Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Razer Wildcat (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Handkontroller (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har haft en Elite controller som jag slog sönder i vredesmod, köpte då denna Razer som faktiskt känns snäppet bättre. Knapparna är så mycket skönare på denna än både Elite och standard, äntligen känns det som man har full kontroll i fps spel, orginalkontrollerna sladdar något otroligt i jämförelse, framförallt spakarna som aldrig går dit man trycker till 100% men även button delayen är klart bättre.

  Det går även snabbare att skjuta i fps spel som Halo 5 då knapparna på denna reagerar snabbare och mer precist.

  Med MS spakar så kan du aldrig hålla siktet riktigt rakt, men denna är det som natt och dag vilket gör en enorm skillnad. Hade dock varit trevligt om man kunde spela trådlöst i spel där man inte är beroende av den absolut lägsta button delayen.

  Har märkt flera gånger att min kontroll nu känns perfekt medan motståndarna sladdrar på sina orginalkontroller, märks tydligt i spel där precision är viktigt som i typ Halo 5 där det känns som jag nu får fler perfect kills än någonsin, d.v.s att jag inte missar något skott på motståndaren.

  Enda nackdelen är väl att sladden är ett måste å andra sidan kan jag inte känna att det stör mig att spela med sladd, hellre bra reaktionstid än sega kontroller med batterier.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  10 mån sedan
  att köpa det låter bra bra människor säger också att razer wolverine ultimata blir bortskämd snabbt men det kommer inte att brytas fort!