Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone 6s 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple iPhone 6s. 5 produkter i generationen. 8 föregångare och 4 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (125)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.28)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Underbar (nästan) 9/10
  Batteriet kunde varit bättre med tanke på priset man betalar idag!

  2016-03-04 - Inlämnad på service efter 3 veckor, dåligt! - 4 stjärnor
 • Alla omdömen

 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Funkade bra tills efter 14 månader då den går sönder. Lite surt då Tele2 sålt på mig ett abonnemang på 24 månader även fast Apple bara lämnar 1 års garanti. Sjukt dåligt av Tele2 då det garanterat har koll på detta, Apple ska också ha en känga. Så ni som funderar på en iphone, ta till er av deras 1 år garanti när ni binder upp ert abonnemang. Kräv ett års abonnemang och hänvisa till Apples garanti.

  Uppdatering:
  Telefonen har haft problem med batteri och laddning, jag har gjort en reklamation och skickat telefonen till tele2s reparationsservice (Mobylife AB i Åkarp).

  Utan att försöka ta reda på vad som är fel hänvisar de till två små sprickor i hörnet på glaset, och talar om att detta kan ha påverkat tex batteriet (vilket är totalt skitsnack), och att de inte kan reparera den. fortsättning följer....

  Efter 1 månad, så slutar med att jag får betala för en ersättningsprodukt(3280kr), dåligt hanterat av er..
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har haft min iPhone 6S i cirka två veckor, och jag älskar den. Föregångaren var en iPhone 5, och den var riktigt slö efter över 2 års användande, med information på den ända från min 3GS och därefter 4. Denna gången ställde jag in telefonen som ny.
  Det första jag vill poängtera är fingeravtrycksläsaren, vilken jävla grej! Enbart den gör uppgraderingen befogad. Den läser snabbt och nästan alltid rätt, såvida du inte är riktigt skitig. Detta gör att man sparar enormt med tid på att slippa knappa in koden varje gång.
  Sedan har vi ju 3D Touch. En genialisk idé, och utförandet är inte dåligt heller. Funkar mycket bra och öppnar upp en helt ny dimension av användande, mycket smidigt när det finns tillgängligt. Dessvärre är det inte speciellt mycket implementerat, men det kommer garantera att dyka upp uppdateringar med användning för 3D Touch, när respektive utvecklare har hittat ett sätt att använda det.
  Batteritiden är mycket bra, räcker alltid morgon till kväll, och vid sparsamt användande kan man dryga ut det till två dygn. Siri har utvecklas sedan jag testade henne sist, och nu är hen tvåkönad. Min Siri är givetvis en man från Australien, bästa accenten.
  Stäng-knappen flyttade från toppen av telefonen till höger sida, cirka 2 cm ner. Kändes väldigt dumt och onödigt först, men man vänjer sig snabbt, och den är nu lättare att nå och det är mindre omständligt att ta screenshots.
  Blixt finns både fram och bak, och båda två har gjort sitt gjort enligt min mening.

  Edit; jag har haft den i ett år snart, och den är fortfarande grym. Fattar inte hur man har klarat sig utan 3D Touch innan.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kanonbra telefon. No doubt! Men de börjar bli bra dyra...

  +
  Väldigt bra skärm!
  Schysst formfaktor! Skönt att hålla, känns premium.
  Snabb, stabil, ...
  Kameran är kanon!
  Bra batteritid.

  -
  Väldigt hal!
  Får ganska lätt märken och repor...
  Nästan lite väl dyr.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bäst
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa telefonen jag haft, rekommenderar!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bytte upp mig från iPhone 5, pga att den enbart hade 16gb. Har tidigare haft iPhone 3G sedan jan 2009, dessa är mina enda tre telefoner efter Nokia-eran (och mina enda smartphones). Just ja, hade en HTC One X+ i en månad, men blev aldrig vän med Android eller storleken (däremot så är denna lika stor, men nu verkar storleken fungera någorlunda tilltrotts...). Var väldigt mycket emot 4,7" men tänkte prova nu, och det fungerar faktiskt! Har haft varje telefon i 3,5 år, så räknar med att hålla även denna till iPhone 8S (iPhone [late] 2019), ett extra plus för att de alla håller så bra och alltid haft senaste mjukvaran och inte haft något annat problem än att de blivit långsammare.

