Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Pulse 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (45)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Överlag en ganska trevlig högtalare.

  Ljusshowen fungerar bra och färgsensorn är en trevlig liten extra funktion. Detta gör dock att ljudet i förhållande till storlek/vikt/pris inte blir i absoluta toppklass så som hos ex jbl charge 2+. Ordinarie pris på 2000:- känns dessutom lite väl saftigt men kanske kan motiveras om man värdesätter dess coola ljusshow som egentligen inte finns hos några konkurrenter och som faktisk kan vara ganska trevlig på kvällar och nätter, dvs inte bara en försäljningspunkt.

  Ljudmässigt låter högtalarens karaktär som en blandning mellan jbl charge 2+ och en jbl flip 3 på steroider. Dvs något mindre boostad bas jämfört med charge 2+ men med högre maxvolym.

  Batteritiden är bra, ungefär som utlovad. Att enbart ha ljusshowen på hela natten (6h) utan att spela musik drog ca 3 av 5 prickar från batteriet.

  Enheten känns ganska robust men inte lika hållbar som ex jbl flip 3 och jbl xtreme som har mjukt skyddande tygöverdrag. Tyvärr verkar färgen sitta lite dåligt då jag redan fått små märken på båda mina exemplar.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte beg för att den lät bra. Bra batteritid utan ljusshow och för slanten jag pyntade (600) är jag duktigt nöjd. Spelar högt och rent, ger så mycket bas en kan förvänta sig tycker jag.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte en till dottern och tycker den låter bra med tanke på storlek och pris, har iofs inte jämfört med nåt liknande. Ljus effekterna är ett plus i kanten.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kortfattat: cool, ok ljud, bra att kan parkopplas i stereo, osmidig app.
  Mycket cool factor (ljuset, boxen, laddaren) jag köpte ett par för 990/st, för att få ljud i stereo. Man kan inte bli av med på/av-ljudet som är ganska högt/störande. Få steg för justering av ljudnivå. Om man stänger av ljuset kan man inte se om högtalaren är på eller inte. Det tar en evighet att ladda den, ibland har de stått i laddning hela natten men har inte varit fulladdat på morgonen! Bökig parkoppling, varje gång går man ut ur appen och öppnar den igen kan appen inte hitta högtalarna trots att högtalarna är kopplad till mobilen och spelar (i par-läge). De måste stängas av och slås på igen. Man kan använda olika ljus-show men går inte att stänga av ljuset genom appen.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra ljud och häftig ljusshow. Med appen som man kan ladda ner kan man ändra ljusmönster. Batteriet håller länge.