Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Book Cover for Samsung Galaxy Tab S2 9.7

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte detta för butikspris som ligger på ca 650 kr, d.v.s runt samma summa som Apples smart case ligger på. Jag antog då att Samsungs version skulle hålla samma klass men det visar sig att den INTE är gjord av läder. Frågar man Samsungs usla support så säger de att den är gjord i läderliknande material men att det inte är läder, de kan inte svara på vad produkten är tillverkade av!? Det är som om Samsung inge tillverkare sina egna produkter eller ens säljer dem.

  Riktigt dåligt måste jag säga.

  Skyddet i sig fungerar okay vid vanlig användning, det är dock bakvänt att först behöva öppna en liten flärp för att öppna locket, varför en flärp!?

  Efter som skyddet inte skyddet täcker samtliga sidor och dessutom är ganska tunt i hörnen så kan man ifrågasätta hur väl det fungerar om enheten skulle glida ur handen.

  Låsmekanismen är intressant men åter igen kan man fundera på vad som händer om man tappar enheten, risken finns troligen att plattan lossnar från "skyddet".

  Jag är inte mycket för Apple produkter men deras skydd har de lyckats bra med och de vet dessutom vad deras produkter består av!