Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Harmony 950

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Fjärrkontroller (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 mån sedan
  En trevlig fjärr för att styra alla enheter hemmet. Lite pill för att ställa in den men sen är det bara köra på.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna Harmony 950 är helt kass! Trots byte av batteri måste den laddas var tredje dag.
  Jag startar 3 enheter samtidigt. On/Off. Display är nerjusterad.
  Logitech har själva konstaterat att Harmony 950 drains battery.
  Enligt support skall den stå i laddstället efter varje användande.
  Jag vill lämna tillbaka Kontrollen men Logitech support nekar!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En mycket bra multifjärr! Är väldigt nöjd. Hade innan en Harmony one och den här är bättre på de flesta punkterna det enda jag kan sakna är siffertangenter men jag förstår att de har tagit bort dem för att göra kontrollen mindre och smidigare. I framtida modeller kan man nog önska en mikrofon också för att kunna styra apparater med rösten. Programvaran som nu är till fjärrkontrollen är mycket bättre än den förra som var till Harmony one. Jag tycker batteritiden är mer än ok, oftast så ställer jag den i laddaren när tv-tittandet är slut för kvällen. Då hittar både jag och barnen den på morgonen. Den har en hög WAF-faktor. Min fru är otroligt nöjd med att det inte ligger en hög med fjärrkontroller på soffbordet.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ersatte min Harmony one med den här. Tveksam uppdatering måste jag säga även om min förra Harmony hade några år på nacken.

  - Batteritiden på den här är kass. Måste laddas varje eller varannan vecka. Alldeles för ofta för en fjärrkontroll.

  - Varje gång man plockar upp den visar den en tutorial för hur man skall använda aktiviteter. Varje gång trycker jag "visa inte igen"... varje nästa gång visas den igen.

  - Batteristatusindikeringen visar fel efter laddning. Kan visa att batteriet är tomt medan det i själva verket är fulladdat.

  - Navigeringen i menyer etc känns ibland ointuitiv, man får ofta gissa och göra fler försök att hitta rätt.

  - Det känns som om den bygger upp en kö med kommandon och skicka till apparater eller så när man använder den. Sen betar den av listan med saker att skicka efterhand och inte i samma takt som man kan bygga upp den. Exempel på hur detta ter sig är om man te.x. håller in volymknappen på TV'n, då blir det som en gummibandseffekt där det går långsamt i början, sedan börjar den skjuta iväg. Släpper man då knappen kommer den fortsätta uppåt en stund, resultatet är såklart att man får fel volym och får justera ner.

  + Det som är bra är väl fjärren i övrigt. Skärmen är fin, dock laggar den och touch kan kännas lite långsamt. Knapparna är bra och fungerar fint.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kommer från en gammal Harmony 300 och allt jag kan säga är, wow! Att överföra mina inställningar gick som en dans, och det var lika enkelt som tidigare att lägga till nya enheter. Att trycka på en aktivitet i displayen och bara låta kontrollen sköta sitt är oerhört bekvämt, speciellt när man har 3-4 enheter som ska starta tillsammans.

  Kontrollen måste laddas betydligt oftare än vad det tar för en vanlig fjärrkontroll att ladda ur, men detta är en snabb och smidig process tack vare dockningsstationen. Displayen hade gärna fått vara lite bättre. Det är 2016 och betalar man över 2000kr så förväntar man sig något med bättre betraktningsvinklar.

  Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa universal kontroll jag köpt! Med Logitechs My Harmony program hittar den alla mina enheter jag har lagt in som t.ex Bose system för ljudet, Samsung TV, XBOX One, Samsung Viasat Box och snart är det dags att programmera in Blueray spelaren med.

  Reagerar som den ska när man trycker på knapparna och det finns även bakbelysning på knapparna alla verkar ha glömt att skriva att det finns på kontrollen.

  Bra batteritid, räkna med max du behöver ladda den efter en vecka och laddtiden går snabbt till fullt batteri.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastiskt bra multifjärr. Smidigaste på marknaden med förvånandsvärt många bra användbara funktioner.

  Rekommenderas starkt.