Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audio Pro Addon T14

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audio Pro Surroundhögtalare (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.79)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fick loss dem för 1592 inklusive frakt på mellandagsrean. Med tanke på att ordinarie pris ligger på 4000, var det väl nästan osannolikt billigt. Och väldigt, väldigt mycket ljud för pengarna. Vi har dem som kökshögtalare, och det dundrar på rätt fint. Visst är det kanske framför allt basen som märks, men det går att få dem att spela rent, det blir aldrig bumligt. Snygga, många anslutningar och smarta finesser (APT-X, USB-ingång för laddning när telefonen ligger och spelar via AUX, magnetisk, lyxig fjärrkontroll). Rekommenderas varmt!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har de till tvn tillsammans med en addon sub. Låter bra!

  Bra med alternativ för anslutningar, bluetooth, RCA, 3,5mm och 2st optiska.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Sjukt nice ljud för all typ av musik väl godkänd bas. Riktigt bra byggkvalitet både på kontroll och själva högtalarna.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Köpte för 2000kr. (de pendlar mellan 4k och 2k med någon månads intervall).
  Ljudet:
  Tydlig diskant och övre mellanregister. Lite "digital" krispig känsla. Ljudet är tämligen riktat, så det gäller att sätta högtalarna någorlunda i höjd med öronen. Basen är slagig, det säger bonk långt ned i registret men det finns ingen som helst rundhet i bas/lågt mellanregister som ger färg åt musiken. Funkar bra till tal/tv och ok till modern dansmusik, men inte till musik som kräver färg i basen. Köpte därför efter ett par veckor till deras Addon Sub (tillfälligt nedsatt till 1750kr), och då blev ljudet betydligt bättre, men totalkostnaden blev också nästan det dubbla.
  Med Addon Sub känner jag mig nöjd med ljudet.
  Övrigt:
  Högtalarna har bra med ingångar utan att vara "smarta", dvs kommer inte vara föråldrade efter ett par år. Driver dem med optisk kabel (S/PDIF / TOSLINK) från tv och dator samt en ChromeCast Audio.
  (Om man hänger CC-A på högtalarens usb-matning ska man vara medveten om att den bara ger ström när högtalarna är på, så det ger en uppstartstid som är lite tråkig att vänta på. Låter nu CC-A:n sitta på sin egen USB-trafo för att undvika detta, men då blir man inte av med extra sladdar.)
  Uppdatering:
  Har under senaste året utökat så jag har 3 par (med varsin CC-A) för ljud i hela lägenheten. Bara den i vardagsrummet har baslåda. I och med detta känner jag att jag får höja mitt betyg något för att spegla mitt agerande.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Ett stort nja. Lite platta och tråkiga. Gick från några gamla soundsticks till de här, pga. bekvämlighet (optisk för xbox, bluetooth för jobdatorn). Jag har även ett par Edifier R2000DB i min mancave som har samma pris som dessa, samt samma funktioner, och de är väldigt, väldigt mycket mer välljudande. Tyvärr passerade de inte flickvänskontrollen. För 2000 kr, visst, du har många anslutningsmöjligheter, men ljudet kan bli så mycket bättre.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Använder dessa till min iMac och är väldigt nöjd efter bara en dags spelning. Hade tidigare harman/kardons soundsticks och ljudbilden i audiopro’s är betydligt större. Basen är fin men behöver nog en viss tids inspelning. Nej jag tror jag kommer vara nöjd lång tid framöver
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  För den pengen ett okej ljud, men den kräsne ska nog sikta högre. Imponerande bas för så små högtalare. Designen är clean med raka stilrena former som AP är så bra på. Även fjärrkontrollen är fin att titta på men om det är lite dunkelt i rummet är det svårt att hitta rätt knapp. En sak jag gillar är att högtalarna kommer ihåg vilken ljudnivå man ställt in de olika ingångarna på. Saknar möjlighet att ändra balans mellan L och R. Bra anslutningsmöjligheter annars. Den som inte använt optisk kabel ska dock veta att volymen inte kan styras från t ex tv'n, man får styra med T14's fjärr. Kör man spotify via t ex AP's Link går det att använda en aux input och då kan man styra ljudet från AP's app.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Har haft dom ca 3 år och är så jäkla nöjd.
  Inspelnings tiden är ca 50 timmar så en del tålamod krävs. I början svor jag över basen alla snackar så gott om. Även diskanten var fan inget att hänga i granen i början. För 2000kr slå till!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Toppen
  Snygga
  Bra ljud
  Små
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ojoj, sol klart 5 stjärnor! Nu tar jag inte ens i , men finns det någon aktiv högtalare under 5K som är bättre!? Jag köpte dessa för endast 2K, vilket är helt galet bra pris för detta ljud. Älskar bas och subben behövs verkligen inte, då jag bo väldigt lyhört. Är kräsen och en snål person. Dessa är helt outstanding, har inget mer och tillägga, enjoy!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Snygga och trevlig finish. Ljudet duger om du ska titta på TV. Tyvärr så är dom värdelösa att lyssna på musik med. Helt detaljlösa och diskanten är obefintlig.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt snygga och känns lyxiga med aluminiumkontrollen och okej ljud för 2222kr.

