Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Final Fantasy VII - Remake (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  26 dagar sedan
  Ett riktigt bra spel med härlig nostalgisk feeling, man har lyckats otroligt med karaktärer, röstskådespelare och ett bra stridssystem. Jag tycker dock att de har missat en del med summons och limitbreaks. Alldeles för sällan man får se de animationerna tyvärr.
  Lovar gott inför kommande delar.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Genomtänkt och långt spel.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Seg start men sen bär det av rejält.

  Älskade FF7 när jag spelade det till gamla PS på 90-talet. Det tog sin tid för mig att komma igång med det nya FF7 remake, men när jag väl kom igång förstod jag varför jag älskade det här spelet. Riktigt grymt är det och jag som 40 år idag som tappat spelintresset i stort sett totalt, så är det här som en nyfödelse.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Inte det ultimata Final Fantasy 7 i min mening, men helt klart ett av två. Haken med den här utgåvan är att den är episodisk och hittills bara täcker vad som var prologen i orginalet. I skrivande stund är det okänt hur många delar det ska bli och när nästa del kommer. Men spelet är ordentligt utvidgat från orginalet och står därför stadigt på egna ben fastän det bara handlar om en prolog.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Välgjort och bra, Jag diggar stridsystemet framför allt, kan inte vänta tills nästa del!
 • Mycket bra
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Riktigt bra spel. Ett par sega chapters annars episkt
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt välgjord remake som funkar lika väl för de som inte spelat orginalet som de som har.
 • Perfekt
  1 år sedan
  En helt perfekt nytappning av det bästa spelet genom alla tider. 10/10
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Välgjort spel med utmärkt battle-system och mycket små detaljer och homage till de som spelat originalet. En del utvidgning av storyn som är välgjord. Tyvärr är en stor del av spelet långa korridorer mellan de olika områdena och de flesta side quests är banala fetch quests/kill quests utan någon meningsfull belöning efteråt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk spel!

  Aldrig klarat originalet eftersom jag föddes samma år som det släpptes. Men växte upp med att titta på bröderna när de spelade original VII. Får ändå massiv nostalgikänsla från miljöerna, karaktärerna och musiken som alla är 10/10. Gillar även det nya stridssystemet som känns lite som en blandning utav action/old school ATB systemet som originalet hade.

  Underbart spel, om du varit intresserad av Final Fantasy men inte velat spela de gamla som alla älskar så har du chansen att bli förälskad i en värld som kom ut för 23 år sedan snyggare och bättre än någonsin. Om detta nu bara var första delen så kan jag inte bärga mig för att se del två i Remaken.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Var skeptisk till att det skulle kunna mäta sig med originalet (en av mina absoluta favoriter), men det här var rent ut sagt ett mästerverk.

  Kände mig lite avig till stridssystemet i början men mot slutet kändes det som att jag faktiskt föredrog det framför originalets menystrider. Lite samma känsla men mer interaktion.

  Storyn helt fantastisk. Ordentligt utbyggd från originalet.