Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 7000 S7710

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (96)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Efter att ha använt den ett tag slutade trimmern att fungera. Den fylldes med skäggstrå, det gick att plocka isär med mejsel och få att fungera igen. Det hade ju varit bra om kunna inte kunde hamna inne i trimmerdelen. Rakapparaten är tystgående. Första gången jag har en Phillips med tre rakhuvud, tidigare bara använt Braun. Det tog en stund innan jag blev van att jobba i cirkelrörelse. Den rakar lika bra som den Braun jag haft tidigare, inte bättre, inte sämre.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag gillar denna väldigt mycket, det är nog den första rakapparat som jag provat som inte gett mig röd och irriterad hud efter att jag rakat mig.
  Följer med mjukt och smidigt.
  Man roterar den i mönster vid rakning. Rakapparaten fungerar bra på torr hud. Man fick med ett ställ som rengör den väldigt smidigt, det enda som jag kan tänka på att det kan bli kostsamt att köpa nya vätskor till rengöringsmaskinen. Den ligger bra i handen så jag är som sagt väldigt nöjd.
  Rekommenderas!
 • Bra
  2 år sedan
  En mycket kraftfull rakapparat som är skonsam för huden och gör det den ska. Detta är min första rakapparat och jag måste säga att jag är väldigt nöjd. Lite ovant i början, vilket resulterade i lite irriterad hud men nu när huden vänt sig är allt på topp. Skölj-stationen som följer med är ju ett extra plus. Mycket bra rakapparat! Rekommenderas!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Den första rakapparat som jag testat som inte lämnar röd och irriterad hud efter sig. Den laddar snabbt och kan användas både på torr och fuktig hud. Det medföljande rengöringsstället rengör maskinen samtidigt som den laddas. Bra storlek på maskin och väska gör att man lätt kan ha den med sig på resor. Trimmer som lätt kan klickas på håller mustasch och linjer runtom rak och fin.. Kan verkligen rekommendera denna rakapparat!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En smidig rakapparat. Jag gillar rengörings och laddstationen. Rakningen blir bra men den har problem om jag väntar för länge mellan rakningarna så stråna blir kanske 3-4mm vilket min gamla philips klarade av med lite gnugande. Men den kommer åt bättre än min gamla och glider bra på huden. Den här iden med rengöringsstationen är ju kanon och gör rent bladen ordentligt. Men kanske blir onödigt kostsam i längden.
  Det jag slogs av när jag packade upp den var att det var väldigt mycket förpackningsmateriel. Men som helhet är jag nöjd.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Helt okej rakapparat som har en lyxig känsla. Jag har själv ganska känslig hud och den här var skonsam. Tyvärr har den, precis som andra rakapparater lite problem med att den ibland mer drar av hårstrået än klipper av det. Det medföljande trimmerhuvudet som går att byta gör att den fungerar väldigt bra på längre hår också. Som trimmer fungerar det utmärkt och brukar använda den ofta, tyvärr går det inte att ställa in längden.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Fantastisk rakapparat som gör det den ska. Jag har rakat mig med den i ett par veckor och huden känns inte irriterad. Utför man cirkelrörelserna, som Philips beskriver i handboken, blir rakningen riktigt nära och behaglig. Jag har haft problem att komma åt hårstrå under hakan och runt käkben med äldre Philips-rakapparater. Detta problem kvarstår. Det är bara att vara extra noga runt de områdena. Denna apparat är mycket skönare än min gamla Philips-apparat. Laddnings-/Rengöringsstationen är riktigt bra! Rakapparaten blir nästan som ny när man tvättat den.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt bra och skön rakapparat. Är absolut inget proffs. Men har känslig hud och denna rakapparat är otroligt len mot huden. Kan rekommenderas.