Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Designer Bluetooth Desktop (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Mus + tangentbord-paket (38)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Snygg o stilren design, enkel att använda och väldigt ergonomisk. Har haft dom enbart några dagar och älskar redan produkterna och njuter av hur smidiga dom är! Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hade samma problem som Matzez nedan, bytte ut nätverkskortet (kombinerad blåtand) som var ett Realtek RTL8822BE till ett Intel-kombo kort och efter detta har jag inte tappat kopplingen en enda gång till detta tangentbord.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett år efter inköp och ett år efter Wirus...förlåt...Windows 10 så är här kombon lika usel.
  Den tappar kontakten, det laggar och räckvidden är 4m. I bästa fall.
  Det enda positiva är designen.
  Både musen och t-bordet har varit dålig från dag 1. Trodde i min dumhet att efter 1100 uppdateringar under Windows 10 så skulle det skulle bli bättre.
  Dessutom att Microcrap...förlåt Microsoft...byggt både OS och mus och t-bord så skulle det bli bra, eller åtminstone bättre. Men icke.
  Slängde min mus i vredesmod ikväll och sitter med en 99 kronors mus med kabel.
  Vilken skillnad och vilken fröjd!
  Nu ska jag ut på prisjakt och köpa mig ett annat t-bord, och sen åker den här styggelsen i återvinningen.
  Undvik!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Buggen jag beskriver nedan kommer troligtvis fixas i Windows Creators Fall Update som släpps inom kort, hösten 2017. Jag har laddat ner en förhandsversion av denna uppdatering av Windows och efter det fungerar tangentbordet :-) Höjer betyget från -1 till 10.

  Jag köpte detta tangentbord för att använda hemma till min PC. På jobbet har jag ett Microsoft Surface Keyboard, som är en dyrare variant av detta keyboard, som är det absolut bästa tangentbord jag haft. Mitt första intryck av designer-tangentbordet är att det håller samma kvalitet som surface-tangentbordet, men är något mer kompakt. Lyxig känsla, slimmat, sköna och tysta knappar, kvalitetsbygge.

  Dessvärre finns en bug i Windows 10 Creators Update som gör att detta tangentbord svarar långsamt samt att mediaknapparna inte fungerar. Det har rapporterats sedan maj 2017 utan att Microsoft har reagerat. Ofattbart att det fortfarande säljs... Eller att det inte har kommit någon uppdatering i Windows 10 för att fixa detta problem. Mediaknapparna kan man iofs leva utan, värre är att tangentbordet i tid och otid slutar att svara och buffrar dina knapptryckningar (närmare bestämt 15 stycken) innan något händer på skärmen.

  Jag hade mer än gärna behållit tangentbordet, men jag kommer returnera mitt designer-tangentbordet och köpa Suface-tangentbordet istället.

  Läs gärna denna tråd - jag har exakt samma problem som beskrivs där - och det verkar inte gå att åtgärda i nuvarande version av Windows.

  https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware-winpc/media-keys-doesnt-work-on-microsoft-design/15021270-fd88-4dac-b2b7-0b54afe2c12d

  Buggen som beskrivs i tråden är åtgärdad i Windows Creators Fall Update.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bara hunnit testa lite sen jag fick det levererat. Men första intrycket är bra.

  + Känns välbyggt och av hög kvalité.
  + Fiffigt med magnet-luckor för batteri.
  + Inga sladdar och ingen dongel. Bluetooth FTW.
  + Musen känns perfekt, och lätt. Gillar ej tunga möss.
  + Skönt att skriva på.

  - Tangentbordet kunde haft en mindre variant utan nummerdel (som jag aldrig använder)

  Kanske uppdaterar senare efter jag hunnit testa mer.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Tangentbordet mkt bra, bra layout samt väldigt minimalistiskt. Musen kräver i princip att man greppar den med fingrarna och ej någon handflata annars kan man få ont i handleden, samma sak som Apples Magic Mouse lider av men efter att ha justerat hur jag greppar den är det faktiskt lite skönare så. Handleden ligger still och bara fingrarna flyttar sig.