Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Gear S2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Smarta klockor (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte denna klocka för snart ett halvår sen. Första smartklockan för min del. I början ångrade jag köpet, fattade inte vad jag skulle med den till.
  Men sen hände det något efter 4-5 dagars användning. Jag kom hur otroligt smidigt det var att läsa alla Telegram, Whatsapp, sms-meddelanden direkt på klockan utan att ta fram stora mobilen. Även riktigt smidigt att kunna svara på inkommande samtal genom klockan och bluetooth headset. Eller avvisa utan att ta upp mobilen. Riktigt praktiskt om det ringer när man är ute och springer med mobilen på armen.
  Pulsmätningen är väldigt exakt också och med senaste uppgraderingen så mäter den även din sömn helt automatiskt. Djupsömn, REM osv framstår i S-Health varje morgon.
  Till o med om du tar en powernap på eftermiddagen så registreras det i klockan.

  Jag kör min klocka på max ljusinställning 10 av 10 och alla appar i mobilen får skicka notiser till klockan, samt att den slår på skärmen automatiskt vid en notis. Trots max på allt, så räcker batteriet 2 dygn. Jag har till o med lyckats ha den igång 72 timmar utan laddning med max på allt. Den drar ca 1% i timmen vid normalt bruk. Däremot om du tränar och den ska mäta hjärtrytm konstant, så drar den mycket mer just då.

  Kommer troligtvis aldrig återgå till en vanlig klocka igen däremot så kommer S2 bytas ut mot S3 om nu S3 släpps i Europa. Våra mobiloperatörer vill inte införe E-SIM-abonnemang, vilket krävs för att kunna ringa med Gear S2 3G och Gear S3 Frontier.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Är efter en veckas användning mycket nöjd Äger en Gear2 sedan tidigare och jämför med den.
  Positivt: Smidigt format, Bra gränssnitt, lättnavigerad.Bra att den inte behöver mobilen i närheten
  Negativt: Mindre skärm. Saknar kamera och IR.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Varning!
  För omdöme generellt av klockan tror jag övriga här har fått med det mesta även om jag inte märkt att batteriet är så fantastiskt som vissa angett. Jag har visserligen alltid regelbundet stödladdat i den fantastiska laddockan och kan kanske inte uttala mej i frågan.

  Varning!
  Tjänsten/appen Samsung Pay (via Samsung Gear s2) funkar INTE tillsammans med alla mobiltelefonmärken, bekräftat av Samsung-supporten jag ringde idag den 21 januari 2019. Har själv nu en Nexus 6p med Android 8.1. Detta är för många användare kanske inte hela världen och inte för mej heller. Men då Samsung Pay är så oerhört populärt är det illa att det i hemlighet (?) inte funkar med andra telefoner än Samsungs egna samt med random andra enheter.. om man har tur.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Efter en dryg veckas dygnet runt användande måste jag säga att denna "SmartWatch" uppfyller alla mina förväntningar, samtidigt är den enligt mitt tycke en av de snyggaste klockorna på marknaden just nu. Batteritiden tycker jag är OK, och den levererar nästan enl. produktspecifikationen. ( Dock aktiverar jag DND nattetid )

  Innan jag köpte min Samsung funderade jag länge på om den skulle leva upp till mina önskemål som träningsklocka för löpning, och valet stod mellan att investera i en ren träningsklocka eller denna. Nu med facit i hand måste jag säga att denna klocka fungerar helt OK om man inte har behov av allt för avancerade träningsinställningar så som personligt anpassade träningspass. En liten nackdel är dock att man måste släpa med sig mobilen ut, då den använder mobilens GPS.

  Plus +

  + Smidig laddning via den medföljande trådlösa laddstationen.
  + Användarvänligt och snyggt gränssnitt.
  + Följer med 2 strl. på band, vilka är lätta att byta.
  + Swivel ramen.

  Minus -

  - Ingen högtalare
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte en i Usa på semester men fungerar i Sverige som vanligt. Undrade alltid vad jag skulle ha den till men nu men den här så tränar jag mycket bättre för att kunna byta musik, se tiden oxå asså, Vilket tempo jag ungefär ska hålla upp med.

  +Bra batteri ska hålla den till morgon - morgon nästa dag
  +bra använding för en daglig person som tränar
  +Nåra spel när man kanske ha glömt mobilen.
  +Kan göra den personlig och byta klock face och lite mer.