Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jays q-Jays for Audio Only

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jays Hörlurar (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Nu har jag använt mina q-Jays i drygt tio dagar och här är mitt intryck så här långt.

  Förpackningen elegant, snygg och ger en lyxig känsla. Men det kanske man ska förvänta sig när man betalar nästan 4.000kr för ett par hörlurar. Det första som slår en när man öppnar förpackningen är hur små hörlurarna faktiskt är och hur välbyggda de känns.

  Det medföljer sex olika storlekar på silkon inklusive ett par comply foam och hörlurarna sitter perfekt i öronen oavsett hur jag rör mig och jag kan använda dem i timmar utan att de blir obekvämt. Jag har inget övrigt att önska när det kommer till passformen.

  Hur är det med ljudet då? Jag har ju just betalat flera tusen för ett par hörlurar och q-Jays motsvarar de högt ställda förväntningarna. Välbalanserat ljud som ger mig gåshud i vissa låtar och jag hör detaljer som jag tidigare inte hört. Basen kändes som lite svag men efter att ha vridit på EQ:n så finns det tillfredsställande bas också. Men jag vill flika in att jag inte är något "audiofreak" så här får ni läsa specifikationen för hörluren för att få en bättre bild vad den klarar av. Bor ni i Sthlm så finns q-Jays att testa hos reference audio och det kan vara bra att testa dem innan man lägger fyra tusen på ett par lurar. Jag vill lägga till en sak, efter att ha lyssnat 50+ timmar så känns det som ljudet har mognat och blivit ännu bättre. Det kan vara så att lurarna kräver en viss inkörning innan rätt ljudbild dyker upp.

  Det enda som jag egentligen kan ha invändningar på är priset men detta är en referenslur och jag använder mina hörlurar dagligen så om de håller i ett par år så är det fortfarande ett bra köp.

  + Utbytbar kabel. Jag köpte med Androidkabel vilket gör att jag har en kontroller på sladden med en bra mic.

  + Passformen

  + Byggkvalitén, den känns verkligen välbyggd.

  - Priset. Det är mycket pengar för ett par hörlurar men det är en hörlur som jag räknar med att använda så gott som dagligen under ett par år och sett ur det perspektivet så är det inte så farligt.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Dessa hörlurar.
  Har aldrig använt lurar över 1500kr förut, och köpte dessa för 2 månader sen för att ha till min iPhone. Ljudet var bra, men väldigt låg volym och inte mycket bas. Väldigt detaljrikt över alla register. Spelade från Spotify, och efter lite pillande på equalizern så blev basen lite bättre.
  Idag köpte jag en Macbook Pro, och köpte Boom 2 på Appstore och jag säger bara wow. Ljudet blev 10 ggr bättre på alla aspekter. Så om du köper dessa hörlurar, se till att du har bra ljudkälla och equalizer! På såhär bra hörlurar är det verkligen dag och natt!
  De andas kvalité. Bättre än såhär blir det inte för pengarna tror jag.
  Det enda minus jag kan komma på är att man måste betala extra för att få en hörlursladd med fjärrkontroll.

  Edit 8/9:

  8 månader efter inköp. Har försökt uppgradera mig med dyrare hörlurar, men jag har lämnat tillbaka allihopa. q-Jays bankar skiten ur allting. Kommer förmodligen aldrig nöja mig med något annat på många många år.

  Varför kan man inte ge 11 stjärnor?
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt fantastiska! Fenomenal passform, otrolig ljudkvalité, andas kvalité rakt igenom. Gick inte att motstå efter en provlyssning. Köp om du vill nå höjder i en in-ear-lur du inte trodde var möjlig i kombination med oslagbar komfort.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Bästa In-ear lurarna jag haft.

  Både ljud- och byggkvalitet är på topp. Använder dem dagligen i ur och skur. Ett plus är att sladden är möjlig att byta. Brukar dra sladden innanför jackan och det har ju hänt att man varit lite oförsiktig med dragkedjan och skadat sladden.

  Dock så skall jag tillägga att första gången jag lyssnade så använde jag ”gummitrattarna” och jösses vad besviken jag blev. Tunt och skrikigt som bara den. Men, med skumpropparna är de gudomliga och sitter som en smäck.

  Har ett par B&O P7 samt Sennheiser M2 over ear. Det är ju klart att basen inte går att jämföra men det handlar ju i mångt och mycket om yta och volym.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Riktigt bra ljud men oerhört tunna i basen tyvärr...

  Använder Tidals Hifi med en Cyrus soundkey + apples lightning-kamera sladd och får ett väldigt detaljerat och luftigt ljud - men väldigt åbäkigt om man inte sitter still... Antagligen blir ljudet mer basorienterat med Audioquest men definitivt inget för bassheads.

