Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Oral-B (Braun) Professional Care 690 CrossAction Duo

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Oral-B (Braun) Eltandborstar (136)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag hade en Oral-B 600 innan denna, vilket är samma tandborste såvitt jag vet.
  Den gamla fungerade fortfarande bra, batteriet började bli något trött, men höll fortfarande upp mot en vecka efter två-tre års användning.
  Denna tandborste köpte jag för att det var två "handtag" och två borsthuvuden så att både jag och min sambo kunde byta till nytt. Det följer dessvärre bara med en laddare, men det är samma laddare som till min gamla (tror det är samma som för Oral-B Vitality med) så det var inga problem. De nya cross action-borsthuvudena är riktigt trevliga och det känns renare än med 3D white som jag hade innan.

  Jag störde mig på att det följer med en insats till laddaren som ser ut som en smart hållare, men på den kan en borste stå i laddaren och två borsthuvuden fästas på sidorna. Jag hade uppskattat en hållare för båda handtagen.
  Ytterligare en sak som stör mig är att de envisas med att stoppa i gamla NiMH-batterier istället för moderna li-on som går snabbare att ladda. Enligt bruksanvisning tar det 17 timmar att ladda fullt vilken tid det är sällan det går mellan att jag borstar tänderna. Tandborsten ska kunna stå i laddaren hela tiden, men man måste ladda ur batteriet två gånger om året.
  Ett problem med denna modellen är rengöring. Den är förvisso mycket lättare än Vitality att rengöra och det utförs enligt bruksanvisning. MEN jag rekommenderar dig att vara extra noga med att rengöra gummidelen direkt under borsthuvudet och skaka eller torka av tandborsten ordentligt så att det inte rinner ner. På min gamla tandborste fick jag nämligen avlagringar på gummit som till slut inte gick att ta bort och slutligen blev svart och äckligt. Jag blev orolig att det var mögel och på grund av färgen av gummit var det inte direkt uppenbart vad som hände förrän det var för sent. Jag testade precis innan jag bytte tandborste att rengöra den gamla. Testade diskmedel, grovrent, ättika, svinto och slutligen en vass kniv, men det svarta försvann ej.