Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

CCS Foot Care Electric Foot File

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla CCS Foot Care Fotfil (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Förpackning, hårdplast som kostade en sax, plast på plast i tre lager overkill much? Tänk till för bövelen.
  Laddare, kontaktdon till USB fräste till vid första inkoppling mot vanligt uttag, säkring gick och don är rökt (stendöd). Hade som tur andra laddare som tog usb så fick laddat mina 16h (bara det) innan första användning. Omständlig start minst sagt. Gissar att målgrupp är äldre och allt som behövs för dem med en smidig och lätt förstålig uppstart har totalt missats i produktuveckling. Återkommer med utlåtande om själva slipandet. Men var så frustrerad över förpackning och undermålig laddare så jag behövde skriva av mig. För stunden 1 överstruken stjärna.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Svårt att välja mellan tre och fyra stjärnor. Det beror på omständigheterna. Men för ett generellt omdöme känns en trea bäst.

  Jag hade vissa förväntningar på denna fotfil efter att den fått hela fem getingar i Expressen. Men jag blev mycket besviken. Motorn är så eländigt klen att den roterande filen stannar när man lägger den mot huden. För att den inte ska minska kraftigt i fart måste man bara precis nudda huden, och då filar den inget. Så fort den får grepp, och har möjlighet att fila något, minskar farten direkt, och den filar inget. Att hitta ett mellanläge där filen varken stannar eller är snabb men overksam är mycket svårt. Så denna elektriska fotfil är nästintill oduglig. Jag har försökt i mer än en timme effektiv tid, så det beror inte på bristande skicklighet. Motorn skulle behövt vara minst tio gånger så stark för att apparaten ska fungera som förväntat, enligt min mening.

  Det går absolut snabbare att använda en helt vanlig manuell fotfil med metallrasp än denna, men har man gott om tid och tålamod och inte orkar fila manuellt, vilket faktiskt kan vara ganska ansträngande, så är den acceptabel. Till slut får man bort lite grand av förhårdnaderna i alla fall.

  Edit: Såklart har jag haft fulladdat batteri och följt alla instruktioner.

  EDIT2: Nu har jag långtidstestat denna i ca 10 månader. Jag har kommit fram till att denna (eller denna typ av elektrisk fotfil - det vet jag inte eftersom jag inte har provat andra märken) är oduglig. En helt vanlig fotfil är oerhört mycket bättre och effektivare. Därför sänker jag omdömet till Usel. Denna går till återvinning.