Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

iRobot Roomba 615

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla iRobot Robotdammsugare (45)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  1 år sedan
  Jag och Roomban är en väloljad cyborg/man-machine vid det här laget. Jag plockar upp stök i ett rum slår på Roomban, stänger dörren. Röjer i resten av lgh och flyttar roomban till nästa rum och städar samtidigt själv toa. Sen ytterligare en flytt av roomban och medans jag går ut i solen städar roomban klart.

  Ovan gäller vid storstädning. Löpnade kör jag den i köket och vardagsrummet flera ggr per vecka.

  Sen jag skaffade den har jag tagit fram handjagaren 3 ggr på ett drygt halvår. Med två barn blir det rätt skitigt så det får väl ändå räknas som riktigt bra. Den som uppfinner en "upplockare" av leksaker får ta en stor del av mina pengar då det är det enda funktion som jag verkligen saknar.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Svårt att kort recensera den men... den e NAJS! Fick den för 2,5k. Vill inte köpa något kina-märke och Roomban gör jobbet and has been around. Tror den är bättre än jag själv städdammsugar faktiskt... Trist utan schedule men för priset vet jag inte. Bara trycka "Clean" innan man drar hemifrån..

  Den fastnar inte och är ganska "kaxig" mot vissa möbler hehe, mattor kan bli lite skeva efter ett runda och sladdar är inte dess bästa kompis. Annars så verkar den köra ett hyffsat städmönster i dom rummen den kommer åt, ibland vill den in i mitt kök med en kant på 8-9mm och ibland lyckas den. Den är såklart välkommen men hittar tyvärr snabbt ut igen.

  Minus på schedule men plus på allt annat man nu förväntar sig av en robotdammsugare.

  Edit: Flyttat. Har inte dammsugit än, bara våttorkat. Bytte till ett Ebay-filter men passar inte 100% men verkar dock göra sitt jobb med tanke på priset på original.. Även efter ett år märker jag ingen skillnad på batteriet. Visst lite skrapor/repor och man ser den är använd men är lite förvånad varje gånger jag tömmer trash-binnen... bra köpt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt bra!

  Lite aggressiv mot sladdar och prylar men den gör verkligen sitt jobb. När det kört färdigt så är behållaren full, även om det till synes inte var så smutsigt.

  Rekommenderas!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  615 gör mycket bra städjobb, ända ut i hörnen. Tyst och stabil drift. Mkt nöjd
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Absolut fantistisk, håller sig framåt OCH drammsuger på någon plats, som den här Gør verkligen fungerade.