  + Supersnygg rent estetiskt
  + Byggkvalitén, finns ingen som har så hög precision
  + Skärmen är den finaste som finns vad gäller färgåtergivning
  + Äntligen inbyggt flux!
  + iOS10 är perfa med Mac
  + 64gb är optimalt! Bytte upp från min iPhone 5 enbart på grund av att dess 16gb knappt räckte för apparna! 64 är optimalt, 32 är för lite, har alla foton direktlagrade på iCloud.
  + Fingeravtrycksläsaren, Touch ID, är helt underbar och så snabb (v.2) och på framsidan av skärmen, perfekt för tummen, inte som på Google Nexus/Pixel där den är på baksidan och inte går att komma åt om man bara vill ha kvar mobilen på bordet.

  +/- Väldigt bra med 3D touch, eftersom att man nu enkelt kan swipa mellan appar och flytta muspekaren, nu är det enda jag saknar från min förra jailbreak (som hade dessa två funktioner redan i iPhone 5, just att kunna spela in samtal och ha datum/widgetar på hemskärmen/statusbaren). Däremot så är 3D touch ibland integrerat på fel sätt, vilket leder till att UI-problem, ex flytta runt hemikoner, kopiera länkar på webben etc. För den ena funktionen så går den i för enkelt (för känslig) medan den för en annan funktion är för trög (får ont i fingrarna) så jag hoppas att Apple/utvecklare jobbar på saken och inser problemen!
  +/- Ganska Bra batteritid
  +/- Lite för stor att hålla i med en hand (för mig), men också ett plus
  +/- Synkar så bra med iCloud, har 200gb, men de borde bjuda på gratis utrymme för fotona från kameran (video också?)

  - Ogillar att alla meny/inställningsknappar ligger högst uppe i hörnen av skärmen, de borde finnas som två knappar på vardera sida om hemknappen! Så hade det inte gjort något att skärmen är så stor och att jag inte kan nå upp till någon av knapparna med en hand! > Däremot så finns det ett speciellt skärmskydd som mha kapacitiv teknik skapar två tryckpunkter, en på vardera sida om hemknappen! Snälla Apple integrera de knapparna till iPhone 2017, till iPhones efterlängtade 10 årsdag!
  - 6600 kr som jag betalade 8 mån efter lanseringen (specialerbjudande) är ok, men 8900 kr som var nypris är på tok för dyrt (64gb tilltrotts) dock verkar det bero på den svaga kronan! Nu precis efter iPhone 7 lanseringen så ligger de på 6600 kr, ett år efter lanseringen och det tycker jag är det rätta priset. Jag brukar ha telefonerna i snitt 3,5 år men jag tycker ändå att 8900 kr hade varit på tok för mycket.
  - Av/på knappen är på sidan, kommer åt den av misstag när man ska höja volymen, samt orsakar andra irritationsmoment.
  - Väntar fortfarande på att telefonen ska gå att slå fast/böja fast runt handleden! Och gärna också ha hologram/projektor med en skärm och tangentbord så att man slipper ha en laptop!
  - Saknar fortfarande widgets och datum i statusfältet.

  Sänker mitt betyg från 8/10 till 7/10 efter att ha läst igenom min recension, pga. kompatibilitetsproblem och operativt samt dess kringtjänster. Eller, jag kanske ger den en 8/10 ändå, för att det är en så god vän.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Klart lyft från min tidigare Iphone 4
  Riktigt snabb
  Enkel at komma igång med - suveränt system!
  Helt ok batteritid

  Hal som en tvål om man inte har ett fodral til den - borde ha en lite mer ruggad yta.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag är nu inne på min 5:e iphone (2g/USA, 3, 4, 5, 6S)
  Hoppet från 5 till 6S är självfallet skärmstorleken som sticker ut. Sedan har den blivit snabbare etc men skärmstorleken och fingeravtrycksläsaren är det jag gillar mest.
  Ios utvecklas men det gör även Android. Jag har kört Android och Ios parallellt i 3 år med privat resp arbetstelefon. Jag gillar båda systemen. Båda har sin charm och irritationsmoment men de blir mer och mer lika i användarupplevelsen.

