Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPad Pro 12.9" 128GB (1st Generation)

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple iPad Pro 12.9 (1st Generation). 4 produkter i generationen. Inga föregångare och 3 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Surfplattor (158)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  köpt min nu
  Hej ..jag har haft alla modeel även nu denna....jag kan inte säga att den är bra . den är lika dan som dom andra...så för mig var den värdelös om man inte använder den med tangentbord .. och penna då är det ju ca 3k till eller om man vill ha den till ett ritprogram
  12.9 är ju lika stort som MacBook Pro 13 och 12.9 ska vara snabbare

  13k plus ca 3k då kan man köpa en MacBook Pro
  och jag tror många kan hålla med om

  - stor klumpig...
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag valde att uppgradera från vanliga Ipad (gen 3) till den stora 12,9 tums modellen av Ipad pro. Jag gillar verkligen den stora skärmen och otroligt skarpa skärmen. Den är perfekt om man läser tidningar, ritar, ser på film och man får även en helt annan översikt även vid ordbehandling. Den stora skärmen gör också att man nu i princip kan använda skärmtangentbordet på samma sätt som ett traditionellt, alltså med korrekt fingersättning. Denna Ipad har också hela fyra högtalare och ljudet är riktigt imponerande, särskilt när man ser på film, men också vid musiklyssning.

  Med detta sagt tror jag samtidigt inte att detta är en tablet för alla. Den stora skärmen är förmodligen onödigt stor om man mest använder en tablet till att soffsurfa och uppdatera sociala medier och i jämförelse kan den uppfattas som lite otymplig. Trots storleken är den här väldigt lätt och dessutom mycket tunn. Batteritiden är utmärkt. Vid normal användning laddar jag den en gång i veckan.

  Nackdelar då? Kamerorna är ganska dåliga i förhållande, iallafall om man ställer dem i förhållande till övrig hårdvara. Frontkameran för videosamtal är medioker. Dålig färgåtervinning är väl det största problemet, men upplösningen är ganska låg också vilket blir mer påtagligt med en så här stor skärm. Den högupplösta kameran baktill är bättre men har ganska svårt att ta bra bilder i sämre ljusförhållande, men i dagsljus är det inga problem. Andra nackdelar då? Tja, jag föredrar personligen Android som operativsystem, men då det i mina ögon tyvärr inte finns några Androidtablets med pålitliga uppdateringar och byggkvalité har jag hållit mig till Ipad. Priset är också ganska högt, men det man får är också en tablet som ligger väldigt nära de möjligheter som en traditionell laptop erbjuder (särskilt med tangentbord) och när det kommer till kvalité är det här as good as it gets. Är nöjd med mitt köp.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Grym platta! Film, surfande samt bildvisning blir riktigt maffigt med denna!