Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Multi-Device Bluetooth Keyboard K380 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (284)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Använder detta tangentbord för att skriva omdömet.
  Den har gjort så att en dator är näst intill överflödig. Nu kan man enkelt och smidigt göra allt med telefonen.
  Riktigt bra tangentbord.
  Tangenterna är lagom placerade ifrån varandra och svarar perfekt.
  Man kan precis som på en PC-dator:
  *Växla mellan olika fönster med snabbkommando
  *Klippa och klistra med snabbkommando
  *Höja och sänka volymen på telefonen
  osv

  Den parar ihop sig med telefonen på ett knapptryck
  Om du går ifrån tangentbordet med telefonen hamnar tangentbordet efter en stund i viloläge. När man kommer tillbaka kan man enkelt aktivera den igen geom att tyckta på en tangent, varpå den ansluter så snabbt som telefonen klarar av. För mig tar det 1 sek.
  Lika snabbt går det att växla mellan olika enheter med gula växelknapparna.
  Har använt den i 3 veckor flera timmar varje dag och har fortfarande inte behövt byta batterier.

  Den är helt enkelt helt suverän!

  Det jag möjligen saknar med den är att det kunde finnas något slags ställ till mobiltelefon eller pad.
  Det hade varit bra om tantentbordet hade ett lock, och handtag på sidan så att man kunde stänga den om man vill enklare kunna bära med sig den.

  Mycket prisvärd produkt verkligen.

  tillägg:
  Den är inte riktigt kompatibel med facebook messanger. Det går att använda den med Facebook messanger men varje gång man växlar till en annan app och växlar tillbaka så måste man trycka på tab-tangenten 17 gånger innan man kommer till textrutan för att kunna skriva. Det går inte att bara trycka med fingret på textrutan.
  Det går däremot bra med Messanger lite.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Ett fantastiskt litet tangentbord som verkligen imponerar med sin kvalitetskänsla. Det är en härlig tyngd i tangentbordet och inte alls så plastigt som jag var orolig för. Det påminner mycket om Apples trådlösa Wireless Keyboard.
  För mig som använder både Mac och Windows är det toppen att kunna använda samma tangentbord och att byta anslutning är mycket smidigt.
  Om man får vara petig så är tangenterna är något trögare än vanligt, men efter några veckors användande så var det inget jag tänkte på längre.
  Ett stort plus för att du kan anpassa genvägar för fyra knappar (F4–F7), tex ett kortkommandon eller starta en viss app. För sitt pris är det ett riktigt bra tangentbord, och kan varmt rekommendera detta tangentbord.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har använt min K380 på jobbet i snart ett år och har nästan bara bra erfarenheter. I mitt jobb använder jag en bra mix av Office, Adobe och Autodeskprodukter, så användningsområdet för tangentbordet är varierat.

  Storleken på tangentbordet är perfekt för att jobba på, Den är även lätt att flytta på för att göra plats på skrivbordet och för att anpassa ergonomin till olika användningsområden. Tangentbordet gör ett nästan försumbart intryck i resväskan, så det är lätt att ta med på resan. Läste en studie om att man gör färre feltryckningar med runda knappar innan mitt köp. Det är svårt för mig att verifiera om det stämmer, men jag upplever att jag gör färre misstag med runda knappar än med fyrkantiga.

  Logitech har varit kreativa med snabbknapparna och kortkommandona för att möjliggöra den lilla storleken. Jag har vant mig så pass vid kortkommandona att mitt mekaniska tangentbord hemma börjar kännas långsamt att använda, vilket är något jag aldrig trodde skulle hända.

  Det enda negativa jag har att säga om tangentbordet är att den vänstra ctrl-knappen har fastnat i nedtryckt läge lite för många gånger, vilket tyder på att tangentbordet är lite känsligare för skräp mellan knapparna än andra modeller jag använt tidigare. Inget jag än så länge inte kunnat lösa med några knapptryckningar.