  Min personliga Iphoneupplevelse över tid.
  2g -> 3 3g-uppkoppling och bättre skärm, appstore osv Wow Wow!
  3 -> 4 Retina-skärmen, Wow. (Antenna-gate; inte lika kul för en vänsterhänt person)
  4 -> 5 Jaha.. vad var skillnaden förutom lite rundade hörn?
  5 -> 6S Skärmstorleken och fingeravtrycksläsaren. Bra!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Inne på iPhone nr 5 och varje uppgradering har varit värt det! Trots minimal skillnad i utseendet mot iPhone 6, så känns den så mycket rapparare! Gillar även smidigheten i 3D-touch, så man snabbare kommer åt vissa funktioner i telefonen. Har inget att anmärka på, en 10-poängare helt enkelt! :)
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Sämsta Ipåhonen hittills.
  Skriver fortfarande lika mycket fel trots större skärm (Iphone5)
  Av/på knappen för tyst funktion åker jämt ner, missar dagligen samtal pga av detta.
  Av/på knappen sitter numera på sidan och händer jämt att jag trycker in den när jag skall ta kort i landskapsläge, hade den suttit på toppen som på gamla telefoner hade det aldrig hänt.
  Kameran är inte mycket bättre i mörka miljöer än gamla telefonerna.
  Tidigare telefoner har jag tappat utan skydd, den här spräckte jag skärmen på efter några veckor, dessutom skall man ha 2500:- för byte pga av tryckkänslig skärm, en funktion som man aldrig använder.
  Batteritiden och hastigheten är bra.
  Klart för dyr telefon sett till vad man får.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  ❤️
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Den enda jag kan säga är överhypad. Det är så coolt med touch 3d är inte galaxy s7ans nya spelfunktioner och always on display också coolt. En iPhone med bra batteritid hallå s7an har snabbladdning får iPhone det pratar hela världen om det. Ni ger topp betyg hela tiden till Apple experter bara för att ni gillar dem bäst såga skiten någon gång. Galaxy s7 ska ha årets mobil annars kan expertreviews och idg och alla andra skämmas
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte den på releasen för snart ett år sedan. Kom från en trogen 4s som dog under 5 minuters simtur (va försiktig med fickor i badbyxor) och steget är stort måste jag säga.

  Kort och gott är det här en flawless smartphone, gillar designen (vill helst inte ha utstickande kamera på baksidan men men...), batteri (med strömsparläge) och kamera, samt allt annat i den i princip.

  Använd varje dag sedan köpet men har inte haft ett enda problem ännu, och ger därav betyget.

  8400kr är egentligen ett absurt pris men drar bara av en stjärna då maskineriet som sagt fungerar flawless (får dessutom 64gig ju).

  Testat Androidtelefoner också med deras flyttbara minneskort, bättre priser och balla specs, men de ger helt enkelt inte samma sköna känsla (också funkar de inte i samma mån enligt min erfarenhet).

  9/10 får tjänarn.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Uppgraderade från iPhone 5 när dess hörlurkontakt gick sönder. Hade först tänkt vänta ut iPhone 7, men jag kan bara inte promenera utan musik... :p

  Blev positivt överraskad av känslan i handen, för mig nära optimalt förhållande av enhandsbruk när det behövs, jämte storlek på mobilen. Kommer inte ihåg att mitt provkännande på iPhone 6 tidigare kändes likadant, tycker den var aningen halkigare. Men kanske spelar minnet ett spratt, eller också beror det på nya aluminiumvarianten som används här, som också är starkare än den i iPhone 6.

  Allt går såklart snabbare på den, ja, egentligen händer det väl i princip aldrig att man känner att något "hackar" eller att något har fördröjningar.

  Fingeravtrycksläsaren är förbättrad ytterligare utöver den på t.ex. iPad Air 2 som jag också har. Att låsa upp mobilen går nu fortare än det tar för låsskärmen att tona in helt, haha. Man hinner inte ens se vad klockan är. I bruk är det ungefär som att ha mobilen olåst, vilket givetvis är en riktigt härlig känsla när man samtidigt vet att den är låst för andra.

