Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fractal Design Node 202 450W (Svart)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fractal Design Chassin (93)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  --- Viktigt tillägg. AMD Wraith Spire får plats i detta chassi om man avlägsnar den översta ringen på kylaren och fläktfiltret på chassit. Mycket bra temperaturer med Ryzen 1600 ---

  Älskar detta chassit! Fast monteringen var faktiskt ganska svår.

  Cryorig C7 håller kylaren sval och ett GTX 970 EVGA SSC håller sig också tyst trots det dåliga utrymmet med luft. Kör dock med extra fläktar.

  Enda negativa är att när fläktarna på grafikkortet börjar jobba tillsammans med chassifläktarn så "sugs" filtret in mot fläktarna och ett skapande ljud uppstår.

  Sen vad gäller nätaggregatet duger det åt ett GTX 970. Men mitt har ett svagt knarr/sprak som inte låter bekant. Kommer nog tyvärr få skicka in det.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Älskar detta chassi. Stående har den så slimmad profil att den knappt märks på skrivbordet.

  Visst, lite knepigt att få allt att sitta rätt inuti men väljer man bara ut komponenter och kablar som matchar ett lite tajtare bygge (och monterar komponenterna i rätt ordning) så funkar det hur fint som helst.

  Kör med ett Founders Edition GTX 1080 och Noctua-fläkt på CPU. Det susar om grafikkortet men inget som stör mig - kanske testar att byta till icke-Founders vid en framtida uppgradering.

  Lätt att dammsuga filtren utan att öppna, lite för meckigt att öppna och blåsa rent helt och hållet för att jag ska göra det regelbundet, men klart lättare än om det hade varit t ex miditower.

  Har ditt moderkort en medföljande magnetisk wifi-antenn så funkar det att fästa på chassit tack vare att det är magnetiskt.

  Saknar en reset-knapp ibland, men det är inte hela världen.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  +Slimmat och snyggt chassi.
  -Något knepig montering.
  -Damfiltret bygger ganska mycket onödig höjd. Man kan utan problem montera in en fläkt som är minst 5mm större än vad chassit är specat för om man tar bort filtret. En Scythe Big Shuriken 2 Rev.B. får t.ex. plats med god marginal.