Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Driving Force Shifter for G29 and G920 (PC/PS3/PS4/Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Rattar & pedaler (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra
  Billig, gedigen 6+R växel med tanke på prissumman. Fungerar ypperligt bra med flertalet spel jag testat hittills.

  Grå-zon
  Backen/Reverse sitter på samma plats som sjätte växeln gör och är inte nån extra sjunde plats som växelläges brickan på spaken visar. Backen ligger på sjätte platsen när spaken är ned tryckt. Skulle vart trevligare med ett "riktigt" sjunde läge.
  Lite plastig känsla och växellägena är inte så distinkta mellan varndra, inget direkt mellanlägg mellan varje växel. Vilket kan medföra enkla fel växlingar i början, innan man blivit van växellådan.

  Dåligt
  Icke standalone, måste kopplas till en G29 lr G920 ratt. Logitech kunde ju lika gärna ha skickats med denna växellåda som med G25 å G27 hade innan, tycker man ge och med att det är en nerskalad version av G25 och G27 växellådan..

  Med detta sagt så har jag ej varken G29 eller G920 ratten som denna växelspak behöver. Utan jag fixa till den så den blev standalone, och kör den med min nu gamla Driving Force GT ratt istället, med denna Driving Force Shifter'n som komplement.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Vill inte alls rekommendera den här.
  Problemet är att det enda alternativet är Thrustmaster TH8A som kostar 3-4 gånger så mycket. Så blir tvungen att acceptera att det här är det enda budget-alternativet.

  Kvaliteteten är inte alls bra.
  Videor där den här plockas isär (kolla Sim Racing Garage - en riktigt seriös simracing-entusiast/recensent) visar att bärande delar är i plast, inte metall som de borde. Kommentarsfälten i videorna visar att mångas spakar slutat fungera.
  Min spak har efter några veckors användning svårt att få i R (backen) och ibland svårt att skilja på 3an/5an och 4an/6an.

  Den går i alla fall att spela med.
  Om det inte vore för hållbarheten så hade den varit värd 500.
  Fjädringen i spaken och klickandet när den rör sig är riktigt trevligt, om än plastigare och lättare än i verkligheten. "H-spåren" som spaken rör sig i är tyvärr breda och luftiga i mitten. Känns delvis som en joystick som rör sig fritt och vinklas i sex olika lägen för att växla. Finns dock aftermarket-mods som åtgärdar det för några hundralappar till. Borde definitivt kommit med en spak-förlängning i paketet, fattar inte hur Logitech inte tänkte på det när spaken är så kort och de inte har något längre alternativ. Den händige kan fixa en egen förlängning.

  Men innan du väljer mellan Logitech och Thrustmaster - fråga dig själv hur länge du kommer att använda spaken. Om du bara spelar två månader och sedan fastnar för något annat spel och spaken bara hamnar i garderoben är det inte värt att ta den dyrare. Nästan alla racing-spel spelas med automatlåda + växelpaddlar.

  Jag använder växelspaken i Euro Truck Simulator 2 och Assetto Corsa.
  Det är grymt härligt att banga gears i en manuell Nissan R34 runt Nordschleife i Assetto Corsa. Rentav värt 500 bara för den upplevelsen.
  Använde också spaken för att träna inför att jag skulle ta körkort. Klart värt 500 i din körkortsbudget, kanske rentav värt 2000 till för ratt + pedaler, bara för att ha obegränsat med tid att träna in växling i ditt muskelminne, speciellt om du inte kan övningsköra privat. Gör alla misstag och krockar i Euro Truck Simulator istället för i verkligheten (finns mods för att köra bilar, och en billig expansion med Skandinavien där du kan köra på Sverige-liknande vägar). Dock är kopplingen alldeles för förlåtande i spelet, krävs myyycket mer precision med dragläget i verkligheten.

  Väntar just nu på prissänkning på Thrustmaster TH8A till under 1500 så jag kan köpa en. Thrustmastern kommer rentav ha ett andrahandsvärde, kännas dubbelt så bra, och hålla 10 gånger längre.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Totally reasonable for 50 dollars.
 • Bra
  2 år sedan
  Fungerar utan problem, lite plastig och knarrig. Ingen force feedback på denna inte och det märks, gör vad den ska men känns inte som en riktig växellåda direkt.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra men kunde varit så mycket bättre. Känslan när man lägger i växlarna finns inte.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Enklare att växla med denna helt klart än med knapparna på ratten, det tar ca 1-2 timmar innan växlingen sitter. Ibland får man dock i fel växel vilket inte är så bra. Thrustmaster ser ut att ha en mycket bättre växellåda, men då kostar den 1000kr mer.