  Kameran ska vara bäst hittills, och lyftet mot iPhone 5 är markant, särskilt i inomhusbilder.

  Ett litet minus pga pris, där man visserligen betalar mycket för hårdvaran och kvaliteten på erfarenheten, men också för märket. Deras vinstmarginaler går inte att komma ifrån. Delar det minuset också med tanke på designsvagheten med antennbanden på baksidan som jag nog aldrig kommer att lära mig att gilla. Senaste ryktet säger att de äntligen ryker på iPhone 7...
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra :)
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Oj vilket lyft mot min gamla smartphone.

  Hade fått full pott om den inte varit så 😱 dyr.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag gillar den skarpt. Tidigare har jag haft Iphone 3gs, Iphone 4, Samsung Galaxy Note 2 och LG G2. Jag älskade min LG G2 och när den gick sönder efter 2 år ville jag hitta en värdig ersättare. Det som jag värdesätter mest är ett snyggt yttre, ett följsamt gränssnitt, bra kamera, bra batteritid och ett maxformat på 5,2 tum, dvs max runt 7,1 cm i bredd.

  Efter att ha letar runt ett tag blev jag irriterad på att de allra flesta high end-telefoner med android var så stora. Jag kände och klämde på Z5 compact men gillade inte den lite fyrkantiga formen och att den inte tillförde särskilt mycket till LG G2.

  Iphone 6s känns supersnabb, är riktigt snygg, kameran verkar bra och batteritiden som jag läst mycket klagomål om tycker jag är mer än godkänd. Jag uppskattar att den är så otroligt rapp i gränssnittet men tycker att det är lite tråkigt att säga hej då till widgets och bakåt-knappen.

  Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag är inte imponerad.

  Jag har länge varit imponerad av Apples kvalité och ett "fan". Men inte längre.
  Bytte precis upp mig från en iPhone 5 som varit mig trogen sedan release. Visst är 6s:en snabbare, men för långt över 7000kr förväntade jag mig ett stort lyft på alla plan. Kameran har fått något mer "naturtrogna" färger men är bortsett från det inget bättre än min 5:a, trots fler megapixlar. Skymningsbilder eller i lågt ljus är inte att tala på. Minst lika dåliga som på min 5:a. Batteritiden blev jag inte heller imponerad över, och då är jag ändå ingen hårdanvändare.

  Vart tog Apples kvalité och framåtanda vägen?
  Önskar att jag kunde returnera telefonen och få mina pengar tillbaka.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Gillar den!

  Har varit Androidare ett tag nu (hade Iphone 4 sist) så det har ju hänt lite saker sen dess.

  3D touchen gillar jag, smidig när man ska tex bara ska kolla av mail eller insta (Peek and Pop).
  Snabb
  Bra kamera, lite mer naturliga färger än jämfört med Galaxy 6.

  Batteritiden är väl sådär, håller 1 dygn om man pillar mycket.
  Priset tycker jag är ganska mycket. Priset för 64GB borde ligga på 16GB nivåer.. Och 16GB idag, hallå Apple! Med kamera som ska filma i 4K på en 16GB lur, ja då var minnet slut på en ggn.
  Minst 64GB enligt min mening ska man ha.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Love it!

  Snabb som rackarns
  Har dock haft problem med vissa appar som hänger sig (ex Almanacka, SMHI...kräver att man stänger av appen, dvs swiper bort den, och sedan startar den på nytt)
  Lagom stor skärm = kan ha telefonen utan större problem i jeansfickorna
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Älskar denna!

  Dock har senaste OS uppgraderingen ställt till det för vissa appar som slutat fungera
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Uppgraderat från en Iphone 5 och detta är ett rejält lyft
  Så mycket snabbare
  Lite större skärm
  Allt flyter på klart bättre
  Ända jag har emot Iphone är att dom bara blir dyrare och dyrare tyvärr, därav ej full pott
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fantastisk telefon!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket nöjd! Grym batteritid för att vara en iPhone.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Underbar! Älskar 3DTouch och Live Photos! :D
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Grym telefon. Älskar 3D Touch det gör så att mobilen används på ett helt annat sätt.

  Mer info kommer när jag är mer bekant med luren.