  Jag skulle vilja rekommendera tangentbordet till alla som är nyfikna på formfaktorn, då jag är säker på att ni kommer bli nöjda!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Initial recension efter att precis ha anslutit till min iPad mini och använt i en timme. Det är lite ovant med runda tangenter och en liten startsträcka innan man får upp ord-per-minut-frekvensen. Tangentbordet känns väldigt kvalitativt, tangenterna har riktigt bra respons, men för att va så litet är det tungt! Såpass tungt att det inte känns så portabelt som man skulle önska.
  Man måste även vänja sig vid att använda alt istället för ctrl, t ex alt+a för select all. Vanesak såklart när man kommer från Windows.
  Synd det inte finns något bakgrundsbelyst i det här formatet.
  Den nordiska layouten har riktig, fullstor enter. Det är väldigt sällan någon påpekar detta och pressbilder visar alltid amerikanska layouten där de har smal enter. Har man upplevt smal enter vill man aldrig någonsin uppleva det igen.

  Uppdatering 1: Växlar inte sömlöst mellan iPad och Raspberry Pi 4. Efter att ha tryckt på knappen för den anslutning som är associerad till min iPad fick jag gå in i iPadens Wi-fi-inställningar och ansluta manuellt till tangentbordet efter att det varit anslutet till Rpi:n.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Stabil byggkvalitet och tysta knappar. Den svaga poängen från min sida beror på att funktionsknapparna är inte fungerar som traditionella F1-F12 utan öppnar webbläsare osv. Detta går att ändra men då måste man använda programmet Logitech Options som kräver admin-rättigheter vilket de flesta med jobbdatorer saknar. Deras billigare K375s har en switch på tangentbordet för detta, vilket hade varit ett bättre alternativ.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Införskaffades för att snabbt kunna växla mellan en Macbook Pro och IPad medan man är på resande fot.

  Gör jobbet mycket väl. Så pass väl att den för tillfället har ersatt mitt Logitech Craft tangentbord som krånglat mycket med koppling mellan Macbooken.

  Ett väl fungerande tangentbord till ett bra pris, om man är ute efter ett tangentbord med växlingsfunktion i mindre format.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag skaffade mig en surfplatta (Galaxy A6 2016) billigt och tänkte använda den för att ersätta min gamla och klumpiga dator när jag skriver mötesprotokoll i min förening.
  Jag köpte fyra olika tangentbord varav två var tangentbord i locket på ett fodral till plattan.
  Jämför detta med storebror K480 som också är från Logitech. Egentligen förstår jag inte varför detta tangentbord har fått ett lägre modellnamn när det i mitt tycke är en bättre produkt än K480. Jag saknar såklart stället/sloten på K480 men annars är K380 bättre på det mesta. Mycket smidigare storlek, flera mil bättre skrivkänsla även fast det fysikskt är mindre, designen är mycket bättre och mer mordern även fast dom är bröder. Då jag själv är storebror så tar det emot att erkänna att här, här är faktiskt lillebror bättre.

  Slutsats. Av dom fyra tangentbord jag provat emellan så är detta vinnaren. Helt klart. Kan varmt rekommendera det till att skriva på.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket trevligt litet tangentbord.

  + Lätt att parkoppla (testat med Android TV, Android telefon och iPad)
  + Lätt att växla mellan 3 kopplade enheter
  + Mycket sköna tangenter, dom bästa jag känt på ett Logitech tangentbord
  + Mycket tysta tangenter, ett diskret, lågt ljud, inte så skramligt som på många andra tangentbord.
  + Kompakt

  +/- Ej laddbara, dock utbytbara batterier

  - Plottriga tangenter
  - Måste titta på tangenterna för att hitta rätt funktionsknapp

  Helt plötsligt blir det fullt möjligt att skriva lite längre texter (som denna) på padda/telefon, och bläddra i TVns menyer samt spela/spola/pausa blir smidigare än med fjärrkontrollen (Android TV från Sony). Med funktionsknapparna kan man göra det mesta i TVns menyer.

  Och tangenterna ... Logitech som gjort så mycket skräp har verkligen bättrat sig med denna lilla skapelse. Tycker nästan bättre om känslan i dessa tangenter än i min Cherry Strait, ljudet är definitivt behagligare.