  Däremot tycker jag ljudupplevelsen bäst kan beskrivas som "oklar". Låter lite som att lägga på en compressorplugin med basinställning.

  Whathifis recension beskriver det skitbra:
  "The bass is overdone at times, though. Tom Waits’ characteristic growling vocals on God’s Away on Business lose a bit of their rough edge amid the unsubtle and tubby low-end performance."

  Med betoning på "tubby performance".
  Jag kanske har missuppfattat det. Är det tänkt att man ska ha de här högtalare till några andra med diskant?
 • Perfekt
  1 år sedan
  audio pro t14 Bra köp jag köpte den på Elgiganten för 1990 Kr Helnöjd de bästa högtalarna som jag haft i denna storlek
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  bra ljud. lite oseriöst att jacka upp och ner priset dock
 • Perfekt
  1 år sedan
  Toppenljud, snygga och smidiga. Sen modellen T12 har dom uppdaterat fjärrkontrollen så man kan justera bas och även ingångarna och knappar på baksidan så att man inte är beroende av fjärr. Riktigt bra!

  Har T3, T14, T20 + SUB, är riktigt nöjd med alla!

  Kör dator och chromecast audio kopplat till, fungerar klockrent!
  Kan verkligen rekommendera dessa högtalare och företaget!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För en sådan liten peng som dessa kostar har jag svårt att tro att man kan få så mycket bättre ljud. Har kopplat in dem via en optisk kabel till TV:n i sovrummet. Då det även finns bluetooth så har jag en komplett anläggning med dessa. Fjärren känns som om den skulle tillhöra en betydligt dyrare produkt.
  Ljudet är nyktert samlat med en viss imponatorbas. Diskanten är något avrullad i toppen, men inte så att det stör ljudbilden. På fjärren finns dessutom separata kontroller för både bas och diskant, så man kan justera en del efter eget tycke och smak. Högtalarna levererar en helhetslösning i ett snyggt, litet och lättanvänt paket. De skall inte jämföras med "vanlig" stereo, men jämför gärna med många, många sonudbars och du kommer bli förvånad hur bra dessa är. Speciellt när du lyssnar på musik.
  Ett minus dock: Via optisk kabel måste de matas med PCM. Annars slår de av ljudet från TV:n när denna skickar ut 5.1-ljud. (Typ Netflix) Vore snyggt om de uppgraderar mjukvaran så att högtalarna kan ta emot vilken signal som helst och sedan presentera ljudet i stereo.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Köpte dessa högtalarna för några månader sedan och jag är väldigt nöjd.
  Mitt användningsområde är som datorhögtalare och jag sitter tyvärr lite nära för att få ut de bästa ljudet (enligt mig) men planerar att montera dem på väggen i framtiden.

  Jag har testat att koppla in en extra subwoofer men anser inte att det finns något större behov av för att basen i dessa högtalarna var över förväntan.

  Positivt:
  Ok ljud för sin prisklass (2990:- vid inköp)
  Stilren finish
  Många anslutningsmöjligheter

