Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 5000 BT5200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (106)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  2 mån sedan
  Kammen böjer stråna på sätt så att de inte träffar saxen. Man kan gå över samma ställe 7000 gånger utan att den klippt nåt.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Jag skulle kalla detta för en stubbtrimmer. Det är inte en skäggtrimmer. Om du har kort stubb och vill hålla det kort så fungerar den bra.

  Om du tycker om att låta skägget växa till sig då och då innan du trimmar - å är denna inte för dig.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Trimmar skägget med denna, antingen på 1mm eller 0,8mm för den rätta "bad-ass" stubben. Gör sitt jobb utan konstigheter, har bra batteritid och många steg på millimeterskalan med ett huvud som inte behöver skiftas för att ändra längden. Enda som gör att det inte blir full pott är att kvalitétskänslan inte är på topp, den känns plastig, glappig och ser billig ut.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpt på Tretti.se för 479 kr. Används för att trimma skägget till den kortaste längden, samt för ansning på andra delar av kroppen. Fungerar fint med blad som inte nyps och som är lätta att rengöra. Den har en behaglig tyngd i handen och batteritiden är imponerande.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Enkel, bra, smärtfri!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra och prisvärd trimmer (betalade 444 kr). Känns skonsam mot huden och trimmar lätt.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  I bought this beard trimmer for my beard which i set to about 8mm, which i figured this would cover. However the plastic part which sets the distance between face and machine doesn't have an open end for the beard to reach the cutters. Because of this the hairs get bent and then misses the cutter. I could not get it to cut my beard.

  If i cut my beard to a shorter length (below 10mm) before using it there was no problem.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Snabb och effektiv skäggtrimning med bra och jämnt resultat
  + Bra och snabbladdat batteri
  + Bra kvalitetsintryck (för sin prisklass)
  + Vattentät/sköljbar

  - Relativt stor och tung.
  - Maskinens runda form gör att den lätt rullar runt lite när man lagt in den i badrumsskåpet.

  Information till allmänheten: Man som jag är (och därför inte läser manualer) så höll jag helt på att missa att man kunde ta bort plastmunstycket runt skärbladen, t.ex. för när man vill göra skarpa kanter på skägg, polisonger eller nackhår. Jag var rätt frustrerad över detta innan jag märkte att man med ett ryck faktiskt kan ta av plastmunstycket. Så innan någon annan blir lika frustrerad som mig så vill jag här gå ut publikt med mitt misstag. Slut på informationsmeddelande.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Först måste sägas att jag alltid använder trimmer för rakning i ansiktet. Anledningen är att jag annars (vid normal rakning med hyvel eller apparat) får strån som växer in eller irriterar huden. Sparar alltså alltid några tiondels mm stubb.
  Detta är den absolut bästa trimmern jag använt! Snabb laddning, bra kraft, nära rakning (använder den då utan kam) och hyfsat tyst. Perfekt resultat! Inte tillstymmelse till hugg. Tar skägget i ett drag. Otroligt nöjd.
  Det bästa är dock att knivbladen sticker ut ca 5mm från maskinen. Då kan man precis se var man rakar, vanligen täcker själva maskinen en stor del av utsikten i spegeln.
  Skall jag säga något negativt är det att greppet känns aningen halt, lite mer gummi eller räfflor i plasten hade inte skadat. Men trots detta: full pott!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Utan tvekan den bästa trimmern jag använt. Klipper skägget långt som kort, vått eller torrt utan att det behövs ta på samma ställe flera gånger. Säkerligen en av de bästa trimmers under tusenlappen.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har bara hunnit testa den en gång, men den trimmade riktigt bra och tar väldigt kort på lägsta inställningen (0.4mm), och ännu något kortare utan kammen/distansen.

  Det enda negativa jag kan komma på är att den, likt de flesta skäggtrimmers, av någon outgrundlig anledning saknar ett sätt att spärra on/off-knappen. Värdelöst när man ska ut och resa och packar ner den tillsammans med en massa andra prylar i necessären, då kan man slå vad om att den kommer sätta igång sig någon gång under resan. Begriper inte att tillverkarna inte tänker på en så enkel och avgörande detalj - på denna modellen hade det dessutom antagligen gått att snyggt bygga in det i distansratten - ...0.6, 0.4, Off.

  Likaså kan man tycka att kan skulle kunna bygga in en hållare för rengöringsborsten som följer med, den kommer garanterat komma bort.

  Apropå att resa så väger själva apparaten 200g och laddaren 50g, totalt 250g alltså.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Trimmern kommer i en fin låda och kan packas upp och användas direkt. Jag valde dock att ladda den fullt innan jag provade den.

  Jag rakar både skägg och håret på huvudet till stubb med denna trimmer, ungefär varannan vecka.
  Till skägg fungerar den mycket bra med distanskammen. Använder lägsta (0,4) nivån.
  När man går över till hår och använder kammen samt kör 0,4 så fastnar mycket hår i kammen. Det vill inte släppa riktigt från kammen.
  Har därför tagit bort kammen helt nu! Fungerar mycket bättre till håret och även till skägget. Jag gillar när det är kort. Har inte upplevt några skador på huden. River inte.

  Ljudnivån är acceptabel. Hade dock förväntat mig en lägre ljudnivå.

  Rengöring med medföljande borste eller under vatten. Bra!
  Bra byggkvalite och ligger bra i min hand, välbalanserad. Hade gärna sett lite bättre grepp med tex gummi eller kraftigare och längre räffling än vad som finns på den. Kan kännas att man glider lite lätt med fingrarna.

  Snabb laddning är positivt. Sladden är ca 2 meter lång. Mycket bra.
  Apparaten väger 182 gram med distanskam och med laddaren 284g. Ska man ut och resa kanske man väljer annat alternativ i necessären. Laddningen ska dock fungera worldwide med adapter.
  Jag drar en stjärna för ljudnivån och en pga greppet. Att den inte fungerar bra med distanskammen till huvudet kan jag inte dra någon stjärna för - det är ju en skäggtrimmer.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag anser den vara mycket bra efter test. Den är helt vattentät vilket gör att man kan skölja rent den och den är ganska tyst vilket är skönt. Trimmern i sig gör jobbet för mig i varje fall. Tycker inte den river i ansiktet eller liknade, om man upplever sådana problem gör man fel eller har fått en defekt produkt. Man kan ta av skyddet för de som inte listat ut det förresten, på så sätt blir det en mycket närmre klippning.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  River lite i ansiktet, väldigt svårt att få till längderna och det verkar som den klipper alldeles för kort om man råkar vinkla den fel.
  Dessutom upplever jag den som för stor och för svår att komma åt alla vinklar med, det delar den iofs med många andra maskiner.