Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Razer DeathStalker Chroma (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Tangentbord (39)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket nöjd med detta tangentbord. Sköna knappar, Prydligt och stilrent. Kul att kunna ändra färgen hur man vill också :)

  +sköna knappar
  +snyggt
  +pris
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft denna i snart 2 månader nu. Perfekt på alla sätt förutom att man inte kan enbart stänga av windows knappen men det kommer nog med Synapse 3.

  Spilde även kaffe på denna i fredags men med lite fönsterputs + microfiberduk gick det värsta bort + en del skakningar :)

  Plocka nu isär den vilket var relativt enkelt om man bortser ca 20 skruvar + alla pluppar, och till min förvåning var jag ganska så imponerad!

  PCB:n med allt gott på sitter längst ner (under själva handstödet) vilket är ganska så svåråtkomligt för just vätska och dylikt. Detta betyder även att tangentbordet i sig kommer hålla ganska så länge + att du kan göra rent skiten med varmt vatten + yes alt stoppa in överdelen i diskmaskinen.

  Har ägt flera Logitech K740 (1:a, 2:a gen osv) + diNovo Edge. Samt första deathstalker.

  Kanon säger jag bara om du avskyr mekaniska som jag. 10/10 glassar.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Edit: Drar av några stjärnor för att shift-knappen reagerar konstigt ibland. T.ex när man smyger i CSGO kan man helt plötsligt börja springa 1-2 steg trots att man håller in Shift-knappen. Bytte tillbaka till mitt andra mekaniska Func 800, and never looked back. ????

  Positivt:
  Snyggt.
  Bekvämt.
  Membranknappar. (Inte mekaniska).

  Negativt:
  Något svampig känsla på knapparna, det är dock membranknappar, så det får man stå ut med.
  Men med tanke på ett erkänt varumärke som Razer och med tanke på priset, bör det väl gå att tillverka mer taktila membranknappar?

  EDIT: Efter några dagars användning "mjukades" knapparna upp och blev mindre svampiga."

  Efter att testat MX Cherry Red switchar på ett Func 800 och insett att hypen kring mekaniska switchar kanske är lite väl hög.
  Jag blir trött o handleden och fumlar lätt och trycker fel när man inte tittar på tangentbordet. Speciellt mellan 1-4 och WASD användning. Dock är detta mina högst subjektiva förutsättningar.
  Efter lite gaming på min laptop med membranknappar insåg jag hur skönt det var.
  Köpte Deathstalker och ångrar mig inte en sekund.

  Grymt Nice att man kan matcha ljussättningen med sin Razer mus också.

  Mjukvaran (trots det folk skriver negativt om det ) Razer Synapse fungerar klockrent- felfritt och mycket enkelt.

  Kan dock känna att Razer möjligtvis saltar sina priser lite pga av sin popularitet och marknadsföring.
  Kan nog finnas fler tillverkare med motsvarande utrustning till lägre priser.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + snyggt
  + skönt att lira på

  - programvaran är SKIT
  - ljuset slutade fungera efter 2 dagar
  - handledsstödet är lite sådär
  - det låter för mycket
  - det är dyrt
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte detta tangentbord av en enda anledning och det var att få ett tystare tangentbord än de mekaniska jag tidigare använt. Chiclet-knapparna uppfyller det kravet med knappt godkänd marginal. De är inte alls så tysta som man kan tro och om man jämför med andra liknande tangenter på tex bärbara datorer som kan vara betydligt tystare.

  Personligen så skriver jag ganska bra på denna typ av tangenter så att skifta från Cherry MX-brytare till dess var skrivmässigt inget problem.

  Tangentbordet är lätt men ligger ändå bra på bordet och handledstödet gör sitt jobb. En del recensioner har påpekat att stödet är glatt och det blir avtryck på det. Inget jag speciellt störs av eller tycker är något större problem.

  Det större problemet med denna produkt är däremot mjukvaran som följer med, Synapse. Först lyckades inte Synapse att hitta tangentbordet men det fungerade normalt i Windows. Efter en hel del ominstallationer och efter hjälp från Razers support lyckades jag till slut att få det att fungera. Då kommer man åt alla konfigurationer och kan ställa in hur RGB-belysningen skall bete sig i olika namngivna lägen. Problemen var dock inte slut här. Det visar sig att de olika lägena på tangentbordet inte verkar ligga lagrade på tangentbordet självt utan allt styrs från Synapse. Dessutom hände det upprepade gånger att Synapse ändå inte kan ställa in rätt läge. Dåligt, och Synapse drar rejält ned betyget på detta tangentbord som jag annars kunnat tänka mig ge betydligt högre betyg.

  Det hela leder nu till att jag avinstallerat Synapse och använder då tangentbordet i normalläget med Spectrum Breathe-effekten. Gaming-läget fungerar ändå så det går att använda det hjälpligt men inte med alla de funktioner som egentligen är tänkt.