Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Alcon Air Optix Aqua (6-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Alcon Linser (43)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.63)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft den här linsen i många år nu (den hette något annat innan) och aldrig haft några som helst problem. Kan ha den i dag och natt i en månad utan att det märks (det är inte rekommenderat, så följ inte mitt tillvägagångssätt).

  PS. Glöm inte att alltid gå via prisjakt när du köper linser då de alltid blir billigare än om du går direkt till en site (utan att gå via prisjakt). Dessa kostar i skrivande stund 384 om jag går direkt till yourlenses.se, men 193 om jag går via prisjakt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kanon linser som jag använt i 6 år utan problem. Kör ibland med de i flera veckor utan att ta ut de. Glömmer bort att jag har de i, så bra är de!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Torkar ut med en gång och kliar konstant! Den sämsta lins jag har provat!
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag använde tidigare Acuvue 2, och behövde byta till en modernare lins då de började ge mig vätskande ögon. Air Optix Aqua fungerar bra, men jag får fortfarande lite "tårar" av dem.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jättenöjd med dessa linser! Helt okej pris och sköna att använda. Har några gånger haft på mig dem dygnet runt i en vecka utan att det irriterar eller liknande.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket bra linser.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bytte till dessa linser efter att ha kört med SofLens sen jag skaffade linser. De gamla hade hög vätskehalt och tar därför upp vätska från ögat, vilket gör det uttorkat. Till en början kändes dessa linser jättejobbiga, kunde inte ha dem på mig alls, kändes som att det låg partiklar mellan linsen och ögat, men efter några dagar blev det bättre och nu har jag vant mig, känns minst lika bra som mina gamla. Eftersom jag bara provat Aqua versionen kan jag inte uttala mig om de vanliga Air Optix är lika bra. Jag har försökt att sova med dem men ögonen kändes väldigt trötta när jag vaknade, dock inte lika uttorkade som när jag somnade med mina gamla linser.