Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Flip 3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (45)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.65)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt bra ljud med mitten frekvenserna lite boostade så att du alltid får ett klart ljud fastän basen pumpar.detta är ett problem i många högtalare att vissa detaljer i bakgrunden försvinner i dem låga frekvenserna men detta problem finns ej på denna.bra bas för sin lilla storlek den är väldigt klar också.jag satte den på en bänk och satte på en jazz låt sedan gick jag till ett annat rum en bit bort och jag kunde tydligt känna bas vibrationerna.jag måste säga att batteritiden är långt över förväntan.jag har spelat musik i säkert 6 timmar nu och den sjönk just ner till 4 av fem prickar på batteri indikatorn.helt fantastiskt! Detta är en riktigt bra kompis på picknicken eller till stranden eller att bara ha med i bilen.den är extremt prisvärd! Köp! Jag har haft och testat den sedan den 26 december.det är också ett plus för känslan när man öppnar lådan.det är en mycket bättre känsla än hos andra företag.

  Uppdatering:blev grymt överraskad när jag spelade no type av rae sremmund över att man kunde göra basen klart och tydligt fast den var så låg som 50 Hz.denna högtalare ska bara klara ner till 85 Hz men det motbevisades idag.Fortsatt väldigt nöjd.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Extraknäckte som högtalare på ett "disco" på vår förskola nyligen. Säger väl en del om kapaciteten ;-) mycket bra ljud och ljudtryck för storleken! Enkelt att para ihop två st också. Rekommenderas.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Gör det den ska och är mycket nöjd med ljudet relativt sin lilla storlek. Trevligt att den är stänksäker, man behöver inte oroa sig lika mycket. Har inte testat batteritid eller JBL connect (ihopkoppling av flera högtalare) ännu.

  + Balanserat ljud
  + Volymen (i förhållande till storlek)
  + BT och aux-in

  - Lågt brus vid väldigt låga volymer
  - Laddningsadapter medföljer ej (bara sladd)
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  2 år sedan
  För priset helt suverän.
  Visst finns det produkter som låter mer och bättre och ser snyggare ut. Men till det här priset? Svårt.
  Det enda jag saknar är inredningsdetaljsnygghet. I övrigt tror jag den är best buy.
  Bra ljud och bra batteritid.
  Nästan klockren.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ljuder så fint så en undrar om priset är lite felsatt. Har hängt med mig som en fotboja i två år och ser fortfarande ut som när den såg mitt leende ansikte när jag plockade upp den ut kartongen för första gången. Byggkvaliteten påminner om en gjutjärnsspis, redigt robust och går inte av för hackor. Kopplar sig till mobilen lika smidigt som jag tar mig ner med en stearinljussmord stjärtlapp.

  Riktigt nöjd med den och är det något jag ångrar med köpet är det att jag inte köpte två och då kunde använt stereofunktionen.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  + Bra bas för storleken
  + Skön design
  + Relativt klart ljud
  + Priset

  - Smått brus när den spelas på lägre volym
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Billig och spelar högt. Väldigt burkigt ljud. Köpte min för 690:- och lämnade igen den direkt jag hört den. Jabra soulmate låter mycket bättre till samma pris, dock låter den nog lägre. Bägge har också ett idiotiskt ljud när man slår på dem och ansluter.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra ljud och väldigt stabil kontakt över bluetooth. Blev väldigt förvånad över hur pass bra ljud det var i denna lille rackaren!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har haft den i ca 1 månad och är mycket nöjd! Fantastiskt bra ljud för det lilla formatet. Har den i garaget ca 60 kvd och ger mig tillräckligt med bas och tydligt ljud. Batteriet håller verkligen mer än 10h som utlovat och den känns robust och tål en del stryk.
  Mycket nöjd!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Haft min några månader nu. Gör sitt jobb bra men förvänta er inte något storslaget. Slår ljud från mobiler lätt, från tv lätt, från dator lätt men från riktiga högtalare inte i närheten om du har någorlunda bra högtalare. Spelar dock sjukt högt för sin storlek med helt okej bas men de är inte så att du kommer känna att kroppen skakar. Till fester hos kompisar som inte har bra högtalare är denna utmärkt, till sommarstugan utmärkt, till fjällstuga super, hotellrum kalas.

  Var verkligen i valet och kvalet om denna eller eller Charge 3. Testade bägge samtidigt. Naturligare ljud i charge 3 ja men tveksamt om de är värt dom extra pengarna, skillnaden är inte stor. Sen inte heller tycker jag att charge 3 spelar mycket högre som alla vill få de till. Tror man måste gå upp till Xtreme för att få riktigt hörbar skillnad men då är ju den också betydligt större.

  Utmärkt räckvidd om din sändare har nyare bluetooth version, har själv 5.0. Min gamla dator hade någon generation äldre bluetooth vilket gav instabil länk, men som sagt de är sändarens fel inte högtalarens.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gillar min JBL Flip 2, det enda som var lite negativt med den var batteritiden, och det är nu fixat med JBL Flip 3.
  Så det blir full pott för denna.
  Mycket ljud för pengarna i ett litet format.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Supersmidig och välljudande högtalare, för black friday priset var den en ett kap. Dock så är basen lite låg så ljudet är inte så fylligt, men klart är det!
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Höll i lite mer än ett år. Sedan gick USB kontakten sönder.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Klart o fint ljud o men basen slår igen hela tiden lårt rent av illa på hög volym. Har Samsung Level o Samsung M3 ingen bas alls i Leveln men klarar spela starkare utan att det låter jobbigt bättre bas i m3 an men faller också igenom på burkig bas. Nästa gång blir det något ordentligt.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Oerhört bra ljud för sin storlek. Snygg och robust. Lätt att koppla upp och använda.

  Jag blev dock orolig för att råka komma åt högtalargummit i kortändarna, och ville gärna ha lite bättre IP-klassning, så jag satsade på Boom 2 istället.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En av de bästa högtalarna i denna portabla storleksklass. Den slår dock inte ljudbild och bas hos Denon Envaya Mini på låga volymer, men ganska lika på högre volymer.
  Basen lite platt i denna men ändå någorlunda snärtig för sin storlek. Naturlig ljudbild, saknar kanske det där lite varma soundet som vissa gillar. Bra allround-högtalare. Bra batteritid. Inget dåligt köp. Köpte rabatterad på NetOnNet för 599kr.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Helt ok ljud för sin storlek, men det blev en retur för min del. Ljudet är inte speciellt fylligt och tycker basen är aningen klen.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte två till barnen på elgiganten (fick bra rabatt). Utmärkta att ta med och flytta runt. Kommer med en liten snodd så du kan hänga den i badrummet, ställa den på högkant eller liggande. Två stycken synkas enkelt ihop med en knapptryckning, klockrent i fjällstugan. Låter bra med tanke på den lilla storleken. Kan exempelvis inte jämföras sig med Sonos play 1 som också finns hemma. Men söker du något att ta med på resa, för barnen att bära runt - köp!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fick den till salu på Harvey Norman, $ 98-NZD, 23/06/17. Tidigare prissatt mellan $ 129-179.

  Min första JBL (Harman, ägd av Samsung) talare, och jag är imponerad.

  Det låter tydligare och skarpare jämfört med Klipsch Groove (lite diskantbrist), men snedvrider över 3/4 volym - Klipsch gör inte (även vid full volym). JBL är kända för sitt "levande" ljud - som vissa kan tycka lite ljusa.

  Detta har nu ersatts av Flip 4 - därmed det billiga priset.