Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SodaStream Power

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SodaStream Kolsyremaskiner (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.63)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Som Arheus skriver. Funkar finfint till elektroniken pajar. Vi köpte i Jan-17. Snygg funkar bra. Behöver dock el. Började blinka vid påsk. Fick en ny. Började blinka i Juni. Fick en ny började blinka i Aug. Fick en ny och där började de också blinka efter 2månader. Denna gång hör man att servon inte orkar trycka på kolsyre tuben vilken resulterar i i blinkningar. Vi har gett upp. Visst gör vi ca 2 flaskor varje dag. Men ändå. I snitt har de funkar bra i 2-3 mån. Kör nu AEG och väntar på Source power 2 vilket vi hoppas kommer. 5st på mindre än 1år fler chanser får de inte!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Jävlat den bästa maskinen. Haft min i över ett år. Känns mer robust och inte lika plastig som övriga modeller. Köptes främst för att det är så bekvämt att välja mängden kolsyra via knapptryck. Istället för hålla nere en knapp och hoppas på man lyckas få samma mängd kolsyra.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Kört igenom ca 20L nu och är supernöjd!
  Tystare än förra manuella maskinen.
  Riktigt trevligt med snabb fäste för flaskan så man slipper gänga på den.
  Och skönt att fö samma mängd bubblor varje gång.

  Kör smaken xtreme på 1:an
  Cola/fanta o vatten på 2:an
  Och vatten på 3:an när man är riktigt sugen på bubbel ☺️
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft den 6 månader, super nöjd. Riktigt snygg och gör bra bubbelvatten! Kanske lite i dyraste laget men det tänker man inte på när man väl börjar använda den :)
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  TL;DR; Funkar bra tills elektroniken ger upp.. (vilket tydligen är jättevanligt i just denna)

  Full version:
  Denna SodaStream maskinen är riktigt bra när den fungerar. Jag fick en sådan till min födelsedag förra året. Vi använde den rätt flitigt (ej överdrivet) i några månader, men plötsligt slutade den att fungera!
  Jag hörde av mig till webb-butiken som den blev köpt i, vi fick pengarna tillbaka utan tvekan. Vi behövde inte ens att skicka tillbaka maskinen.
  Detta väckte misstankar i mig, så jag började googla. Tydligen är problemet som uppstod, ett jättevanligt problem med elektroniken i apparaten.
  Det som händer är att maskinen aldrig kommer igång, den står och blinkar i all evighet, och gör ingenting hur mycket man än trycker på knapparna.

  Lite mer avancerat:
  Jag öppnade den och inspiserade. Mekaniken inne i maskinen verkar vara helt felfri, smord och fin. Elektroniken är enkel, det är en servo som styrs av ett litet kontrollerkort.
  Jag testade servon med egen elektronik, den funkade finemang.
  För de kunniga är det rätt enkelt att löda ihop en egen kontroller som gör att den fungerar igen (Va noga med timing osv! Explosionsrisk! om trycket blir för stort i PET-flaskorna)
  Allt sånt gör man självklart helt på eget ansvar! Om man gör det på en fungerande maskin, eller på en maskin som man inte har meddelat problemet med så blir man av med garanti osv!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Toppenbetyg... Sällan jag ger det, men jag har haft två kolesyremaskiner innan denna; och dem har varit utan el (manuella).

  Denna maskin ger mer kolsyra än köpt vatten, och tro mig; jag har köpt mycket vatten också, när jag tappade hoppet på mina andra två kolesyremaskiner.

  Fick höra om denna med el, så jag provade. Det blir otroligt kolsyrat och gott vatten.

  Minus:
  Något dyr (invänta kampanjpris), den är värd enl.mitt tycke ~1.000 SEK
  Du måste ha ett el-uttag tillgängligt (men det är det värt för att få denna kvalité)
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En kompis till mig har en. Soda Stream har både en fin finish och är enkel att använda. Ser att den säljs för 1399:-, så det kanske blir en.