Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Marshall London

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Marshall Mobiltelefoner (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt grym musik/DJ mobil. De dubbla högtalarna på framsidan har det bästa ljudet jag hört från en mobil. När man ser något filmklipp funkar dem även som ett 2.1 system och det blir lite surround.
  De dubbla 3.5 mm hörluraruttagen är riktigt bra när man vill musiken med någon man sitter nära och det bästa är att man kan kontrollera ljudet separat också.
 • Alla omdömen

 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sämsta skiten jag någonsin köpt! Och då betalade jag bara 990 spänn, kan bara tänka mig hur lurade de som betalat fullpris känner sig. Buggarna är oändliga, batteriet håller max 3 timmar. Aldrig varit med om svagare wifi-singal, är man i ett annat rum än routern kan du glömma att uppkopplingen ska fungera! Multitasking är omöjligt, har du mer än en app igång droppar framerate:en till 1fps! Detta blir det sista jag skriver med min Marshall London, nu ska jag ta hammaren och bokstavligen slå mobilen i spillror! Gör inte som jag, köp inte skiten.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte den för 990 kr ganska ovärd för det priset. Den var långsam och den använde android 5.0 vilket är väldigt dålig för en mobil idag. Rekomenderar inte att köpa för 3500 eller 4500 eller 1000 kr. Tappade den i marken och den fick några sprickor då gick touchen sönder
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna mobil överlevde inte längre än 1 år. Dålig kvalité och massor av buggar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett måste om man gillar Marshall produkter men ok inte den snabbaste mobilen men desingnen och ljudet är grymt precis som marshall högtalarna passar mycket bra tillsammans med mina marshall stanmore och marshall kilburn denna mobil kommer snart bli eftertraktad då den slutat tillverkarkas och ett pris på 990:- är inte fel ok inte snabb som tex samsung mobiler men så häftigt snygg(tycker jag) som musik spelare är den grym
  jag förstår dom som klankar ner på den för den inte är som en tex samsung s8 men den är först och främst framtagen som en musik mobil
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpt föt några dagar sedan. Ljudet väger inte upp det faktum att den har för låga specifikationer för att klara av dagliga uppgifter. Min telefon indikerar ganska ofta att den tappar kontakt med mobilnätet. Nix, det blir retur. (Ångerrätt).
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Dålig telefon bara ljud som är bra
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mjukvarubuggar!

  -Har vid ett flertal tillfällen upplevt att allt hänger sig vid uppstart. Detta sker när för många processer startar samtidigt då jag slår på telefonen.
  Det kan då ta över en timme innan jag kan använda den. (Alla processer startade och automatiska uppdateringar är gjorda.

  -Telefonen tar 4h ++ att ladda! Efter 4h har den oftast bara klarat 96%
  De sista procenten tar 1-1,5h.

  -Responsen vid tryck på skärmen är medioker, och känns trög.

  -Känslig på vilka laddare du använder. Hälften av de laddare jag har klarar inte av sparka igång laddningen.

  +Snyggt skal / Design !
  +Bra knappar.
  +Fantastiskt ljud.
  +Robust skal.

  Har haft min i mer än 1 år.
  Lägg pengarna på nåt bättre än denna !
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mkt trevlig och snabb telefon, men se till att alla uppdateringar har installerats och är klara, innan dess kan den upplevas slö. När allt är installerats är det en riktigt trevlig telefon med underbart ljud!
 • 3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft min mobil sedan den släpptes och i början var jag nöjd. idag så ångrar jag mig då mobilen är otroligt seg, betydligt mer än innan. Knappar man in ett nummer för att ringa så raderas det och man får knappa in numret igen. ibland får den nå fnatt och ger ifrån sig ett tjut för att sedan stänga av sig helt. Kameran är även helt kass då bilderna ibland inte sparas o.s.v. Enda bra med mobilen är ljudet.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra ljud, bra portar för högtalare eller hörlurar (2st). Fin design. Obeskrivligt långsam touch och helt värdelös kamera. Lämnade tillbaka min med ångerrätten.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Testat både med Spotify och flac och jämfört med olika typer av av musik och div onear och inear lurar av bra kvalitet. Visst låter det ok men när jag jämför med min Nexus 6P så är skillnaden försumbar. Och att det sen är en medioker Android telefon gör ju inte saken bättre. Nej gör om och gör rätt nästa gång. Men den ser trevlig ut.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Suverän musikmobil full av finesser med riktig marshall - känsla. Det enda som sänker betyget är att mer krut borde lagts på den grafiska designen av musikuppspelaren. Men använder man bara spotify så spelar ju detta ingen roll alls. Alla spel blir dessutom roligare att spela med suveränt ljud!