Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Denon Heos HomeCinema

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Denon Hemmabiosystem (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.55)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastiskt ljud. Lite svajigt med hur systemet kopplar upp mot hdmi arc, men det har blivit bättre. Kanske för att jag tyckte ur chromecasten. Vem vet? Innan dess fick jag dra ur strömkabeln på teven och sätta i den igen för att få kontakt med högtalaren. Det fungerade också bättre sedan jag synade tevens fjärrkontroll med heos i appen.
  Det krävdes tyvärr byte av Comhems router innan den ens ville koppla upp sig mot nätverket. Inte ens över nätverkskabel gick det.
  Men efter rätt mycket stök fungerar det (ta i trä) och låter fantastisk. Jag kompletterade med en hs1 också, så helt avskräckt blev jag inte. Det låter riktigt bra!
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  När den väl fungerar så fungerar den bra. Helt ok ljud från en så liten högtalaren.
  PROBLEMET är att det alltid är problem att få igång ljudet. Jag vänder mig av hdmi-kablar mellan tv och högtalare. Men ändå måste jag starta om (läs dra ut alla elkablar) och logga in i heos-appen för att få ljudet att fungera.

  Jag vill byta bort detta skitsystem så snart som möjligt.
  KÖP INTE DETTA SKIT!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Underbart ljud, snygg och diskret. Perfekt trådlös sub som funkar kanon. Med en enkel setup kopplar man ihop tv:ns fjärrkontroll så du kan höja och sänka volymen.
  Intergrerad med TuneIn vilket är trevligt om man inte vill använda andra musikstreaming-tjänster.

  Enda nackdelen är att du måste använda appen för att växla ljudkälla (HDMI, Optisk, ARC etc.), vilket innebär att en familjemedlem utan app inte kan ändra ljudkällan, då fjärrkontroll ej finns.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Stod mellan Sonos o denna. Blev grymt nöjd m Denon. Vilket ljud! Kopplade in den m min Sonos Connect o vips så var allt synkat m mina övriga Sonos enheter. Inköpt på Amazon UK till bra pris. Extra plus att den tar så många ljudformat jfm Sonos samt att trådlös sub ingår i paketet. KÖP!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte min via Amazon UK för ca. 3700kr. För det priset är det en riktigt bra soundbar.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Min första soundbar och Denon Heos produkt. Kombinerat den med en Samsung KS8005 och hade inte kunnat bli mer nöjd!
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har nu kompletterat Heos systemet med ett HomeCinema paket. Har totalt 6st Heos högtalare, allt från 1:or till en 5:a.

  Har väntat ett tag på att den ska gå ner i pris och nu fick jag den för 6k vilket jag tycker är rätt pris. 7,5k är lite i överkant.

  Äntligen hör man hela registret när man tittar på teve!
  HDMI inkopplingen är att föredra för då förstår min 5 år gamla Philips teve att tevens högtalare är avstänga av en anledning. Använder jag optisk ut så får man ett felmeddelande varje gång man höjer och sänker volymen, mycket irriterande. Men som sagt med HDMI ARC funkar det klockrent.
  Sen använder man fjärren till teven för att styra volymen, funkar lika bra med Apple TV fjärren också eftersom den skickar signalerna via HDMI-CEC, även teve fjärren styr Apple TV:n.
  Eftersom jag har vägg hängd teve så har jag även satt soundbaren på väggen. Den medföljande mallen underlättar uppsättningen.
  Basen har jag placerat under soffan där den gör ett bra jobb.

  Som övriga också konstaterat är den klockren för musik!
  Bra stuns i basen.
  Det man kan säga här är att det är lite loudness över ljudet rent generellt, gäller alla Heos-högtalarna, så det är lite högre bas än man kanske är van vid. Skillnaden blir lite Personligen gillar jag det bara är bra men det kan säkert finnas dom som inte gör det.

  Appen är bra, som alla andra appar måste man lära sig logiken sen är det bra.
  Hela Heos systemet har hög WAF (Wife Acceptance Factor) vilket är ett bra försäljningsargument.

  Vad skulle den behöva för att få full pott?
  Ja, egentligen en bra fråga. jag är mycket nöjd och priset är, främst om man jämför med Sonos, riktigt bra. Jag saknar just inte något, möjligen möjligheten att kunna använda andra Heos högtalare som bakhögtalare för riktigt 5.1 ljud.
  Dock finns en finess som gör att du kan skicka ut tvljudet i övriga Heos systemet.
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har tidigare köpt ett JVC system jag var mindre nöjd med. Köpte detta för litar på Denon. Användning till sovrummet då jag har ett atmos system i vardagsrummet. Behövde således lite godare ljud för film i sovrummet som tar lite plats. Denon är snygg och lätt att installera. Allt skötts via appen som du laddar ner. Själva appen är svårnavigerad och krånglig. Kunde varit enklare.

  Musik:
  Musik låter underbart med bra klang och god kontroll av basen. Inget alls att klaga på där. Tydlighet i de flesta register.

  Film:
  Bra med att kunna förstärka dialog. Dock lämnar systemet mycket att önska när det gäller film. Finns endast ett läge att välja på film. Andra system har andra simuleringar som ger valmöjlighet, ex det JVC jag köpte först. Det märks att denna är gjord för musik och inte film. Dålig rymdkänslan i ljudet och lämnar mycket att önska. Andra billigare system spelar film bättre än Heos. För film är systemet inte värd priset du betalar.

  Då jag köpte den för film kommer den tyvärr att lämnas tillbaka. Vill man mer ha den för musik så är det värt då den spelar mycket bra. Inget fel på själva ljudet men för film behövs mer rymd i ljudet som andra system ger. När det gäller soundbars så verkar det att man får välja film eller musik. Jag får leta vidare.

  Så får fem stjärnor för musik men inte mer då det lämnade mycket att önska för film.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ja jösses.
  Har letat länge efter ett diskret system till tv:n som inte låter kattskit, och....
  ...detta låter riktigt jäkla bra.

  Otroligt bra på musik och nästan lika bra på tv -ljud.
  Spotify connect och Heos multiroom om man vill bygga ut med fler är bra egenskaper.

  Enda negativa är bara en (1) hdmi ingång, det missade jag som hade tänkt ansluta mina 3 enheter till limpan.

  Annars hade det blivit full pott!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Väldigt lätt att koppla in och passar perfekt till en apple tv och med spotify connect. Riktigt bra ljud! Rekommenderas varmt!