  Negativt:
  Väldigt djupa för placering på skrivbord.
  Går ner i viloläge vid låg volym
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Gedigen byggd bluetooth högtalare med bl.a apt-x, inbyggd D förstärkare, påkostad fjärrkontroll men som dock saknar spola, pausa, play, stop osv, en rejäl miss.
  Vad gäller ljudet presterar dessa små kompakta högtalare ett brett ljud med fin tydlig diskant, bra mellanregister och en hel del bas. Är man bas diggare finns en passande sub som fyller ljudbilden till en helt annan nivå. T14tillsammans med tilltänkt sub ger mycket för pengarna. Passar lika bra till film, musik, spel och klagande grannar :)
  Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inköpt till fyndpriset 1490 under mellandagsrean 2016 och har nu använt dem regelbundet under ganska precis 1 år. BT, fjärr och möjlighet att koppla in flera enheter gör den mycket flexibel och riktigt kompakt välljudande apparat. Kompletterade med den tillhörande subwoofern under årets mellandagsrea och nu spelar man musik, film m.m med frekvenser över hela registret. Kort sagt helnöjd med systemet,,,,KÖP!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte för 2000kr på mellandagsrea ett år sedan och är jätte nöjd. Används till datorn och har nu kompletterats med Audio Pro Addon Sub.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  2990 på elgiganten. Bara fjärrkontrollen som är fräst i ett stycke aluminium känns värd 3000 spänn. Allt andas kvalitet så in i Norden. Fantastiskt ljud och riktigt snygga. Sedan funkade allt utan problem också.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte dessa för 2790kr efter att ha lämnat tillbaka en soundbar (Harman / Kardon SB26 med tillhörande sub) jag var riktigt missnöjd med. Högtalarna känns väldigt gedigna, låter bra och känns som ett givet köp om de går att få tag i under 3000kr. Provlyssnade ett antal olika modeller först men priset i förhållande till ljud och byggkvalitet gjorde dessa oslagbara. Har som referens 2st Sonos play:5 (gen1) samt 1st Sonos play:1 som jag använder som musikanläggning. T14:setupen har jag nu som ljudanläggning för spel/film/tv/musik i gästrummet.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hade tidigare en 5.1 anläggning utan optisk anslutning och bluetooth m.m. Jag var ute efter någonting som passar både till musik och tv och som inte tar så stor plats. Efter många om och men bytte jag till dessa seriösa aktiva högtalare och kompletterade med en Yamaha YST-SW012 aktiv subwoofer (efter att ha läst en recension på prisjakt). De funkar perfekt till vanlig tv och musik även utan sub men vill man ha riktigt tryck i basen när man spelar musik vid festligare tillfällen är det bra med en sub. Detta fick jag för under 3000kr vilket är svårslaget med tanke på vad man får. Tar inte mer plats än en ljudlimpa men levererar mycket mer än de jag provlyssnat på i jämförbar prisklass. Musik spelar jag över bluetooth och tv:n är inkopplad med optisk kabel vilket innebär att ljudet också blir bra på allt som kopplas in via Hdmi på tv:n. Full pott får de för att lyckades köpa dem för 1990:- och att de trots sin ringa storlek har ett betydligt större ljud. Därtill gillar jag finishen på både högtalare och aluminium fjärren. Enda minuset jag kommer på är att när jag varit uppkopplad med bluetooth har den kopplat ur eller laggat några gånger. Har haft dessa drygt ett år. En vinylskivspelare med bluetooth funkar också till dessa aktiva högtalare.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Trillade över dessa på Elgigantens rea när de var nedsatta till 1990:-. Letade efter något som kunde ersätta min 10år gamla surroundanläggning med 6 högtalare, en tjock reciever och ett par kilo sladdar som trots det inte supportade det jag ville ha. Var inne på att köpa en ny reciever och ett par 2.0 högtalare för att kunna ha dem smidigt på tv-bänken. Men när jag såg dessa så impulsköpte jag dem. Helt perfekt att slippa en extra låda som i princip inte ska göra någonting.
  Dessa har i princip allt det jag önskade mig, smidig inkoppling till tv och dator via optiska ingångarna och för att göra den komplett så köpte jag en Chromecast Audio som jag kopplat in på Aux. Är bara efter några dagar helt lyrisk, så jäkla skönt att slänga ut de gamla grejerna (som efter försäljning även finansierade hela köpet av T14). De här passar mina behov helt perfekt! Ljudet är fullt tillräckligt, kanske lite fattig bas i grundinställning men skruva upp den och jag är väldigt nöjd!

  För ordinarie pris runt 4000kr så skulle jag kolla en sväng till vad det finns för alternativ men för 2000kr är det en no brainer, köp!

  Fjärrkontrollen är som andra skriver väldigt fin i aluminium, märkligt att man inte kan få med en sådan till sin dyra tv...
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket trevlig liten aktiv högtalare som kan spela riktigt högt och dynamiskt, vilket man inte tror när man först ser storleken. Låter och spelar som en markant mycket större högtalare.

  Högtalarna är också riktigt snygga och välbyggda med mycket bra finish.

  Jag kör trådlöst via Bluetooth och lyssnar på redan komprimerade ljudkällor som Spotify och Google Music men det låter trots detta riktigt bra.

  Det enda minuset är den något oraffinerade basen som gör att högtalaren passar bäst till rytmiskt medryckande musik som elektronisk dansmusik och liknande.

