Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

8Bitdo SFC30 (PC/iOS/Android)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla 8Bitdo Handkontroller (30)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar perfekt och känns precis som en riktig SNES-handkontroll!

  Tips för er som är intresserade: Köp en på eBay istället! Finns för nästan halva priset där, inklusive gratis frakt från Kina (8Bitdo:s hemland).
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Overkligt bra kvalitet. Skulle definitivt kunna vara byggda av Nintendo själva.
  Efter senaste uppdateringen till 8Bitdo Retro Receiver, fungerar dessa kontroller till SNES Mini (och Nintendo Switch)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Till mobilen, windows, android och Retropie. Perfekt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En otroligt bra handkontroll om man inte kräver joystick-spakar eller dylikt. Ska man spela retro så är denna bland det bästa man kan köpa i mitt tycke.

  + Extremt lik originalet. Det finns artiklar som plockar isär den och jämför med originalet och beståndsdelarna är i princip klonade, vilket förklarar mycket.

  + Fantastisk känsla i knapparna. Svårt när man inte kan jämföra med en originalkontroll i nyskick, men jämfört med en begagnad så är denna aningen vassare. Lite bättre respons i knapparna, lite mer distinkt tryck utan att för den sakens skull vara för mycket. Styrkorset kan diskuteras aningen där det ibland är lätt att få med upp/ner om man styr åt vänster/höger och balanserar fel, men då pratar vi verkligen finkänsla här. Ingenting som jag tror att de flesta skulle märka av, men det kan vara noterbart om man kör speedrunning och behöver ha extrem precision i snabba situationer. Oklart dock om den är sämre än originalet på detta.

  + Trådlös! Men för race och seriösare runs kan man ändå köra med kabel om man vill, det gör jag allt som oftast.

  + Prisvärd. Med tanke på vilken kvalité den håller och att den är trådlös och kan användas med en rad olika enheter så tycker jag inte det är dyrt alls.

  + Firmware med uppdateringar. T ex uppdateras firmwaren så att den kan användas till Nintendo Switch numera.

  - Jag har faktiskt slitit ut en knapp på min, men då pratar vi om extremt användande under längre period. Konstant speedrunnande där man spammar samma knapp både under spelets gång och under dialoger. Dock måste jag säga att originalet har jag spelat på ännu mer genom tiden och den har klarat det bättre.

  + När jag mailade supporten om detta skickade de ut ersättningsgummi till mig (det var slitage av gummit under knappen som orsakade att den ibland "fastnade" i position om man tryckte in den och pressade åt ena kanten samtidigt).

  Som sagt, jag vill poängtera att detta slitage var efter extremt användande. Även om den bara skulle överleva så kort tid totalt sett så skulle jag ändå köpt en ny varje gång.

  UPDATE: Har fått ersättningsgummi nu. Tog lite tid att få dem på Posten, men fortfarande guld av supporten att skicka ut dessa.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar mycket bra, inga egentliga anmärkningar. Bifogad "manual" nämner ingenting om batteritid eller batteri-indikator men det där listar man väl ut.
  Har testkört den på Windows 10 x64 och det funkar fint. Har man gjort "pairing" en gång verkar man inte behöva göra om den.
  Har även testat mot en NES (via en 8bitdo NES-adapter) och det verkar funka fint det med.