Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

nVidia Shield Pro Android TV 500GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla nVidia Mediaspelare (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag importerade Pro varianten när den släpptes is USA under försommaren. Jag var först inne på att köpa en Intel NUC men den klarar inte av det SATV:n klarar.

  I pincip så klarar den allt man ger den i uppgift att göra och hårdvaran för mediaspelning saknar konkurrens än så länge. Jag gissar att enheten fortfarande är gångbar om 5 år spec-mässigt. En evighet i den här sektorn!

  Jag har en UHD-TV och en receiver med HDCP 2.2 och ser att skärmen kan ta emot premium innehåll dvs. 4K med 10-bit färgkodning. Enligt test jag sett på nätet så är det med YCbCr i Rec. 2020 (HDR) om man har en HDR kompatibel TV.

  Jag är inte säker på att jag behöver 500 GB disk någonsin, det beror nog lite på framtida tjänster. Det är dock skönt att slippa bekymra sig om plats på lagringminnet. Eftersom Android lägger beslag på lite intern lagring för varje app trots att man flyttar ut apparna på ett SD-kort.

  Manövreringen och inmatning av text är som med alla TV-OS lite ovant och omständigt men den går att styra med air-mouse eller mobilen om man vill. Röststyrningen på Svenska är den bästa jag påträffat, såpass bra att den kan användas på riktigt, vilket är imponerande.

  Kort sagt ett fynd för mina behov och jag är extremt nöjd.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Följande problem som jag har stött på, allt annat är superb i enlighet med andra recensioner:
  *Strömma PC skärmen till Shield via Remote Desktop, svenskt tangentbord stöds inte korrekt och du får utstå engelsk layout istället.

  *Android TV är tyvärr en begränsad variant av vanligt Android OS, därmed går det inte t.ex. att välja stödet för svenskt tangentbord eller att installera "alla" appar.

  *Allt ljud strömmas inte via Remote Desktop (PC skärmen till Shield), du får utstå stereoljud istället för direkt bitstream (DTS, Dolby Digital = rent surroundljud).

  *Eftersom principen är att du "bara" strömmar din datorskärm så fungerar inte dina kontroller med alla PC spel då speciella nVidia drivrutiner krävs för att spelen ska få känna igen dina kontroller kopplade till Shield.

  Som ni märker är ovanstående problem egentligen relevanta när man just strömmar sin PC till Shield. Allt annat är annars grymt bra för en top modern media spelare som denna, inget ångrat köp alls men önskar nVidia åtgärdar dessa problem.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag älskar min produkt som är importerad från amazon.com redan i tidigt stadium och fått uppleva alla de programvaruuppdaterningar, visserligen har denna produkt haft en del problem genom månaderna som den har funnits men Nvidia har visast sig vara snabba och regelrätt på fixa problemen med släppa nya uppdateringar.

  Men när de kommer till ströms spel från PC till Shield finns inte en jävla konsol på marknaden som XBOX 360 eller PS4 som kan spöa skiten förutom kanske känslan på spelkontrollen om man är van vid PS4 kontroller.

  Denna är min ultimata media / streaming center, strömar för de mesta allting idag film, musik, spel både från Geforce Now deras egna lösningar av störningar men samtidigt strömma från min kraftfulla dator till denna konsol, de enda jag skulle ge lite negativt omdöme som drar ner betyget lite är att de har inte vänner system som riktiga konsoler har som PS4 / XBOX där man kan snacka med vänner samtidigt man spelar och få den ultimata känslan av spelkonsol, men de kan mycket väl byggas ut i framtiden och jag kan alltid hoppas för de.

  Men vill man ha en konsol som kan strömma
  PC Spel
  Film
  Musik
  Live Kanaler (Från TV)
  Nvidia egna PC strömningar
  Netflix

  Ja bara nämn en av de få saker, denna ultimata mördar maskin gör allt och mer än vad jag kräver, med ett vensystem så man får konsolkänslan tillbaka då tror jag nog att både Sony och Microsoft får se upp för detta kan vara deras konsol dödare.

  + Den är extremt tyst
  + Strömmar allt du kräver i princip
  + Saknar du något kan du alltid koda till den själv
  + Öppet system och OS
  + Prisvärd
  + Möjligt spela SNES, NES, Sega finns gott om emulatorers för spela gamla classic konsol spel från tidigt 70-80-90 tal också.

  - Vän system saknas
  - Fjärrkontroll medföljer inte får köpas till om man vill ha en
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt smidig mojäng att ha kopplad till Tv´n.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft den i 1 år och det har varit över förväntningarna. Den är verkligen snabb. Enda nackdelen är kontrollen som är klumpig och tung. Nu har knappen börjat krångla på kontrollen.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa mediaspelaren jag testat.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt bra måste jag säga, blev mycket positivt överraskad. Jag har dom båda som mediaspelare, en i vardagsrummet och en i sovrummet.

  Enda nackdelen är att det är Android Tv som är operativsystemet, vilket gör att inte alla appar funkar.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Banne mig det bästa som jag lagt skattade pengar på på länge!

  Suverän mediaserver, strömmar utan problem H264/H265 film i DTS eller Dolby Digital från min föråldrade Synology Nas 210j till den inbyggda Plex servern i Shield.

  + Lättanvänd & intuituv
  +Snabb
  +Tyst
  +Läcker design
  +Mängder av funktioner

  Pappas nya lilla älskling kort sagt!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Underbar med Kodi
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra potetional men dålig kvalité.
  Hårddisken packade ihop efter två dagar. Detta är tydligen ett känt och vanligt förekommande problem med just Pro modellen. Nvidia byter ut enheter i parti och minut. Finns mycket att läsa om detta på nätet.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Denna är svin grym, sopar banan med alla andra media spelar, den är så snabb att det är larvigt