Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Z533

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Datorhögtalare (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.13)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Hyffsat ljud men irriterande att de går i stand-by läge efter ett tag om man har ljudet ställt för lågt.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  För priset man betalar så måste jag ge det 5/5.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Först måste man inse att de kostar 800 kronor (på Netonnet i mitt fall), och inse vad man får för pengarna. Mitt gamla Trust GXT 638 la av och jag beslöt att köpa nya högtalare. Med Z533 är jag mycket nöjd - de har ett klart mellanregister och pumpar ut ganska tung bas. De ser dessutom snygga och stilrena ut. Jag kan inte se att konkurrenterna har bättre högtalare. De är t.o.m bättre än både Creative Kratos S3- och S5 (vilken den senare jag ägt).

  Några har klagat på att subwooferna ger ifrån sig ljud, men det är inget jag själv märkt av. Och uppstår det problemet kan man nök´ja sig med att köra med Windows egna drivrutiner som eliminerar detta problem. Rekommenderar verkligen Z533 !
 • Perfekt
  2 år sedan
  Tung bas, bra diskanter och snygg design. Upplever att de susar lite i idle så att säga men stänger man av är det inget som låter som vissa här säger. Kanske fick ett bra exemplar. En förbättring vore att byta ut sladden till ”fjärren” då den nuvarande är tjock och känns billig helt enkelt.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ger ifrån sig ett högfrekvent statiskt ljud när de inte används, undvik!
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Exakt samma problem va med mina Z533 som jag beställde för några månader sedan. Led av samma problem, samt då jag satt på högtalarna så försvann frekvensljudet från basen men då brusade högtalarna istället oavsett vilken volym det handlade om.
  Verkar vara alldeles för många måndagsex av denna högtalare.
  Skickade tillbaka mitt andra exemplar också och valde att inte testa något nytt ex...
  Ljudet i sig i högtalarna för musik, spel &film är riktigt bra, bra bas och cleant ljud, även vid hög volym...
  Synd att de lider av dessa problem.

  Glad för er andra som lyckats fått ett bra ex eller så är ni "bryr" ni inte er om problemet ifall ert ex också lider av det.

  Nåja, kan tyvärr inte rekommendera dessa pga kvalitetsprobemen de lider av.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fint ljud och elegant, men är nu inne på mitt andra exemplar av samma produkt med samam fel. När högtalarna är avstängda ger subwoofern ifrån sig ett väldigt högfrekvent oljud som är extremt störande, och hörs i nästan hela lägenheten. Slår man på högtalarna och vrider upp volymen en aning försvinner oljudet en liten stund, men kommer likt förbannat tillbaka. Det enda sättet att bli av med detta är att rycka ut sladden. Kan ej rekomendera dessa högtalare.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ljudet är bra, men mina gav upp efter en lyssning. Ingen synlig säkring, så bara att skicka tillbaka. Inte värt jobbet, för mig. Bättre att köpa med riktig säkring. Riktigt usel kvalitet i bygget. Men skön ljudbild. Därav en femma.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt burkigt ljud jämfört med mina tidigare Z623. Jobbig separat volymkontroll som är alldeles för känslig. När jag jobbar så råkar jag stöta till den ilband och vrida upp volymen till max och skrämmer slag på alla i huset, mig själv inkluderad.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Vill man ha Väldigt bra högtalare till väldigt bra pris ska man köpa de här! Kraftig bas, men ändå klart och tydligt ljud som imponerar med tanke på vad de kostar.
  KÖP!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta plus en Chromecast Audio är lite för billigt för ett vettigt multiroom. Väldigt trevligt ljud för pengarna. Köp!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag var ute för att lyssna på Audio Pro T3 - men MediaMark hade bara den här, Marshall Acton och klart sämre alternativ, så jag passade på att provlyssna båda och blev grymt förvånad!

  Jag har skapat en "testskiva" med noga utvald musik och även testtoner, som verkligen sätter högtalare på prov och allt lät helt enkelt ljuvligt på Marshall Acton, som jag lyssnade på först - dvs öppet, rent, burkfritt, dynamisk och med relativt djup fyllig detaljerad bas!

  Och det är givetvis en klar fördel att man kan justera bas och diskant, på Marshall Acton... Jag minskade lite på basen och höjde diskanten till klockan 3 för mina optimerade testspår...

  Däremot är Logitech Z533 ett klart smartare alternativ för köket, kontoret, butiken eller arbetsrummet - eftersom den faktiskt låter ännu lite bättre (pga något djupare bas, testade med en 32, 40 och 64 hertz ton och den klarade 40hz) än Marshall Acton, som dessutom kostar 1690kr april 2016... Logitech Z533 verkar dessutom vara den enda riktigt snygga billiga "datorhögtalaren" och den har dessutom en liten subba, med kontroll för basens styrka och volym, förutom de snygga smidiga satelliterna - men däremot ingen diskant kontroll...

  Sedan hittade jag den hyllade Audio Pro T3 hos El-Giganten och blev förvånad igen, samt lite ledsen, för den är ju trots allt Svensk... Okey, den är lite mindre och dessutom batteridriven, men den spelade svagare (ansluten till elnätet) än motsvarande Marshall modell som har batteridrift och mindre än hälften så högt som Marshall Acton, samt T3 hade både mindre djup och tunnare bas!

  Och Audio Pro T9 spelade bara lite högre än T3 vilket inte räcker till med en svag telefon, om man vill spela lite extra högt och basen var inte heller lika fyllig som Acton, men den verkade åtminstone vara lika djup... Sedan har inga Audio Pro tonkontroller.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte på Electroworld för 739kr, värt varenda krona. Bor i lägenhet så kan ändå inte ha högtalare som skakar sönder grannens hylla. Fyllig bas och ren diskant. Svart färg med guld detaljer, riktigt snyggt designat!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpt på dustin för 599:- grymt bra ljud för dom pengarna. Skulle varit lite kraftigare men det räcker för o vara dator högtalare.