Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Moccamaster KB952 AO

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Moccamaster Kaffebryggare (37)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Snabb och blir varmt kaffe men det blir inte alls lika starkt och smakrikt som med min gamla OBH King of Coffee. Den senare tillverkas inte längre så det fick bli denna. Medan den gamla kunde få billigt kaffe att smaka gott måste man till med mörka Zoegavarianter för att det ska smaka något med denna. Kaffet smakar inte alls illa men jag saknar styrkan. Tre delar måste tas bort och monteras vid varje bryggning, känns som en onödigt dum konstruktion.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har druckit kaffe från en mängd olika kaffebryggare genom åren och kan konstatera att Moccamaster gör bäst kaffe. Bryggaren kan tyckas vara dyr, men betänker man hur ofta man sätter på en kopp kaffe blir det ingen stor kostnad på sikt. Det finns en stor uppsjö modeller av Moccamaster men jag tror att denna modell passar de allra flesta bäst. Funktionen med manuellt droppstopp där man kan reglera flödet mellan hel/halvfart är suveränt. Är man som jag som oftast sätter på 2-4 koppar är detta ett bättre alternativ än bryggare med automatiskt droppstopp, då kaffet tenderar att bli lite blaskigt då det rinner igenom för snabbt. Kaffet från maskinen är 5 stjärnor helt klart. Det är en handbyggd kvalitetsbryggare, ändock känns den lite plastig och billig. I synnerhet droppstoppet som känns lite väl enkelt. Det som hindrar mig för att ge denna bryggare 5 stjärnor i totalbetyg är ändå priset och att bryggaren känns lite väl plastig och billig. Totalbedömningen är ändå ett givet köp för alla kaffeälskare.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gör en review nu efter 14 månaders användning
  Fungerade ypperligt i början, precis som alla användare vittnar om, dock med tidens gång och användande, håller den inte mycket bättre än en kaffebryggare från biltema.

  Droppstoppet som är, lite löst från början blir sämre med tiden att det oftast bara räcker att komma åt det så ändrar du inställningen.

  Maskinen som brygger snabbt o tyst i början, går över till att både låta mera, och ta längre tid.
  för 1600+ i pengar hade jag nog förväntat mig att det skulle hålla längre än ett drygt år, för det har även alla billiga kaffebryggare jag köpt innan också gjort.

  men nu har jag lärt mig.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Brygger snabbt och väldigt gott kaffe. Mycket nöjd med bryggaren. Det enda jag inte är riktigt nöjd med är droppstoppet. Men det verkar dock vara förbättrat på de nyare versionerna.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  9 mån sedan
  Snabb och väldigt bra värme på piren men usel dropp stannar och det börjar bråka ganska betydligt efter några månader och det tar längre och längre tid innan det börjar. Detta är de 3 som går i soporna på 6 år så nu slutar det på Moccamaster för min del.