  Bör spelas in 10-15 tim innan man dömer högtalaren.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte ett par av dessa i dagarna, åt min dotter till hennes "tonårsrum" och kan dela lite tankar;

  Plus
  +Design, är bra finish och ser onekligen snygga och välbyggda ut
  +Har Bluetooth som var det huvudsakliga skälet att jag köpte dessa då hon har en BT-kapabel vinylspelare, riktigt smidigt att placera och koppla ihop.
  +Ingår kabel till andra högtalaren och en Line-in kabel (3,5mm) ( nej, det ingår faktiskt inte alltid i andra paket konstigt nog)
  +extremt högklassig fjärrkontroll, helt i metall, min 20.000kr TV har en sämre designad...
  +Går även att ladda telefonen via USB.
  +Bra tryck och helt OK ljud för 1990kr, som instegshifi för lyssning på redan komprimerade ljudkällor som Spotify via Bluetooth funkar det mycket bra och låter mycket bättre än mindre Bluetooth högtalare. Basen är lite diffus ( inte direkt burkig men något grötig och trög) och diskanten kan vara lite vass, men det går att justera båda så man kan hitta en acceptabel nivå. Som ljudsystem till Mobil, dator, TV eller enklare vinyl låter det riktigt bra.

  Minus
  -Priset, om man köpt dessa för 3990kr så finns det bättre lösningar. En vanlig hifistärkare med bättre begagnade "riktiga" hifi högtalare låter såklart mycket bättre. Men då får man också avstå en hel del av fördelarna med ett litet, lättplacerat och lättanvänt funktionellt system

  Slutsats
  För Reapriset så var de ett klockrent köp, funderar faktiskt på att köpa ett par till åt min andra dotter ;)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte dem på Elgiganten för 1990 kr. Jag tycker att de har bra och detaljerat ljud. Det finns också en bra fjärrkontroll där man kan lätt justera bas- och diskantåtergivning. Man kan lätt koppla dem till dator och mobiltelefon på Bluetooth. Jag tror inte att man hittar något bättre för det priset.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte dessa nu på mellandagsrean för cirka 2000kr och jag kommer skicka tillbaka dem.

  Sällan jag tycker prisjaktsbetyg inte stämmer ang. en produkt men i detta fallet måste jag säga ack så besviken jag blev.

  Har ägt många småhögtalare och en del stora utav diverse märken och bland dessa Audio Pro och äger just nu en Audio Pro sub som jag är fruktansvärd nöjd med.

  Audio Pro T14 är en väldigt snygg liten högtalare och är imponerande funktionsmässigt i förhållande till priset!

  Det som jag tycker dra ner högtalaren är ljudkvalitén. Först och främst 100w är mycket (50w+50w) och dessa låter hälften utav det. Ljudet grötar sig lätt i ex. pop-musik och mellanregistret är alldeles för dominant. Dessa är anpassade för att vara bakhögtalare i ett surroundsystem och inte "små frontar". Detta gäller även om du kopplar in en Sub på pre out. Då får du ett "glapp" i omfånget just över subbens frekvens (då om du ställer den max, säg 120Hz) vilket gör att de inte smälter samman på ett sätt som ett 2.1 system bör göra.
  Den översta diskanten är som bortblåst och därför låter musik "matt". Låter som att dom går till 17k eller så sen spelar man på andra högtalare hör man skillnad direkt.

  Jag hade aldrig köpt dessa för 4000kr som är ordinarie pris, men för 2000kr och du vill spela cellomusik på altanen och inte har någon förstärkare är dessa ett perfekt köp.

  Till alla andra rekommenderar jag att köpa ett par vettigare högtalare på säg HiFi klubben av valfritt märke och sen en sån 50+50w försärkar-krets på ebay med inbyggd bluetooth för under 200kr så kommer du ha mer välljud.

  Finish 7/10
  Funktioner 7/10
  Ljud 5/10
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Som vanligt med Audio Pro är finishen på topp! Synd att de inte kan höja priset lite och jobba aningen mer på ljudet. Märker viss avsaknad av mellanregister och den är lite "tjock" i basen (men då har jag också vant mig med mina B&W 683 S2...).

  I mitt kontor på runt 20kvm passar den utmärkt och det går att kräma på ordentligt utan någon större distortion. Passar utmärkt för house och rock, mindre bra för att få fram djup i röster och andra 'finare' detaljer - men för 1990 kr så är de helt klart värda pengarna!

  Har tidigare inte märkt någon skillnad på oinspelade vs inspelade högtalare men efter att de fått gå bara någon timme medan vi tog en promenad så upplevde jag att de spelar varmare och mindre 'skränigt' än när jag först packade upp dem.

  Utseendet är ju subjektivt men de andas byggkvalitet och är riktigt läckra i vitt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  +Riktigt bra ljud.
  +Enkel fjärrkontroll.
  +Många anslutningsmöjligheter.
  +Möjlighet att koppla in SUB om det mot förmodan skulle behövas.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte dessa på mellandagarna för 1592:- vilket är ett otroligt bra pris.

  Enormt stort o bra ljud ur dessa små högtalare!
  Jag har tidigare haft T12, och tycker T14 är en bra uppföljare med både förbättrat ljud, mer optiska in och en mycket mer genomtänkt fjärr med möjlighet att justera bas/diskant etc.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket bra högtalare, 1995:- på Jul rean !