Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Matsui MDWTT15E (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Matsui Diskmaskiner (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte denna efter ganska höga betyg. Storleken var precis som den gamla och jag hade ingen tanke att den skulle kunna vara mindre invändigt. Korkat kanske då det var precis det den var. Väldigt märklig utformning invändigt - inte alls bra! Varning att köpa denna - iaf utan att testa att tallrikarna passar.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En tyst diskmaskin med ECO-mode som gör sitt jobb. Dock har maskinen en stor brist - Större tallrikar (för mig normala middagstallrikar) går inte att ställa in på höjden utan jag måste lägga dem ner. I övrigt är hela stället konstigt utformat vilket gör att jag måste lägga all disk huller om buller och jag får inte betydligt mindre disk än vad jag borde.

  Jag kommer idag åka tillbaka till Elgiganten och lämna tillbaka denna maskin då den tyvärr inte gör sitt jobb. Kanske funkar för personer som bara använder mindre tallrikar, men ha detta i åtanke när ni gör köpet.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Superb diskmaskin för ett bra pris! Disken blir ren och det finns flera olika program som lämpar sig för olika behov (t.ex. tid).

  Två dåliga saker med maskinen som jag kan komma på är dels att tallrikar större än ca 26-27 cm i diameter får inte plats i diskmaskinen, vilket gör att man inte kan ställa så stora tallrikar på ett praktiskt sätt. Den andra dåliga saken är att maskinen piper 8 gånger ganska högt när ett program är klart. Men detta stör jag mig inte alltid på.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  WOW!
  Diskar jättebra, är stor inuti, mkt tyst och framför allt billig. Superbra bänkdiskmaskin.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Allt blir rent och funkar bra.
  Problemet är att det finns inget bra ställ för tallrikar så man får balansera disken.
  Den har för stora hål för glas. bestickkorgsnätet är litet och ivägen men man måste ha det för att bestickskorgen inte har fack...
  Så vet inte vad den är gjord för att diska.. Men lyckas man pussla in disk blir det rent iaf!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har precis installerat den och diskat en disk. Resultatet var gnistrande ren disk (jag körde eco-programmet). Låg ljudnivå. Fick den hemlevererad från Electroworld för 1755:- Billigt som bara den. Kort sagt: jag är helnöjd.