Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Belkin QI Wireless Charging Pad F8M747

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Belkin Trådlösa laddare (32)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Verkar fungera bra med min LG G7 och Spigen skal. Däremot använder Belkin sämsta sortens gummibeläggning som gör att min telefon stinker billigt gummi efter varje laddning. Förmodligen varken bra för miljön eller hälsan. Gummit på undersidan lämnar fula märken på mitt vita skrivbord. Bra med lysdiod som visar att telefonen laddas.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Topp, riktigt nice! Har ej snabbladdning. Men den laddar faktiskt snabbare än ex Samsungs nya 2018 trådlösa snabbladdare (den till S9/S9+) OM man stänger av snabbladdning på den. Så inte så pjåkigt resultat för Belkin alls tycker jag. Man ska ha den kopplad till en 2A-laddare dock, för att få så passa bra/halvsnabb laddning. Riktigt smidig, liten... & laddar alltid som den ska (även genom skal). Riktigt bra. Och plus för att den endast lyser lite diskret (lyser inte upp rummet) samt bamseplus för är den är helt tyst & fläktlös.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte den till min iPhone X och var tvungen att beställa en annan med fast charge då det knappt kändes som att den laddade. För övrigt så känns det som att det är kvalité för pengarna. Men vill man inte ladda över natten så köp en Mophie laddare.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Laddar min iPhone 8+ över natten. Funkar precis som den skall men önskvärt om man kunde stänga av laddlampan som lyser ganska mycket i mörkret.
  Köpte den för 150kr så helt klart prisvärd. Hade önskat att den fanns i vit också.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inte bra alls, laddar knappt min Iphone 8. Tar evigheter! Testat med en annan som fungerar bättre som inte är lika känd som denna modell.