Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link RE450

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Accesspunkter, bryggor & repeatrar (63)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.85)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Testade att sätta den på övervåningen men då var den för långt ifrån routern så då fick jag flytta ner den på entréplan och till slut fick den kontakt med routern.
  Testade även hastigheten och den var sämre än routern själv så därför skickade jag tillbaka den .

  Netonnet har inte fria returer och man måste betala för företagspaket vilket resulterade i att det sammanlagt kostade 290 kr att få varan och skicka tillbaka den.
  Det är nästan hälften av vad den kostade och det känns ganska surt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  En jäkla skillnad, köptes för att förlänga wifi till ett annat hus med tjocka tilläggsisolerade timmerväggar cirka 15m från routern. Gick från att pendla mellan 2-8mbit till 24mbit när man har denna i fönstret på timmerhuset, så nu går det lika fort (eller sakta) som i huset routern står i. Riktigt smidigt att ställa in med appen också, lätt värt 599kr för att slippa dra tele eller nätverkskabel i smällkalla vintern
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Lätt installation, bra förlängning, något dyr och ful.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Precis installerat den så vet ej ännu hur stabil den är över tid, men räckvidd och signalstyrkan är det inget fel på. Har en tomt på ca 1600m² och den tycks täcka i stort sett hela ytan när jag gick runt och testade att streama 1080-videor på mobilen utan någon laddningstid. Så den är för mig helt klart prisvärd (köpt för 650 SEK)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket nöjd. Använder 2st som accesspunkter dvs med Ethernet-uttaget kopplat mot min router. Ca 75MBit/s ned och 95 MBit/s mot Bredbandskollen med mitt 100/100 abonnemang. Mer stabilt än Asus Lyra.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har haft den i en månad nu. Enkel installation och verkar vara stabil. Viktigt för mig med ett uttag för Ethernet. Jag har dragit bort en stjärna pga att den lyckas täcka båda eluttagen fast den bara behöver ett.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har denna och upplever inga problem om man placerar den så man får en blå ring. Ger en hyfsad förlängning av WIFI men om man verkligen vill ha större och snabbare wifi bör man se över att skaffa ett Ubiqiuti uniFI.
  Edit*
  Vet inte varför den får för sig att tappa kontakten ibland. Blir röd i några sekunder för att sedan bli tipp topp igen ett tag. Har inte orkat försöka felsöka varför ännu. Men noterade det när jag fick problem med hastigheten ute i garaget. Får bara 50 Mb/s där nu trots AC komponenter hela vägen.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Använder denna som brygga mellan wifi och ethernet. Förvisso bara 10 meter men den fungerar för ändamålet perfekt. Filkopiering 55MB/sek. BBK 430Mbit/sek. Enkelt och någorlunda snabbt GUI.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  På andra våningen snett över routern får jag 300 Mbit/s utan denna med en TP Link-AC3200 router. Men denna får jag 200 Mbit/s. Jag hade förväntat mig kring 5-600 Mbit/s. I alla fall inte MINDRE!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft denna repeater i drygt ett halvår nu och den har fungerat perfekt. Förut hade jag runt 10mbit i barnrummen som ligger längst ifrån min router. Men nu har jag runt 80-90 mbit där, och jag har aldrig blivit bortkopplad.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Lätt att driftsätta. Men jag hade kanske väntat mig lite mer kraft.

  Kanske kan man inte begära mer då vi bor i ett betonghus med armeringsjärn i innerväggarna och det dämpar antagligen signalen. TPn sitter i alla fall längst från routern och signalen blir då bättre i det rummet.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag är inte nöjd med detta produkt. den håller inte till hastighet vad det står att det ska hålla. Min internet går riktig segt ibland. Jag varnar er. Köp inte denna produkt, enligt mig.