Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Multi-Device Bluetooth Keyboard K380 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (168)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  21 dagar sedan
  Stabil byggkvalitet och tysta knappar. Den svaga poängen från min sida beror på att funktionsknapparna är inte fungerar som traditionella F1-F12 utan öppnar webbläsare osv. Detta går att ändra men då måste man använda programmet Logitech Options som kräver admin-rättigheter vilket de flesta med jobbdatorer saknar. Deras billigare K375s har en switch på tangentbordet för detta, vilket hade varit ett bättre alternativ.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Införskaffades för att snabbt kunna växla mellan en Macbook Pro och IPad medan man är på resande fot.

  Gör jobbet mycket väl. Så pass väl att den för tillfället har ersatt mitt Logitech Craft tangentbord som krånglat mycket med koppling mellan Macbooken.

  Ett väl fungerande tangentbord till ett bra pris, om man är ute efter ett tangentbord med växlingsfunktion i mindre format.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Jag skaffade mig en surfplatta (Galaxy A6 2016) billigt och tänkte använda den för att ersätta min gamla och klumpiga dator när jag skriver mötesprotokoll i min förening.
  Jag köpte fyra olika tangentbord varav två var tangentbord i locket på ett fodral till plattan.
  Jämför detta med storebror K480 som också är från Logitech. Egentligen förstår jag inte varför detta tangentbord har fått ett lägre modellnamn när det i mitt tycke är en bättre produkt än K480. Jag saknar såklart stället/sloten på K480 men annars är K380 bättre på det mesta. Mycket smidigare storlek, flera mil bättre skrivkänsla även fast det fysikskt är mindre, designen är mycket bättre och mer mordern även fast dom är bröder. Då jag själv är storebror så tar det emot att erkänna att här, här är faktiskt lillebror bättre.

  Slutsats. Av dom fyra tangentbord jag provat emellan så är detta vinnaren. Helt klart. Kan varmt rekommendera det till att skriva på.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Mycket trevligt litet tangentbord.

  + Lätt att parkoppla (testat med Android TV, Android telefon och iPad)
  + Lätt att växla mellan 3 kopplade enheter
  + Mycket sköna tangenter, dom bästa jag känt på ett Logitech tangentbord
  + Mycket tysta tangenter, ett diskret, lågt ljud, inte så skramligt som på många andra tangentbord.
  + Kompakt

  +/- Ej laddbara, dock utbytbara batterier

  - Plottriga tangenter
  - Måste titta på tangenterna för att hitta rätt funktionsknapp

  Helt plötsligt blir det fullt möjligt att skriva lite längre texter (som denna) på padda/telefon, och bläddra i TVns menyer samt spela/spola/pausa blir smidigare än med fjärrkontrollen (Android TV från Sony). Med funktionsknapparna kan man göra det mesta i TVns menyer.

  Och tangenterna ... Logitech som gjort så mycket skräp har verkligen bättrat sig med denna lilla skapelse. Tycker nästan bättre om känslan i dessa tangenter än i min Cherry Strait, ljudet är definitivt behagligare.