Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

EVGA SuperNOVA G2 650W

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla EVGA Nätaggregat (57)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.15)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt nöjd med detta agg, skiljde 50kr mellan detta och EVGA:s 750w Gold, som förvisso fått aningens bättre resultat i recensioner. Jag valde detta då det är betydligt mindre i fysisk storlek mot storebrodern och jag vill inte begränsa mig för mycket till att behöva ha onödigt stora pc chassin.

  Kör detta med en I7 3770 samt ett GTX 1060, slog på ECO-mode innan jag startade agget för första gången, fläkten har aldrig någonsin snurrat ett enda varv trots att jag stressat CPU och GPU till 100% samtidigt. Inga konstiga colewhine eller andra oljud - KNÄPPTYST 24/7.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Valde det här nätaggregatet när det var dags att uppdatera, läste en hel del recensioner och det här aggregatet hade toppnoteringar på allt. Installerades utan några som helst problem, kablarna kändes som om dom var av yppersta kvalitet och dom var alla lagom långa. Nätaggregatet är helt modulärt (även om jag inte tycker det är hypernödvändigt att ha löstagbar 24P kontakt så ser det ju trevligt ut)

  Allting från förpackning till kablar till själva aggregatet fullkomligen skriker av kvalitet, visst det är inte gratis men billiga nätaggregat kan ställa till med massvis med problem så det känns inte som något man ska snåla med.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Köpte detta nätagg till min nya monter-dator som jag byggt , verkar inte vara några som helst problem med strömmen så har inget att klaga på, tack netonnet för en snabb leverans än en gång.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Haft i snart 3 år utan problem. Knäpptyst.
  Fina kablar och hela paketet känns väldigt premium.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Perfekt!
  Knäpptyst i eco-läge.
  Inget elektriskt gnissel eller surrande, ingenting.
  Och den är nästan helt tyst även i läget med fläkten påslagen.
  Hade fläkten på i somras under värsta värmeböljan, för säkerhets skull, men hörde absolut ingenting ett par meter bort med öppet chassi.

  Blir i passivt läge ungefär lika fes-ljummen som en vanlig bullrig nätdel med fläkt.

  Helt ok tillbehör, kablar mm.
  Mycket lättmekat med 100% modulärt.
  Ser snygg och välbyggd ut.

  Ungefär halva priset mot den helt fläktlösa jag först hade tänkt köpa igen.
  Definitivt rätt val.

  Nåt av det mest prisvärda jag nånsin har köpt.
  Kommer inte att tveka en sekund om jag behöver ett till.
  Bara att slå till!
  =)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Rekommenderas starkt! Man får ett nätaggregat av kvalité!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft nätaggregatet i två år. Kvalitet rakt igenom. Dessutom mycket generösa garantivillkor på 10 år om man registrerar produkten.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snyggt och gediget som kommer i en stor tung låda där det mesta är nätaggregatet. Kan bara instämma med andra trots det relativt höga priset. Tyst och stabilt och fått mer jämn framerate. Eftersom det kom så många kablar var det skönt att det var helmodulärt. Enda klagomålet jag har är att kontakterna känns likt billiga och var lite kantiga vilket gjorde att man fick jobba lite för att kontaktera.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tyst och bra nätaggregat.
  Men jag förstår inte varför kabeln till moderkortet är så kort. Fick göra en rejäl fuldragning av kabeln eftersom den var kortare än mitt gamla Be Quiet (som tyvärr exploderade)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett helmodulärt nätaggregat som ger ett väldigt stabilt intryck. Lådan den kom i vägde flera kilo, 3.3kg enligt posten. Även om detta var med kablar så var även PSU:n en bastant pjäs, vilket förstärker intrycket av kvalitét. Nätaggregatet har en annorlunda yta, som påminner om kolfiber. Jag kan själv inte höra något så kallat coil whine, men detta kan skilja sig från ett exemplar till ett annat.

  Min recension blir kort, ett nätaggregats kvalitét kan inte urskönjas genom vikt eller utseende; det är bättre att använda sig av professionella recensioner för detta. En sak jag vill påpeka är dock kablarna. De är nämligen bara delvis sleevade, tittar man på processorns 24-pinkontakt ser man att ändarna är blottade. Detta gör att det ser lite fult ut trots att man gjort en ordentlig kabeldragning.

  Samtidigt är 900-1000 kr för en PSU på 650w med 80+ Gold-rating av denna kvalitét svårt att kritisera för en sådan småsak.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tyst (har andra fläktar som flåsar högre) relativt prisvärt och mest av allt stabilt. Äntligen kan jag överklocka som man ska kunna och datorn är stabil i både cpu och cpu intensiv last.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bland de bättre nätaggen på marknaden.
  Evga´s G2 serie är kvalitet!