segare eller sämre på något sätt. Har den jailbreakad nu och det fungerar prima. Rekommenderar dock att köpa minst 32GB eftersom 16GB inte räcker speciellt långt. Ha ett skal på dem då det är ganska lätt att få repor och märken. Annars svinbra!

  Uppdatering 4 april 2019: Fungerar fortfarande riktigt bra. Ingen försämrad batteritid eller performance. Fortfarande snabb nästan som när den var ny. Har senaste uppdateringen och det fungerar galant. Rekommenderar fortfarande denna iPad över 4 år senare. Men köp mer än 16GB det räcker inte! Då måste man lägga bilder och sånt i iCloud. Fortfarande knappt en skråma på skärmen eller baksidan, en lite spricka i hörnet men det stör inte skärmen och även lite kantstött. Rekommenderar ett skal åtminstone när den förvaras. Supernöjd med denna produkt, ser inte ut att behöva köpa en ny iPad på ett tag fortfarande, men det blir en ny mini när denna tar slut helt säkert. Supernöjd!