Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Final Fantasy XIII (Xbox 360)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Tänkte nu när de blivit billigt o allt att nu skall jag testa Final fantasy för första gången.
  Dock skall ni ha klart för er att jag vet va för typ av spel jag gav mig in på!
  Fighterna liknar ju pokemon strider fast lite mer intensivare och komplicerade med strids systemet. Och dit du skall e väldigt självklart.
  Man spelar för storyn. O me de e baktanken så ger jag den bra betyg!
  Inte helt fullt för de var inte ett episkt spel och när man e klar me storyn, ja då e man klar liksom.

  men extremt fin miljö, konstiga typiska japanska karaktärer, väl inarbetat story med det man gör. Inte lika bra som gamla Final Fantasy men för att vara första gången gillar jag det.

  Tycker om strids systemet, när man tagit sig igenom de flesta guider o möter nya fiender börjar de bli riktigt bra o man kan me olika taktiker påverka fighterna väldigt mycket!

  Så e ni sugna på det så köp de nu när de e billigt o spela på! njut av storyn o resan! (blir bara bättre me surround ;D)
 • Knappt godkänd
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Vilken besvikelse... stridssystemet, den obefintliga möjligheten att utforska de vackra miljöerna eller att prata med några karaktärer i spelet. Frånvaron av städer. Det känns som om du springer runt i ett online-spel, men du gör det alldeles ensam. Du vet ALLTID var du ska gå och vad du ska göra, spelet är EXTREMT linjärt och det finns knappt något extramaterial överhuvudtaget. Det finns inget som är värt att göra i spelet förutom att spela igenom huvudstoryn.

  Det som däremot är positivt med det här spelet är storyn, den bästa jag har sett på länge. Borta är alla fjantiga prinsessor och alla riken som strider med varandra i otaliga krig. Här är en väl arbetad och god story. Riktigt bra. Musiken är lite sisådär, ena studen kan den vara bra, andra usel för att sedan övergå till episk.

  Avgör själv om du vill lägga pengarna på detta när du har läst vad jag har att säga, å andra sidan är 150 spänn inte mycket för det heller.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  När jag kpte den kostade den 599 kr men det va för att jag köpte spelet bara några dagar efter att den kommit ut i butik, har alltid älskat final fantasy ( har kvar final fantasy spel från gameboy colour ) jag nästan alla final fantasy spelen men detta va något EXTRA Men jag tror att versus kommer att bli änu bättre! i alla fall hoppas jag det! Det enda jag kan säga om detta är OMG! I LOVE IT! :D
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Underbart