Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Xperia M5 E5603

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Mobiltelefoner (78)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.18)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har haft en xperia Z C6603 flera år och är mycket nöjd med den. Nu valde jag xperia M5 framför de andra prestandamodellerna i zperiaserien, eftersom de verkar ha problem med värme.

  I jämförelse med xperia Z är denna rappare i menybläddring och vid websurfning - allt flyter på perfekt. Den har också mycket halare glas, vilket gör att det är lättare att använda skärmen. Den separata kamerknappen är också en höjdare. Vattentåligheten är också ett plus.

  Det enda som är sämre är att den är något större i yttermått och ser lite plastigare ut.

  Efter att ha använt denna ett par dagar, har jag svårt att se att jag skulle vara mer nöjd med t ex Z5.
  Kan bara rekommendera köp!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Jag har köpt en funkar mycket bra är nöjd å den är snabb.i systemet.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skittelefån! Interna högtalarna pajar hela tiden. Mitt första ex pajade högtalarna tre gånger - skickades på reparation och höll sedan i två - tre veckor innan de pajade igen. Efter tredje gången fick jag en ny telefon av samma modell. Den höll i fem dagar innan samma problem hände med den. Säljaren där jag köpt telefonen var väl införstådd med problemet och kände till att flera andra haft samma problem. Tror inte det finns ett enda exemplar av denna modell som verkligen fungerar. Sony borde återkalla allihopa och betala ut tillgodo till de som köpt skiten!
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag köpte den mycket för 4k kameran men den använder så ny teknik att filmerna varken går att se på datorn eller ladda upp på youtube.
  Det går inte att använda WIFI och bluetooth samtidigt utan att telefonen hänger sig.
  Det går inte att ha flera bluetooth headsets på grund av Sonys Throw app som inte går att avinstallera och som gör att den kopplar ner sig fyra gånger i timmen och försöker ansluta till headseten som man inte använder för tillfället.
  Första och sista gången jag köper Sony.
  Bra batteritid och bra att den är vattentät.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag hade en samsung galaxy s3neo innan aldrig behövt lagat men den här har jag lärat lämnat in 3 gånger så till slut bad jag om ett tillgodo kvitto tänker aldrig ha en sony xperia M5 igen ur usel
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Trasig efter 1 dygn

  Köpte mobilen på lördagen. Redan på söndagen visade den konstigheter (låste sig, ville inte starta upp igen). Nu är mobilen helt död. Borde ha vetat bättre eftersom SONY HAR KVALITETSPROBLEM!

  Min gamla M4 Aqua var trasig efter några månader och fick moderkortet utbytt. Sedan slutade först öronhögtalaren att fungera, sedan mikrofonen. Innan jag hann reklamera lyckades jag spräcka skärmen.

  Nej, jag rekommenderar inte Sony. Rekommenderar de tre största tillverkarna istället: Samsung, Apple eller Huawei. Även Nexus.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det går inte att hitta igen Bluetooth och WiFi-enheter och hänger upp då och då. Var tvungen att byta ut moderkortet i två månader.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  När telefonen kom ut det kostar strax under 4000 kronor, och sågs som dyra jämfört med konkurrenterna. När du kan få det att cirka 2000 miljoner, vilket är ganska rimligt för den här telefonen. Jag köpte den här över den närmaste konkurrenten Huawei P9 Lite när det var lite billigare, hade bättre kamera (men med lite sent reaktion), mer kraftfulla DRAM leder, mer minne, motstod vatten och var ett märke som accepteras av försvaret i motsats till Huawei. Det har något mindre skärm, dock, och inget stöd för dubbla simkort. Observera att det har Android 6.0 nu, min kom medföljer detta.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  3GB RAM, vattentät, full HD IPS skämma bort, bra batteristorlek och vanligtvis tillgängliga för under 2500, -. 10/10 till detta pris. Har haft detta för nästan ett halvår och det enda som jag kan säga negativa är att det kan bli lite varm av vissa typer av användning, men det måste nästa acceptera detta pris när allt annat är lika med en telefon fördubblats.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mobil var varm ganska snabbt, det var ganska hala att hålla. Förlorade det på betonggolvet på ca 1,2 m höjd och skärm krossade och mobil var oanvändbara.
  kameran var ganska långsam och det var svårt att filma i 4k

  det var bra att spela musik och video och tio surfa på webben med.