Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Monopoly

 Lägg i lista  Jämför
Klassikern "Monopol" fyllde 75 år och är en föregångare bland sällskapsspel. Med tanke på att en spelomgång kan ta ett par, tre timmar eller mer krävs det att man har gott om tid och ork, alternativt har möjlighet att avbryta och fortsätta vid ett senare tillfälle. Lanserad 1935. Stäng
Klassikern "Monopol" fyllde 75 år och är en föregångare bland sällskapsspel. Med tanke på att en spelomgång kan ta ett par, tre timmar eller mer krävs det att man har gott om tid ... Läs mer
Observera: Var uppmärksam på att produkterna som jämförs kan ha olika upplageversion, regelspråk etc. Kontrollera alltid butikens egen produktbeskrivning före köp!
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  sjukt bra spel
 • Dålig
  5 mån sedan
  Det sämsta ”brädspelet” någonsin. Köp rekommenderas endast om spelet är tänkt att
  användas som tortyrredskap.
 • Dålig
  1 år sedan
  Spelet som aldrig var tänkt att vara underhållande är det inte heller. Få val, långdraget och slumpmässigt. Det finns ingen anledning att spela detta när det finns så mycket bättre alternativ.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Klassiskt sällskapsspel som oftare skapar konflikter än en trevlig spelkväll. Spelar man enligt de riktiga reglerna går spelet snabbare, men få spelar så. Det finns många andra spel som är både roligare och intressantare att spela.