Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

REL Acoustics T5i

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla REL Acoustics Subwoofers (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  11 mån sedan
  Köpte en T5i till mina Harbeth P3esr. Ställde in den lågt både på crossover (8 snäpp) och volym (7 snäpp). Helt fantastiskt vad den lyfte mitt system! Fyller diskret på där högtalarna slutar. Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  För pris kontra fysik/bio pumpning får den egentligen bara en 7a.
  Sen när det kommer det till musikalitet/välljud och integration ihop med ett par High end stativare så ger jag den en 12a.
  Otroligt stram/snygg bas som liksom försvinner i ljudbilden och detta för 6500kr! Haft "musik subbar" tidigare som varit betydligt dyrare som gör bort sig.
  Man märker inte av den förrens man stänger av den och oj! Vad den tillför det lilla extra man saknar ur ett par stativare.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Spelar väldigt trevligt!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Var först lite orolig att jag köpt en för liten sub men jag är mycket nöjd. Faktiskt så nöjd att jag köpte en till! Tror faktiskt att det blivit overkill om jag köpt Rels storlek större. Så nu har jag två stycken subbar till mina stativare. De spelar perfekt ihop med högtalarna. Sjukt snygga i vit high gloss ! Kan inte ge annat än full pott.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Kopplade för första gången in en sub till stativare (Kef LS50) i 2-kanals uppsättning. Kör med högnivå och Neutrik direkt till rörförstärkaren. Lade även en Auralex babyGramma isoleringsplatta under suben. Gav det där lilla extra jag var ute efter. Är nöjd.