Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Gear S2 Classic Black

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Smarta klockor (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Nu har jag haft klockan i ca 2 veckor (köpte den på samsung.com) och den håller vad den lovar. Dock kanske är den utlovade batteritiden en smula i överkant med 2-3 dagar, men till klockans försvar har jag inte snålat med strömmen, utan kör t ex med alltid urtavla på och inte i strömsparläge. Efter ca 18 timmars användande är det ca 30% kvar på batteriet, vilket ändå måste ses som godkänt. Tizen gör sitt jobb, finns en hel del appar att ladda ner till klockan/telefonen, både gratis och köp, särskilt när det gäller urtavlor.
  All konfiguration styrs enkelt från telefonen och du kan även göra vissa inställningar direkt på klockan.
  Har du 4000kr över och inte inte känner för att köpa en dyr ful fyrkantig applewatch, är detta en fullträff och många plus för designen.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Nu har jag haft min Gear s2 classic i Ca 3 veckor. Min ingångsprodukt till "smartklockan" var LG g watch R, En mycket uppskattad pryl enligt mitt tycke men design och operativsystemet lämnade mersmak som pekade mot andra finesser. Sedan lanseringen har jag haft ögonen på Gear s2 Classic både för design och ett operativsystem som verkar ha anpassats för runda skärmar. Den snurrande ramen var också en lovande finess.

  Jag höll mig lite tillbaka då jag läste om "appbristen" och hur den kanske inte skulle komma att ändras pga. intresse etc. men sedan insåg jag en sak. Jag hade aldrig medvetet laddat ner en app till min Android wear klocka heller, jag valde inga appar för att få Wear-motparten också. Allt jag vill ha finns inbyggt i Samsungs Tizen för tillfället, Gränssnittet är i mitt tycke både mer praktiskt och lättåtkomligt(för att inte nämna snyggt) och klockan passar till de flesta klädstilar. Det ända jag kan sakna är möjligheten att byta spellistor på Spotify, i nuläget kan man bara använda den inbyggda musikappen för att skippa/gå tillbaka, play-/pausa och höja-/sänka volymen. Men för att vara helt ärlig duger det väl.

  Batteriet får man ju inte glömma! Klockan håller utan problem över 2 dagar om man stänger av "alltid på" skärminställningen, detta verkade som en turnoff för mig, men klockan är så responsiv när man tittar på den att det inte kan klassas som ett minus i nuläget. Om andra märker att klockan saknar pekare får man en bra ursäkt att visa upp den med(!).

  Aktivitetsmätningen fungerar bra och jag gillar att den påminner om att man ska röra sig(efter Ca 1 timmes inaktivitet). Detta är endast opraktiskt om man sitter i många möten. Jag läste också att någon klagade på vibrationsstyrkan vilket oroade mig, och efter att ha haft den på armen ett tag kan jag konstatera att den är svagare äm min g watch R var. detta är dock inget negativt, jag missar aldrig en notifikation pga. "svag vibration" och de omkring mig hör inte att klockan vibrerar vilket de gjorde från min tidigare. Den lyser inte heller så fort något kommer in vilket jag ser som ett plus, den vibrerar och lyser sedan endast upp om du vinklar klockan mot dig.

  Helnöjd alltså! Här är en klocka jag kan använda i flera kommande år.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har nu haft min sedan klockan anlänt i Sverige. Mycket nöjd med denna produkt! Som tidigare sade håller inte klockan exakt samma tid som Samsung utlovar (Utom om man kör med alla anslutningsmetoder av) Men! Jag får ändå ut 2 dagar med allt aktiverat om jag endast låter klockan vila under natten (För vem behöver den då egentligen?). Detta är klart godkänt enligt mig då vissa andra smartklockor endast håller 18 timmar som max. Mycket bra display, bra respons, inget lagg/nedsegning överhuvud taget utan en underbar upplevelse rakt igenom. Vill du ha en snygg, originell klocka med alla funktioner som förväntas av en smartklocka så är Gear S2 Classic ett utmärkt val!

  P.S Som den första recensenten skrev nedan så saknar Gear S2 Classic en inbyggd högtalare. Dock så funkar alla program som har/kräver ljud via ett Bluetooth headset!

  Vill man ha en Gear S2 med inbyggd högtalare måste man vända sig åt Gear S2 3G! (Denna modell har tyvärr inte hunnit till den svenska marknaden vi detta datum men verkar ska dyka upp under 2016).

  - Detta är egentligen det enda negativa jag kan säga om klockan och drar därför av en stjärna från full pott! Utmärkt produkt!
 • Alla omdömen

 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Klockan i sig är en fullpoängare. Men armbandet gick sönder efter 8 månader. En googling visar att detta inte är ett ovanligt problem. Fästanordningen är Samsungs egen så det går inte att byta ut armbandet mot vilket som helst.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fick den som födelsedagspresent, har haft den nu i tre månader. Jag har faktiskt haft på mig klockan varje dag sen jag fick den. Är otroligt nöjd med den, både vad gäller design och funktionalitet. En eye-catcher och conversation starter.

  Är du ute efter en smart watch så kan jag starkt rekommendera denna!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag köpte min S2 Classic igår, och den överträffade mina förväntningar.
  + Snygg, stilig
  + Nätt jämfört med äldre modeller, inklusive Apples, precis som en vanlig klocka
  + Väldigt smidigt att navigera med ringen, att höja volym och liknande
  + Älskar förlängningen av telefonen för att se sms, mejl, nyheter och liknande.
  + T9 för meddelanden med ordförslag fungerar toppen.
  - Apputbudet är smalt, och det jag saknar är en svensk nyhetskälla. Samtidigt finns det bra appar.
  - Trist att inte svenska är implementerat som språk i S voice
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Uppdatering: Jag har haft klockan i ungefär 5 månader nu och är fortfarande lika imponerad. Åker ganska ofta bort över helger, fredag till söndag, och behöver fortfarande inte ta med mig laddaren. Har fortfarande inte hittat någon funktionalitet som jag saknar, och så är den snygg också!

  Jag har haft klockan i ungefär en månad och tycker att den är helt fantastisk. Har tidigare haft en pebble steel och den här är många gånger bättre på nästan alla aspekter. Jag får utan tvekan ut minst tre dygn batteritid och med batterisparläget på upp mot en vecka.

  Tvekar du? Slå till!
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  extremt smart att inte sätta högtalare på klockan så alarm kan inte ringa (det kan på 50 kr vanligt klockan typ) och du hör inte när någon ringer, skickar meddelande osv....