Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sea of Thieves (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Lång tråkigt!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  TL;DR, Spelet har för lite content men har potential att bli riktigt bra. Att segla med sina poolare, göra uppdrag ihop och sänka andras skepp är riktigt roligt. Värt drygt 500kr? Nej. (Spelet ingår i Game pass)

  EDIT: Spelet ingår i Game Pass vilket innebär att man dels kan testa det i 14 dagar helt gratis men också att man inte behöver köpa det utan istället "hyr" det för 89kr/mån. Fungerar både på Windows och Xbox.

  Sea of Thieves i sin nuvarande form känns som en early access och att då ta drygt 500kr känns löjligt högt för vad du får. Spelet har på tok för lite content och det content som finns där är väldigt repetativt och blir snabbt tråkigt. Tre factions att samla reputation med är den enda egentligen progression i spelet och det enda man får ut av det är comsetics. Uppdragen de tre factions ger är aldeles för lika vilket gör att där inte är någon stor skillnad som ger variation. Ta ett uppdrag, segla till ö A, hämta det du ska, segla tillbaka, repeat.

  Spelet har stor potential dock. Spelets kärna som i grafik och mechanics är riktigt bra och med mer content, bra content, har Sea of Thieves möjligheten att bli riktigt bra och underhållande. Man kan ju hoppas att utvecklarna har content på gång så att det inte dröjer för länge då spelet kan ha tappat sin spelarbas tills dess.

  Jag är också riktigt trött på att spel från stora utvecklare släpps halvfärdiga. En sak är en early access, men det här är ett, enligt utvecklarna, färdigt spel även om de planerar att spelet ska växa med tiden.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hur kul som helst med polarna! Testa!