  Använder mest Sennheiser Momentum In-Ear Wireless M2 med comply foam från annan tillverkare och är oerhört nöjd med ett betydligt mer balanserat allroundljud men med något tillbakadraget mellanregister i jämförelse.
 • Ganska dålig
  9 mån sedan
  Ingen bas alls. Man måste sätta på EQ.
  Har flera hifilurar men de här är rätt kassa.
  Köp inte.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastiska lurar. Jag lyssnar på allt från electronica, ambient, pop till stökigaste metal. Alltid luft och otrolig separation! Tryck upp basen i EQ något snäpp så får du trycket också. Bytt sladd 2ggr de senaste 3 åren, men då är lurarna i på nätter (det sliter mest :) ).Om de bara hade en lightning-sladd så jag slapp adaptrar..!
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastiska detaljer och separation, bra soundstage, saknar kanske lite kick i basen (även om eq är inställd för det) men det är vanligt med BA, bra bygd med precision, känns att det är kvalité och lyx, komfortabla men man kan ändå inte sidosova med dem, kabel trasslar sig lätt, jättesvår att bytta öronpluggar.

  för 1 500 kr på black friday är det jätte fynd, fullpris ligger kanske lite i överkant

  saknar bass
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  ON TOP! Så himla bra. Finns nedsatta på black friday. Väldigt bra kvalité och ljudet är utmärkt och dessutom "luftigt", dvs lätt och får fram alla register.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt underbara.
  Ljud utöver det mesta, perfekt minimal storlek.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Passformen är helt fenomenal - oavsett vad man jämför med. Jag kan inte påminna mig om att jag någonsin haft lika bekväma in-ears. Även utan comply foam sitter de perfekt, håller tätt, och har inte minsta tendens att vilja röra sig i örat eller hoppa ur.

  De låter helt fantastiskt, trots att jag inte ens har spelat in dem än - ser fram emot att höra hur de låter efter att ha spelats 30-40 timmar. Man kan lyssna en hel dag utan att bli trött i vare sig huvud eller öron.

  Se till att ha bra equalizer-inställningar på mobilen, annars gör man inte dem här lurarna rättvisa!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ljudet, designen, materialval och känslan! Älskar denna hörlur.

  Ljudet är en klass för sig, har själv aldrig ägt ett par hörlurar över 2000:- tidigare. Efter 2 veckors lyssnande bytte jag tillbaka till mina gamla lurar tillfälligt något som jag aldrig kommer att göra igen. Då märkte jag vilken enorm skillnad det var, i q-jays lur finns verkligen ingenting som stör upplevelsen av den rena musiken.

  Trots den minimala storleken har hörluren en betydande tyngd. En tyngd som gör att hörluren sitter stabilt i örat. Den känns fortfarande bekväm efter timmar av lyssnande.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helnöjd med denna hörlur.
  Har tidigare haft Jays Four och Beats Powerbeats2. Inte i samma prisklass men med tanke på hur mycket bättre ljud man får plus att man kan byta sladdarna i denna nya speldosa så är jag verkligen nöjd!
  Ska man köpa en riktigt bra lur så kan jag rekommendera denna! / Tomas
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ljudet är fantastiskt. Utseendet kanon. De andas kvalité och lyx. Sitter fint och skaver inte heller efter längre tids lyssnande. Prismässigt helt ok om man jämför med hörlurar i samma kalliber, men självklart inte det första man köper om man är student!

  10/10
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft lurarna en dryg vecka nu och tycker att ett utlåtande är på tapeten.

  Var lite fundersam till om jag skulle slå till på dessa framförallt med tanke på priset, men även pga de mindre bra recensionerna av Jays 5 som jgjort att jag ställt mig fundersam till Jays över huvudtaget.

  Det är dock inget snack om saken. De här hörlurarna levererar i hästväg. Som det star I tidigare recensioner så är de väldigt små och enligt mig väldigt snygga. Tycker om den diskreta stilen och tror att det kommer komma fler lurar som går åt det hållet. Väldigt skönt att sladden är small och där med inte alls avger skrapljud så som jays 4 och 5 gör om man tex promenerar.

  Allt känns väldigt bra byggt och det känns som att de inte kommer börja glappa I första taget. Gör de det så finns ju möjligheten att byta sladd vilket är så förbaskat smart. Nu kan jag även byta sladd så att fjärren är komatibel bade med min jobbmobil och min private Android-telefon.

  Jag har testat och ägt både Shure SE535 och Bose QuietComfort 20i II Som båda är bra hörlurar. Ljudet I Shure SE535 och Q-jays upplever jag som likvärdigt. Rent och fina toner med bra klang och helt ok tryck i basen om man gör lite ändringar i EQ. Bose är inte på samma nivå ljudmässigt.

  Allt som allt är jag mycket nöjd och tvivlar på att jag kommer byta ut dessa framöver.

  Återkommer om det sker några förändringar!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har provat nu i ett par dagar. Hörlurarna är helt magiska! Bästa ljudet och dem känns perfekt i örat.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  behöver man säga mer än att Jays gör det igen, vill du höra din musik som den ska höras och inte via något billigt skräp från rea hörnan så e detta vad man ska ha!
  klockrent ljud.....