Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

iRobot Roomba 875

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla iRobot Robotdammsugare (47)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fungerar jättebra och den är enkel att ställa in städschema på. Klarar av mattor bra och hittar alltid tillbaka till sin laddstation. Även lätt att rengöra. Jättenöjda!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Våran går varje dag, har aldrig varit så rent. Perfekt när man har både hund och barn och ett STORT plus till dom nästan helt underhålls fria borstarna. Fantastisk maskin!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har aldrig haft en bättre dammsugare. Vår Mulle gör allt jobb. Går lätt under sängar och stolar. Nu är det alltid rent från damm. Mulle får gå varje dag. Ett rum i taget. Det följde med en virituell vägg som är bra när man vill avgränsa städytan. Vi uppskattar också att den klarar av mattor och inte trasslar in sig i sladdar. Försäljaren berättade att det var den 5:e generationen som företaget utvecklat och för varje generation så blir det alltid en förbättring. För oss är den nu färdigutvecklad. Bättre Robotdammsugare går inte att hitta. Supernöjd!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  "Bob" är en riktigt höjdare! Vår son döpte honom till Bob och sedan dess har det fått bli så. Bob dammsuger hela vår bottenvåning på en laddning och hittar själv tillbaka till laddningsstationen. (Vi har en öppen planlösning på bottenplan) På övervåningen brukar vi själva låta Bob dammsuga ett rum i taget, men han kan själv gå över trösklar. Trappan är inga problem, den upptäcker han och vänder. Enkelt att göra "service" dvs göra rent borstar och tömma honom efter varje körning. Fattar inte var han hittar allt damm.. Vi har skruvat upp allt på väggen med tvbänk mm och det är riktigt smidigt. Ytterligare fördel är att sonen (2,5 år) alltid plockar iordning sakerna (än så länge) när han eller vi startar BOB. Nackdel är att nu får vi köpa ny soffa som BOB kommer under :)
  Rekommenderar!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar väldigt bra! Trots att den är lite aggressiv när den kör in i saker. Väldigt effektiv och tystgående jämfört med de Roomba jag ägt tidigare. Jag är väldigt nöjd!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bästa födelsedagspresent jag fått. Tyst, effektiv, lätt att rengöra, städar mycket oftare nu, känns alltid rent och fräscht i huset. I love my robot!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kanon städförmåga! Äntligen. Marcus
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Otroligt praktisk och mycket effektiv dammsugare. Kan inte komma ihåg det senaste jag var tvungen att använda den gamla dammsugaren vi hade innan vi köpte den här. Tidsinställningen gör det möjligt att komma hem till en färdig dammsugare hemma. Bra att undvika möbler och sällan fastnat.
  Fungerar utmärkt på alla ytor, från mattan till kakel och gör ett bra jobb i hela lägenheten.
  Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Stor robot.
  Väldigt glad.