Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Manfrotto Pixi Evo

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Manfrotto Kamerastativ (278)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag köpte detta stativ till min smartphone. Det händer att jag använder den till systemkameran men främst använder jag den till att titta på video i mobilen. Hade tidigare ett litet enkelt stativ från Asien men det gick sönder efter en tids användning. Denna passar ju förstås bra till att fotografera med om telefonen saknar bildstabilisering. Skak- och suddbilder gör mig tokig. Du kan även positionera kameran/mobilen i "stående" läge (90 grader), det går inte med den mindre modellen Pixi Mini.

  Pixi Evo håller förstås hög kvalité och det känns som om jag kommer att ha nytta av den under flera år framöver. Med denna modell kan man förlänga benen ytterligare en bit i fyra steg. Med ett reglage går det även att fälla ner benen så de nästan når golvet/marken/underlaget, men det tar en hel del plats i det läget. Stativet är tillverkat i plast och aluminium och Gunnar Olssons Foto skickade iväg den till mig väldigt fort. Dagen efter var det dags att hämta paketet.

  Notera att du behöver köpa till en smartphoneklämma om du vill använda mobilen till stativet, det ingår inte. Manfrotto har en sådan klämma i sortimentet men den är ovanlig hos återförsäljare. Det finns kopior som är billigare. Manfrotto har även en klämma gjord i aluminium som i sin tur har ett sko-fäste för att montera LED-belysning ovanpå. Manfrotto Lumimuse är en kompakt LED-belysning med inbyggt Li-Po-batteri. Titta på YouTube och låt dig inspireras.

  Nu har jag svårt att vara utan det. Jag är väldigt nöjd med detta stativ.
  _______________________________________________________________________

  Åtta månader har nu gått sedan jag köpte stativet och det hänger med än. Inget att anmärka på.