Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic AF 25/1,7 G Lumix ASPH

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic Objektiv (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Väldigt prisvärt objektiv! En extrem uppgradering från ett kit-objektiv. Bildkvalitén är ok, men tack vare dess snabbhet funkar det bra även vid lite mörkare stunder. Ett plus att motljusskydd medföljer som dessutom kan fästas i bak-och-fram!

  Tyvärr inte det skarpaste objektivet. Dessutom är objektivet helt i plast så känns lite billigt i konstruktionen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Hade sedan tidigare 12-60mm och 45-200mm till min G80. Kompletterade med detta objektiv på grund av dess ljusstyrka, grymma bokeh och smidiga storlek, till ett oslagbart pris! Numera är detta objektiv mitt förstahandsval i de flesta situationer. Galet nöjd!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  För priset inget att tveka. Perfekt om man vill ut mer av kameran än en standardkit. Blev årets budget lins hos TIPA eller EISA 2016 tror jag.

  Ger kanonfina bilder och har bra bokeh. Lätt att fota med i mörkare miljöer tack vare låg aperture.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ett fantastiskt objektiv. Skarpt, ljust och ett oslagbart pris. Har själv sigma 30 1.4 och köpte denna till min syster och tycker faktiskt att Panasonic är bättre (25mm känns mycket mer användbar än 30mm).
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag tycker att jag använder denna lins hela tiden ... och främst på F / 1.7 - underbart för gatubilder, nattfester och porträtt och till och med filmat barnens låga ljus i slutet av årshow ... det har ingen stabilitet i objektivet , men eftersom min kamerakropp gör (som de flesta mikro 4 / 3rds?) är den absolut stabiliserad ändå och fungerar fantastiskt för både video och stillbilder. Så mycket roligt och så många spektakulära fångade minnen på ett objektiv till det här priset - en ingen brainer att köpa. Och det är superlätt också.