Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Icebreaker Oasis Crewe LS Shirt (Herr)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Icebreaker Underställ (239)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Det är som andra har sagt en väldigt skön tröja, har haft den till vardags under en fleece eller något annat vilket den passar bra till. God passform, inga konstiga eller sneda sömmar, eller märkliga blandningar av storlekar som många andra (jag tittar på dig Aclima) lyckas med. Tyvärr höll den inte längre än 2 år - hål vid ena armbågen, precis vad som också hände med samma modell med half-zip (vilken dock knappt klarade sig två månader), och då har jag alltid använt tvättmedel speciellt för merino, och kört den i 30 grader.

  + Skön
  + Bra passform
  + Bra sömmar

  - Hållbarheten
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt skön. Fungerar bäst som vardagströja eller för lågpuls aktiviteter. Trodde jag skulle kunna ha den när jag springer men tycker den är lite tjock för det. Inte full pott priset drar ner 1 stjärna men om den håller 8 år enligt tidigare kommentar så blir den faktiskt ganska billig.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft min i snart 8 år och den ser ut som ny. Värmer grymt! Seglade bland annat på atlanten i kalla och blöta förhållanden och jag hade 3-4 lager mindre än dom flesta andra som frös, vilket jag självfallet inte gjorde. Grymt första lager som jag brukar kombinera med fleece som mellan lager. Använder denna som ända lager samt en vindjacka vid löpning eller skidor ner till -20 grader utan problem. Man kan använda den många träningspass innan den börjar lukta.