Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Hitman - The Complete First Season (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har älskat hitman sedan första spelet kom ut. Sedan första gången jag ströp en limousin-chaffis som urinerade i en gränd. Sedan första gången jag skar halsen av en yakuzamedlem och oskyldigt gick därifrån. Sedan första gången en tvåmeters skallig vit snubbe med streckkod i bakhuvet utklädd till japansk sushikock obemärkt promenerade förbi två vaktposter...

  Och... detta spel är med rejäl marginal det bästa hitman hittils. Banorna är stora, det finns många möjligheter att smyga sig på sina offer. De taffliga misstagen man gör resulterar i fantastiskt roliga situationer, och när man lärt sig banan bra nog kan man planera en "silent assassin suit only" och känna sig jävligt klurig när man lyckas.

  Det finns inte så många banor och blåser du bara igenom dem är du säkert klar på en fyra fem timmar, men möjligheten att göra alternativa kontrakt på samma bana gör att återspelningsvärdet är väldigt högt. Min rekommendation är att göra huvuduppdraget först, sedan köra några escalations tills du kan banan och sedan satsa på att göra de riktigt snygga morden.

  Och tänk på att aldrig ta emot en drink från en skallig bartender.